Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Šestý galavečer Clash of the Stars je v plném proudu. | foto: Expres.cz

Exkluzivně z Clashe: Datel porazil zraněného Kotlára. Novým šampionem se stává Filip Grznár

Šestý galavečer organizace Clash of the Stars je u konce. Celý večer provázely zajímavé akce jak z klece, tak mimo ni. Kudlanka nic neukázal, Benda porazil všechny tři protivníky. Nejznámější český securiťák Kotlár prohrál na TKO, kulturista a youtuber Grznár si odnáší titul šampiona.
  14:14,  aktualizováno  23:37

Šestý galavečer organizace Clash of the Stars je tu a vy se spolu s námi můžete podívat do dění v kleci i mimo ni. Lístky do O2 Universa rychle zmizely. Pro ty, kteří nemají prostor sledovat stream galavečera je tu exkluzivní online komentář redaktorů redakce Antiyoutuber.cz a autorů podcastu Anticast Matěje Čecha a Jakuba Šorma.

Přímo z místa vám komentujeme a glosujeme, co bizarního a zajímavého se na místě děje.

Pro nejnovější informace a postřehy si článek pravidelně aktualizujte.

ONLINE

23:30 - Šestý galavečer organizace Clash of the Stars končí a my vám děkujeme, že jste byli spolu s námi jeho součástí.

23:29 - Grznár poráží Luktumu na TKO. Ten si stěžuje ve svém rohu na nedovolený úder.

23:26 - Rozhodčí ztrhl Grznárovi bod za zakázaný úder čelem.

23:25 - Poslední bojovník který dnes nastupuje do klece a jde si pro svůj titul je známý youtuber a fitnessák Filip Grznár. Zdraví se s Luktumou a první kolo začíná.

23:21 - Galavečer se blíží ke konci. Do klece právě nastupuje tiktoker Luktuma.

23:17 - Dan Maďar si v zákulisí stěžuje na to, že v zápase uklouzl a kvůli tomu prohrál. Kudlanka je prý pro odvetu.

23:15 - Kotlár měl do zápasu nastoupit se zraněním. Datel mu za to vzdává holt. „Tahle výhra je pro naše dítě. Mám tě rád,“ říká.

23:11 - První kolo začíná. Datel se vrhá na zem a chytá Kotlára za nohy. Ten se však drží a Datlovi nasazuje silnou gilotinu. Ten se z ní však po chvíli dostává a naopak používá stejnou techniku na Kotlára. Donutil ho se vzdát, a tak Datel vyhrává.

23:03 - Nejznámější český securiťák Jaroslav Kotlár se vydává do klece s doprovodným zpěvem zpěvačky Tessie. Zápasit měl s Datlem bez rukavic, nakonec si je ale ze zdravotních problému Kotlára do zápasu oba bojovníci vezmou. Jde o změnu na poslední chvíli.

22:55 - Jak všichni čekali, Benda si s Kudlankou poradil naprosto v klidu. Lehce ho přiškrtil a ten se vzdal. Čekají nás už jen dva poslední zápasy, tak pojďme na to!

Benda vs 3 protivníci⭐️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars

28. října 2023 v 22:19, příspěvek archivován: 28. října 2023 v 22:59

22:53 - Benda poráží také druhého soupeře a nyní se pomalu chystá na „Kudlanku“.

22:49 - Benda úspěšně poráží prvního soupeře, kterým byl Dan Maďar. Ten Bendovi otevřel ránu nad okem, k ničemu jinému se ale nedostal.

22:44 - „Kotlárobijec“ Karlos Benda nastupuje do klece a diváci ho s nadšením vítají. Benda se usmívá a na zápas se třemi protivníky se očividně velmi těší. Tohle bude opravdu skvělá show.

22:38 - A do klece právě míří Tišer, Maďar a Plzňako, kteří se společně postaví Karlu Bendovi. Plzňako klasicky předvádí Kung - fu styl, kterým baví celou arénu. Do klece trojici zápasníků svým zpěvem doprovází Jan Bendig.

22:33 - Rozhodčí nakonec rozhodli, že zápas Dostálové a Zajícové nakonec nebude mít vítěze, což je pro všechny velmi překvapivé. Zajícová je ale přesvědčená, že by vyhrála, kdyby rozhodčí zápas neukončil.

22:28 - Dostálová naprosto vyčerpaná končí na zemi a Zajícová vyhrává. Fanoušci jsou ale naprosto rozmrzelí z výkonu, který obě zápasnice předvedly. Le Sy zase nechápe počínání rozhodčího, který měl zápas ukončit. A v kleci se opět rvou trenéři obou zápasnic.

22:25 - Druhé kolo je za námi a Dostálová už má tržnou ránu. Navíc je vidět, že je zcela vyčerpaná. Zajícová má nyní možnost zaútočit a urvat tak vítězství pro sebe.

22:18 - Obě zápasnice očividně stále nechápou pravidla zápasu. Uprostřed klece se obě hádají s rozhodčím, který je ale nekompromisní. První kolo zatím neurčilo vítěze zápasu, tak snad se to v druhém kole změní.

22:12 - Máme tu druhý dívčí zápas a jako první nastupuje do klece Veronika Zajícová. Její soupeřka Michaela Dostálová se nijak netají tím, že ji nemá ráda. Den zúčtování je tu!

Na jaký zápas jste se nejvíce těšili? #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars

28. října 2023 v 21:52, příspěvek archivován: 28. října 2023 v 22:12

22:00 - Tak tohle bylo opravdu něco! Tvrdá štípána ze které ale odchází vítězně Lboy. Naskočená kolena a lokty nakonec Icka poslaly k zemi. A nyní se v kleci perou také jejich trenéři.

21:50 - Je to tu! Zápas dvou rapperů brzy odstartuje a jako první do klece nastupuje Icko. S ledovým výrazem si kráčí davem a poté, co nastoupí jeho soupeř Lboy, se oba porvou do krve.

21:50 - Diego Kotlár se utká s Gappou na příštím galavečeru v sumo. Oba předvedli uprostřed klece bizarní show a lidé na Kotlára bučí. Gappa zase získal obrovský potlesk a je vidět, že si show užívá. No a nyní na řadu přichází zápas bez rukavic.

21:37 - Václav Mikulášek se oficiálně stává novým zápasníkem organizace. „Konečně dostanu pořádný prachy,“ směje se Mikulášek, který by si to prý rád rozdal s Marpem. Brzy odstartuje zápas mezi Lboyem a Ickem.

21:25 - Žralok běhá po kleci, jako by si snad spletl sport a Rendys ho naštvaně dobíhá a zasypává údery. A pozor, Žralok trefuje dobře mířeným hákem a Rendys padá k zemi! Tohle nikdo nečekal a celá aréna je naprosto šokovaná stejně tak, jako Rendysova manželka, která má slzy v očích.

21:17 - Rendys nastupuje do klece spolu se svým trenérem Karlosem Vémolou. Vypadá odhodlaně a je připravený Patrika Žraloka, který do klece nastupuje jako druhý, knockoutovat v prvním kole. Povede se mu to? To za chvíli zjistíme.

21:10 - Satnady po tvrdé bitvě poráží svou soupeřku. Naprosto dojatá zaslouženě slaví výhru. Diváci ale nejsou ze zápasu nijak zvlášť nadšení.

21:03 - A máme tu první dívčí zápas večera. Do klece nastupuje jako první Playstation Princess, která tancuje s kamarádkami. Její soupeřka Satnady je hladová po vítězství a rozhodně se bude chtít tvrdě bít.

Takhle podle nás dopadnou zápasy v Clash of the Stars⭐️ Souhlasíte s naším výběrem?

#anticast #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars

26. října 2023 v 18:35, příspěvek archivován: 28. října 2023 v 21:02

20:56 - Snejks dokázal vyzrát nad Sajmonosovou technikou a ukončil soupeře na TKO. V aréně to opravdu žije.

20:48 - Do klece nastupuje Sajmonos a nastává okamžik pravdy. Je opravdu tak dobrý, jak o sobě neustále tvrdí? Uvidíme, jestli bude stačit na Snejkse, který brzy nastoupí do klece.

20:46 - Na galavečeru je také Jaromír Soukup, který prý fandí Grznárovi a očividně se velmi baví. „Dnes neřídím, tak si klidně dám skleničku,“ směje se Soukup.

20:41 - Došlo k šarvátce mezi trenéry obou zápasníků. Corleone bez proslovu odchází z klece.

20:40 - V druhém kole vítězí Král Pablo na TKO. Výkon obou zápasníků byl poměrně vyrovnaný.

20:36 - První kolo je u konce. Kratší pauzu oba zápasníci jistě potřebují. Zdá se, jak kdyby všechnu svoji sílu a energii vyčerpali v prvním kole.

20:31 - Ke kleci se blíží tiktoker říkající si Král Pablo. Celá hala bučí. Corleone už na něj netrpělivě čeká v kleci. Je jasné, že to bude pořádná bitka. Pablo toho ze svých tréninků moc neukázal, uvidíme tak, jestli přípravu nepodcenil.

Na jaký zápas se nejvíce těší @marek_petr_smidary ? Na koho se těšíte vy?⭐️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars

28. října 2023 v 18:49, příspěvek archivován: 28. října 2023 v 20:57

20:25 - Bergino se při své závěrečné řeči zničehonic rozplakal. Svěřil se, že mu zemřel pes. Respekt, který je mezi ním a rapperem Riadem bezpochyby stále trvá.

20:22 - V první minutě druhého kola vítězí Bergino na TKO.

20:20 - Bergino perfektně využívá své zkušenosti z boxu. Riadovi se nedaří svého soupeře dostat na zem. Uvidíme, co přinese druhé kolo.

20:18 - Aleš Bejr se pokusil vrátit do arény. Ochranka ho ale už podruhé vyvedla.

20:16 - Bergino přichází do klece, kde na něj už netrpělivě vyčkává rapper Riad. Hala nejásá, je poměrné ticho.

20:05 - Podle očekávání zápas vyhrává Kobra a to už v prvním kole. Celá hala jásá, smutný Huhu už po třetí prohře v organizaci vyjeveně kouká kolem sebe.

20:00 - Do klece právě nastoupil Huhu. Strach z očí mu jen sálá. Za velikého potlesku musí sledovat nástup Kobry, který se se svým ikonickým tancem blíží ke kleci.

19:53 - Jíra si do krátkého rozhovoru pozval známou tiktokerku Veroniku Vobeckou. Ta se svěřila, že ji lákají bojové sporty a vyzvala tiktokerku Dominique Alagiu. Ta výzvu přijala a s Vobeckou si dala i svůj první staredown.

19:45 - Aleš Bejr právě vtrhl na pódium a napadl Jakuba Jíru. Le Sy potvrdil zápas s Bejrem a hala řičí nadšením. „Rozškubu tě na cimpr campr,“ smál se Le Sy a Bejr ho poté udeřil pěstí do obličeje.

19:38 - Právě dorazil Karlos Vémola se svým svěřencem Rendysem a Ivo Rittigem. Celá hala Vémolu nadšeně přivítala.

19:34 - Ouuuuu! Malý Zmijozel doslova převálcoval Maxgreena, Ten se sice chvíli bránil, ale Zmijozel předvedl opravdu skvělý výkon.

19:27 - Do klece právě nastupuje Maxgreen a diváci ho vítají bouřlivým potleskem. Je to opravdu miláček publika. Uvidíme, jak si poradí se svým soupeřem Malým Zmijozelem, který do klece přijde za pár okamžiků. Tohle bude opravdu něco!

19:21 - Podhorný byl velmi blízko k ukončení zápasu. Rockyho několikrát tvrdě trefil, ten se ale k zemi neporoučel. Podhorný ale vyhrává i bez knockoutu na body. Doufejme, že se nějakého knockoutu dnes večer dočkáme.

19:15 - V druhém kole vypadal více aktivnější Podhorný, který Rockyho několikrát velmi nepříjemně zasáhl údery i kopy. Uvidíme, co přinese třetí kolo.

19:11 - První kolo je za námi a zatím není vůbec jisté, kdo z obou zápasníků má navrch.

19:09 - Zápas začíná a zatím je to pořádná štípaná. Oba borci si chystají tvrdý úder, kterým se snaží soupeře ukončit.

19:06 - Rocky už je v kleci také a vypadá velmi soustředěně. Zápas brzy začne.

19:04 - A je to tu! Do klece právě sebevědomě nastupuje první zápasník Tomáš Podhorný a celá aréna už se nemůže dočkat, až do klece přijde také jeho soupeř.

18:51 - Laduška potvrdila zápas s Mínou a obě influencerky si poté daly staredown. Nenáviděný Tadeáš Veselý by prý chtěl zápasit s Alešem Bejrem.

18:45 - Tomáš Linh Le Sy a Jakub Jíra právě zahájili šestý galavečer a na pódiu se objevila také influencerka Mína, kterou přítomní diváci příliš vlídně nepřivítali.

@gappa86_ má jasno Porazí podle vás Kudlanka Bendu?⭐️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #clash #clashofthestars

28. října 2023 v 18:15, příspěvek archivován: 28. října 2023 v 19:48

Titulovým zápasem šestého galavečera Clash of the Stars je ten mezi Filipem Grznárem a Lukášem Tůmou alias Luktumou. Sázkové kanceláře i autoři podcastu Anticast favorizují Grznára.

Nejvíc se lidé těší na zápas mezi Jaroslavem Kotlárem a Markem Valáškem alias Datlem, jehož jméno je poslední dny hojně skloňované kvůli jeho zrušené insolvenci. Vyhrát by dle tipů sázkařů měl Datel. Jak to dopadne se dozvíte i zde v online přenosu.