Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Hlavní zápas večera bude Grznár vs Bejr. | foto: Clash of the Stars

Pomalu Snejksi! Třetí Clash of the Stars je tu, bojovat bude Xholakys i Grznár s Bejrem

Organizace Clash of the Stars chystá další galavečer. Už 29. října se na pražské Královce utkají znovu hvězdy internetu a sociálních sítí. Bojovat bude třeba tiktoker Luktuma, Kotlár Security, ale třeba i hvězda posledních týdnů Snejks.
  7:00

Organizace Clash of the Stars nepřestává překvapovat. Kdo by si myslel, že druhý galavečer, kde se mimo jiné v polštářové bitvě utkal Koleso s Krilem, je vrchol, ten by byl dost možná na omylu. Na v pořadí třetí akci bude k vidění třeba i netradiční souboj dvou proti jednomu. Filip Roubíček, který už v Clash of the Stars jednou vyhrál, se postaví Michalu Zbožínkovi a Michalu Srpkovi. Zápas bude podle pravidel thaiboxu a poměrně bizarní je, že ač bude Roubíček čelit dvěma mužům, sázková kancelář Fortuna dává větší šance právě jemu.

Karel Benda, jehož Roubíček na Clash of the Stars porazil, bude také bojovat znovu. Jeho soupeřem bude na internetu legendární postava Jaroslava Kotlára, známého jako Kotlár Security.

Mohlo by se zdát, že zápas Kolesa s Krilem nic netrumfne, dost možná ale ano. Už dle ovací publika v pražském klubu Duplex bylo jasné, že lidem se líbí bizár. A právě ten nejspíš nabídne bitva Jiřího Janoucha, známého jako Max Green a Matouše Kaluby. Proč jsou srovnávaní s Kolesem a Krilem? Oba jsou poměrně bizarní, navíc pobírají invalidní důchod. Že bude jejich bitva vyhrocená ukázala i jejich interakce na tiskové konferenci. Oba bojovníci, které čeká zápas v MMA, na sebe křičeli, nechybělo málo a souboj by mezi nimi proběhl už na místě.

Kdo ale celý večer naprosto ovládl byl Pavel Měsíček. Že ho neznáte? Dost možná ale znáte jeho hlášku „Pomalu, Snejksi“. Měsíček je právě onen Snejks. Na tiskovku dorazil ve slunečních brýlích, koženém kabátě a s trikem, kterému vévodila jeho hláška. Na místě nebyl asi nikdo, kdo by ho neznal. To ukázal i potlesk a povyk, kterého se Snejskovi při nástupu na pódium dostalo. Snejksovi se postaví Tadeáš Veselý. Chvíli to ale mohlo vypadat, že Snejskovým soupeřem bude Marek Valášek alias Datel. Ač sám v žádném zápase nebude, vrhl se na pódium a se Snejksem se „pohrotil“. To Snejkse nenechalo chladným a v jeden moment skopl ze stolu několik sklenic a lahví s vodou. Tadeáš Veselý se tak má asi na co těšit.

Na programu jsou i dva ženské zápasy, vyhrocenější bude zřejmě ten mezi modelkou z OnlyFans Xholakys a playmate Klárou Havlíkovou. Ta si z Xholakys dělala legraci kvůli jejímu mentálnímu zdraví, na což Holakys přišla v pyžamu jako kdyby „utekla z léčebny“.

Už druhý zápas v Clash of the Stars čeká na Luktumu, proti kterému bude stát youtuber David Olchava alias Olchič.

Hlavní zápas večera ale bude ještě někdo jiný. „Nejslavnější psychopat Česka“ Aleš Bejr a proti němu zápasník Filip Grznár. Ti se na sebe v kleci vrhli už po druhém večeru Clash of the Stars a dá se čekat, že jejich bitva bude doopravdy ostrá. „Chceš válku? Máš ji mít!“ řekl Bejr oděný do české vlajky Grznárovi.

Zápasů bude celkem jedenáct, Clash of the Stars je na programu 29. října v pražské hale Královka.