Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Aleš Bejr chce zápas s Datlem. Ten zatím mlčí. | foto: Instagram

Aleš Bejr vyzval Datla do Clash of the Stars. Prý se mu vyspal s manželkou, nikdo tomu ale nevěří

Galavečer Clash of the Stars se blíží, s čímž rostou spekulace o možných soupeřích. Na Instagramu se vyhrotili dva možní bojovníci, Aleš Bejr s Datlem. S blížícím se možným zápasem rostou i spekulace i napětí mezi oběma muži. Datel se měl údajně rozejít s Bárou, jelikož se vyspal s manželkou Bejra. Sledující si ale myslí, že to není pravda.
  18:00

Další galavečer Clash of the Stars klepe na dveře a fanoušci se nemohou dočkat, koho tentokrát v kleci uvidí. Freegamer se měl poprat s Klukem s kamením. Ze zápasu v kleci však sešlo, jelikož se prý přítel Shopaholic Adel zápasu bojí.

Veliké emoce ukázal ve svém videu Aleš Bejr, který vyzval youtubera Datla. Pozadí tohoto zápasu poodhalil streamer Opat04. Datel se měl údajně vyspat s manželkou Bejra, a tak se Datel s Bejrem měli rozhodnout si své spory vyřídit v kleci. Je to však jen pro show, tvrdí fanoušci.

Organizace amatérských bojovníků Clash of the Stars se zatím nikdy neobešla bez dramatu a emocí. Na každém zápase či tiskovce to vřelo. Na posledním večeru byl zřejmě nejvýraznější youtuber Aleš Bejr. Při několika příležitostech napadl Aleše Grznára, promotéra Jakuba Jíru, ale i spolumajitele organizace Tomáše Linh Le Syho. Jestli se jednalo o prank, či reálný výbuch emocí Bejra nikdo neví. Show však rozhodně udělal.

Bejr zatím nevyhrál žádný zápas. Chce si zřejmě napravit reputaci a tak vyzval zatím neporaženého Datla. „Takže ty močále zachc*nej. Tímto tě vyzývám do dalšího Clashe ty močko,“ vyslal Bejr jasnou výzvu Datlovi. Ten se na ní moc netvářil. „Aleši, ty chcankosi. Nemám s tím absolutně problém. Jsem pro, ale myslím si, že by bylo fajn, abys před tím vyhrál alespoň jeden zápas. Na tvém místě, bych přidal víc tréninku a ubral to hulení ptáků s bezďákama,“ reaguje Datel na výzvu Bejra.

Pozadí za celou výzvou je zajímavé, což Opat to přiblížil na svém streamu. „Datel byl na nějaké kalbě a voš*kal tam jednu holku. S Bárou se teď rozešli, no a ta holka, kterou voš*kal byla Angie, manželka Bejra,“ vysvětluje Opat, jak to údajně je mezi Datlem a Bejrem. „Takže se totálně vyhrotili na TikTok livestreamu a nakonec z toho vyšlo to, že si rozbijou držku v Clash of the Stars,“ doplňuje Opat.

@susenkaopat Datel vs Bejr 100%real #fyp #opat #opat04 #datel #bejr #clashofthestars3 #czech #slovensko ♬ původní zvuk - susenkaopat

Uživatelé na TikToku diskutují o tom, že to není pravda a Opat si to vymyslel, jen proto, aby se udělala veliká show. „Zajímavý příběh, hned ten zápas bude lepší,“ napsal na TikToku jeden uživatel. „Potřebuji dalšího protivníka Opate, vymysli něco skandálního. A Opat mu na to řekl, jasný jdu na to,“ napsal další. Lidem na TikToku to přijde absurdní. Říkají, že to nemůže být pravda. Tvrdí, že se Bejrem s Opatem domluvil, jen proto, aby měl záminku na další zápas. Nikdo z nich se k tomu redakci antiyoutuber.cz zatím nevyjádřil.

Jestli to je pravda či ne jasné není. To, že mezi těmito youtubery zápas bude, je však velice pravděpodobné. Jak Datel, tak i Bejr umí udělat show. A i když nejsou mezi sledujícími zdaleka oblíbení, je to bizarní, a to v Česku letí.