Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

Datel a Freescoot se do sebe během stare downu pořádně pustili. | foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars je za rohem, diváci jsou zmatení. Možná uvidí Datla a Flexybabku

Čtvrtý galavečer Clash of the Stars se blíží. Pořadatelé akce se fanouškům omluvili, že je příliš dlouho napínají. I přes to v novém videu nic nového neoznámili. Fanoušci jsou zmatení a dále spekulují, kdo by se mohl dalšího galavečera účastnit. Spolupromotér Jíra tvrdí, že už účastníky potvrzené mají.
  20:00

Galavečery Clash of the Stars se od začátku minulého roku těší velké oblibě nejen od účastníků, ale i od diváků. Mnoho z nich se od říjnového nemůže dočkat dalšího, který je doslova za rohem. Na sociálních sítích spekulují, kdo by se ho mohl účastnit a jsou zvědaví, co si pro ně pořadatelé připravili. Ti se jim rozhodli teď potvrdit, že se galavečer blíží. Potenciální návštěvníci a diváci však pozvánku příliš nepochopili.

„Musíme vám něco říct. Dlužíme vám omluvu, chvíli nám to trvalo,“ lákají pořadatelé oficiálním Instagramu organizace. Odkazují na nové video na YouTube, které je, dá se říct, sestřihem toho nejlepšího, co uplynulé galavečery mohly nabídnout. Objevují se v něm hlavní hvězdy a zároveň nejkontroverznější soutěžící, kterými jsou například Datel, Bejr, Tadeáš Veselý nebo XHolakys. Na konci ve videu uvádějí, že se čtvrtý galavečer Clash of the Stars blíží.

Ač se fanoušci turnaje nemohli nových informací dočkat, video je podle nich zmatené.

„To video je největší clickbait, jaký jsem kdy v životě viděl,“ píše jeden z komentujících. Mnoho dalších se s ním shoduje, že moc nevědí, jaký smysl má video mít. „Prý nám chtějí něco říct a jediné, co ukážou je to, co jsme už viděli. Fakt super,“ komentuje ironicky jeden ze sledujících.

Spolupromotér organizace Jakub Jíra však tvrdí, že video ukazuje přesně to, jaký byl jejich záměr. „Někteří to sice moc nepochopili, ale my chtěli ukázat jenom highlights z předchozích večerů. Taky jsme ale chtěli potvrdit, že se další galavečer blíží,“ popisuje. Dále potvrdil, že všechny účastníky už mají potvrzené a že se tisková konference blíží. Veřejně bližší detaily popsat nechtěl.

Podle sledujících sice video nedává smysl, i přes to většinu z nich zajímá, jaké dvojice zápasníků mohou očekávat. Mnoho z nich by chtělo vidět například odvetu Kolesa a Lukáše Krila, kteří se v létě utkali v legendární a poměrně bizarní polštářové bitvě. U obou potenciálních zápasníků zároveň spekulují o možném soupeři, kterým by mohl být Matouš Kaluba. Ukázal se na třetím galavečeru a s Kolesem se následně navzájem několikrát vyzvali na souboj.

Dlouho probíraným zápasem je také utkání Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením a Davida Pražáka, snoubence Shopaholic Adel. O něm už v minulosti promluvil spolupromotér Jíra. Podle jeho slov v té době bylo složité se s Pražákem na podmínkách domluvit. Podle Pražáka mu nenabídli dostatečnou finanční odměnu.

Už déle se spekuluje o účasti Flexybabky, důchodkyně a influencerky. V jednom z rozhovorů o možné účasti promluvila, Jíra její účast nechtěl komentovat. Prý se mají sledující nechat překvapit, podle něj však pro ni existují potenciální soupeřky.

Stejně tak nechtěl komentovat teoretický zápas Marka Valáška, který vystupuje na sociálních sítích jako Datel. U něj se už dlouho zároveň probírají jeho dluhy. Podle dostupných informací by měl dostat finanční odměny za tři zápasy najednou až po konání toho třetího. On se však zatím účastnil pouze dvou a proto příjmy ze zápasu insolvenčnímu správci zatím nepřiznal. Podle spolupromotéra s ním jednají stejně tak jako s každým, kdo se některé z akcí jako zápasník už účastnil.