Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Clash of the Stars | foto: instagram.com

Rozhovor mezi zápasníky Clash of the Stars přerušil Kaluba. Mluvilo se i o Dannym z TvTwixx

Grznár a Pagy slibují kvalitní zápas. Pro Freescoota je prý Nathan velikou výzvou, kvůli jeho předchozí účasti v Oktagonu. Do vysílání vstoupil Kaluba, který chvíli moderoval. Kvůli Dannymu z TvTwixx dlužil čtvrt milionu.
  12:30

Další Clash of the Stars je tu už příští týden. Soubojů je v plánu celá řada. Filip Grznár bude zápasit s Pagym, Freescoot s Christianem Nathanem. Tahle čtveřice se sešla v pražském klubu Duplex, aby si tradičně mohli mezi sebou popovídat. Nathan už jednou zápasil a to v organizaci Oktagon, kde však prohrál. Právě proto je prý hladový pro výhře a je připravený předvést to nejlepší. Nathana si navíc vedení Clash of the Stars muselo od Oktagonu vypůjčit, protože je pod organizací stále podepsaný. Freescoot je rád, že konečně dostal seriózního soupeře.

Kvůli tomu, že Nathan zápasil v Oktagonu je zápas pro Freescoota obrovská výzva. Oba budou zápasit ve váze 80 kilogramů. Freescoot už má váhu splněnou. Chtěl se na ní dostat co nejdřív, aby ke konci přípravy nemusel být ve stresu a řešit o starost víc. Nathan váží 84 kilogramů a shazovat bude až týden před zápasem. Navíc trénuje ve Spartakus gym Praha, kde trénuje spousta profesionálních zápasníků, kteří mu se shazováním prý rádi pomůžou.

Víc než účast v reality show Survivor je prý pro Nathana větší výzvou příprava na MMA zápas. „Jednoduše tam jdeš za nějakým cílem, za nějakým výkonem a nechceš zklamat sám sebe a hlavně taky ten tým za tebou. To je právě to co mě s*alo, když jsem prohrál ten první zápas, že jsem zklamal Spartakus a lidi okolo. V tom Surviveru jsi vlastně sám. Když to nedáš, tak ok, skončilo to a končíš i ty. Tady jsem ale za ten tým,“ vysvětlil Nathan. Freescoot ve své přípravě má pořád stejného trenéra. Svůj první zápas prý prohrál proto, že byl málo agresivní a až moc opatrný. Ke svému soupeři má prý respekt a nic proti němu nemá. „Já proti Nathanovi nemůžu říct nic. Jediný co, že nevydržel ani jedno kolo s frajerem ty vo*e, co se tahal s Hanychovou,“ vtipkoval Freescoot.

Pagy, který bude zápasit s Grznárem, také promluvil o agresi. Podle něj nehrozí, že by se choval špatně mimo klec. Dříve se prý během rozhovorů se soupeři agresivně choval a vyvolával potyčky. Nyní má však dvě děti a nechce se zbytečně chovat zle. Jediné co prý hrozí je, že pokud ho Grznár v zápase dobře trefí, přepne mu v hlavě a začne být velmi agresivní. S Nathanem se shodli na tom, že není potřeba zbytečně vytvářet hroty, aby uspokojili chutě fanoušků. Prý jim stačí, když se podívají na zápas a Pagy jim zaručuje, že se jim to bude líbit.

Také poslal vzkaz Alešovi Bejrovi. „Jestli budeš ještě otravovat mojí klidnou a pokojnou hlavu před tímhle zápasem, že mi budeš psát ty močále a podobný p*čoviny, tak ti dám takový močál ty ko*ote, že ještě během svojí přípravy přijedu tam, kde jsi a povíš mi to do ksichtu. Takže ať už tě ani nenapadne otravovat mě takovýma p*čovinama,“ řekl Pagy směrem k Bejrovi.

Do živého vysílání také vstoupil Matouš Kaluba. „Ale co to melete za sračky, teď jdu já ať je taky nějaký vzrůšo,“ řekl Kaluba, nahradil moderátora Tomáše Linh Le Syho na jeho místě a začal číst otázky z Instagramu. Hned ze začátku se zeptal Grznára, jaký má názor na LGBT komunitu. „Zásadně negativní. Já teda nevím přesně co to je, ale vím, že se to týká, já to řeknu na plnou hubu, prostě buzerantů a těhle věcí. Nemám proti nim nic. Ale jakmile se snaží nějakým způsobem tlačit dopředu a prosazovat, tak mi to prostě vadí. Mám dvě děti a nechci, aby se na takovýhle věci koukali,“ odpověděl na otázku Grznár. Na Kalubu taky z legrace velmi ostře reagoval Pagy. Kaluba však vytáhl z vnitřní kapsy svého saka pepřový sprej a pohrozil mu.

Kaluba se také zeptal Freescoota na otázku ohledně zápasu s Dannym z TvTwixx. „Myslíš tu mr*ku? Hele zápas nebude, protože on si vždycky řekl nějakou cenu, Clash pak za ním přišel, že mu to dá a on si řekl zase vyšší a pak vyšší. Jezdí do Itálie krást věci, aby je pak prodával na Facebook marketu,“ reagoval na otázku ohledně zápasu Freescoot. Taky chtěl po Kalubovi aby promluvil o jejich cestě do Itálie. Kaluba přiznal, že ho zadlužil čtvrt milionem. „Ale on je prostě hezkej a má nejhezčího pindíka na YouTube scéně, já za to nemůžu,“ omlouval ho Kaluba, Grznár s Pagym ho však umlčeli.

Závěrečný staredown proběhl relativně v klidu. Freescoot pochválil parfém Nathanovi a poté si spolu plácli. Grznár a Pagy do sebe tlačili hlavami a bylo vidět, že se na svůj střet oba těší. Podali si ruce a zapózovali pro fotografy. Když chtěl moderátor Le Sy ukončit závěrečnou řečí celé živé vysílání, vtrhl na scénu opět Kaluba. „Tak a nezapomeňte vy ku*vy, vy svině přijít a koupit PPV,“ řval do mikrofonu Kaluba. Le Sy ho však odstrčil a bylo vidět, že už ho jeho chování štve.

Témata: Freescoot, Aleš Bejr