Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Clash of the Stars: Syn Danuše, zářivá Sugar Denny a královna Tadeáš

Na Clash of the Stars se toho dělo hodně, i v zákulisí. Podívat se na to, jak se bijí Kluk s kamením, Fregamer, Datel, Kuběnka a jeho klon a další, se přišel podívat třeba i syn Danuše Nerudové. Dokonce hrozilo, že bojovat půjde i on sám.
  10:44

Čekali jsme na to dlouho, pátý galavečer Clash of the Stars je už však za námi. A jak už to bývá zvykem, nebyla nouze o bizár. Kromě dění v samotné kleci se toho už tradičně dělo hodně i mimo ni.

Clash of the Stars se totiž pro mnohé influencery, kteří samotní nezápasí, stalo tím, čím jsou pro herce Čeští lvi, festival ve Varech či jakákoliv jiná událost, kde mají možnost se předvést.

O tom, že o pátý galavečer bude veliký zájem, svědčilo i to, že už dlouho dopředu bylo beznadějně vyprodáno. Problém dostat se do zaplněného O2 Universa měli údajně i někteří influenceři. I tak se však na místě objevila řada osobností ze sociálních sítí, které by tam někdo třeba vůbec nečekal.

Jedním z nich byl třeba syn Danuše Nerudové Filip. U toho dokonce hrozilo, že by sám mohl jít do klece. Vyzval ho totiž Daniel Holomek, známý také jako klon Tadeáše Kuběnky. „Když vyhraje, prý mě vyzve,“ řekl Neruda redakci Antiyoutuber.cz s tím, že jeho maminka by z toho nebyla prý moc nadšená. Nakonec se však syn prezidentské kandidátky zatím do klece chystat nemusí, Holomek totiž s Kuběnkou prohrál.

Asi největší hvězdou, když pomineme ty, co bojovali, byla Sugar Denny. Nejen, že v útrobách haly, kde korzovala, nešla přehlédnout díky zářivě růžovým šatům, ale i díky tomu, že kolem ní bylo stále rušno. Možná proto, že je v Praze krátce, možná proto, že na minulých Clash of the Stars chyběla. Stále se s ní však chtěl někdo fotit.

Když jste se hodně snažili, na chvíli jste zahlédli i další zvláštní postavy českého internetu, jako třeba Xholakys, profesionálního účastníka reality shows Nathana či třeba Aničku Šulcovou, která ale vypadala, jako kdyby na Clash of the Stars zabloudila. Lidé ve VIP sekci se pak podivovali i tomu, s kým se Šulcová bavila. Jako jedna z mála se totiž poměrně přátelila s Danielem Holomkem, zatímco většina ostatních influencerů neskrývaně podporovala Tadeáše Kuběnku. Vzhledem k dlouhodobé nevraživosti, kterou mezi sebou dvojice Kuběnky se Sugar Denny versus Šulcová mají, to však není asi nic překvapivého.

Kuběnka sám byl za krále, nebo jak by řekl on, za královnu. Jeho nástup do klece, ke kterému měl vlastní song, si diváci zamilovali. Jeho výhra pak měla jednu z největších ovací vůbec. Byla pro něj první, ale zřejmě i poslední. „Znovu do toho nepůjdu,“ řekl Kuběnka redakci Antiyoutuber.cz po zápase, když výhru slavil v doprovodu maminky.

Už teď se však spekuluje, kdo bude zápasit dál. Mnozí by nejradši viděli v kleci samotného organizátora Tomáše Linh Le Syho, Sugar Denny, ale třeba i Shopaholic Adel. Už teď je jasné, že i o další Clash of the Stars bude zájem.