Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Halien a Ziamw | foto: instagram.com

Dva zápasníci z Clash of the Stars se porvali už při rozhovoru. Kvůli drogám a steroidům

Mezi některými soupeři z Clash of the Stars se začínají vztahy s blížícím se turnajem přiostřovat. Mezi bojovníky ze Slovenska to vřelo už na tiskové konferenci, teď se poprali i při společném rozhovoru. Nechybělo ani obviňování z užívání drog a steroidů.
  17:18

Clash of the Stars je na programu už příští měsíc a mezi některými soupeři to už začíná vřít. Nedávná tisková konference sice byla poměrně klidná, z některých dvojic byla ale nevraživost cítit už tam. Jednou z dvojic, mezi kterými to pořádně vřelo, byli dva slovenští streameři Martin „Ziamw“ Hronec a Ján „Halien“ Šteca. Hronec a Šteca spolu mají spor kvůli nejmenované dívce, oba se navíc uráží přes sociální sítě. Clash of the Stars tak berou jako možnost jak si vyřídit účty, ale zároveň prý i jako příležitost se fyzicky posunout dál.

Po tiskové konferenci před samotným turnajem pak organizátoři Clash of the Stars soupeříci zápasníky zpovídají v rozhovorech. Na řadu teď přišli právě dva zmínění borci ze Slovenska. Už od začátku mezi nimi šla poznat určitá nevraživost.

Hned v úvodu byl Halien obviněn z prodeje drog a také z toho, že propíchl svému soupeři kola od auta, ovšem ten tvrzení popřel. Promotér organizace Tomáš Linh Le Sy se oba zápasníky snažil uklidnit a začal jim pokládat otázky ohledně jejich přípravy a životního stylu. Ziamw přiznal, že dříve chodil do klubů až třikrát do týdne, hodně pil alkohol a také navštěvoval kasina.

Domluvená váha v zápase je 90 kilo, což pro něj znamená, že musí přibrat. Naopak Halien musí hubnout, protože momentálně váží 102 kilo. Drží dietu, hodně trénuje a snaží se co nejvíce spalovat. „Bude se dívat i moje máma, když jí budu moct udělat radost, tak budu rád. Pokud prohraji, tak jsem alespoň zhubl, takže výhra je vlastně v obou případech,“ odpověděl Halien na otázku, zda jsou pro něj důležité kurzy, které jsou na jejich zápas vypsané.

Když došlo na telefonáty od diváků, zavolal Ziamwův trenér, který přitom byl celou dobu v zákulisí a zeptal se, zda se Halien přizná k tomu, že ukradl „Dodovi“ 100 tisíc korun. Údajný okradený byl také v zákulisí a bylo jasné, že jde o účelnou provokaci. Halien se k tomu však nechtěl vyjadřovat, protože to prý bere jako uzavřenou záležitost, která se stala před čtyřmi lety. Ziamwův trenér ho taky nařkl z toho, že prodává drogy a také z toho, že bere steroidy. Podle něj je to prý jediný důvod, jak se mu daří hubnout. Halien přiznal, že kdysi steroidy zkusil, nyní je však prý nebere a nepodporuje.

V závěrečné části se ovšem celý rozhovor vyostřil. Ziamw se rozhodl zeptat se Haliena na pár otázek. Znovu vytáhl užívání steroidů. Další otázka, kterou položil, byla z jakého důvodu si Halien založil účet na sociální síti Telegram a zda zná internetovou stránku Vice city. Halien prý stránku zná, ovšem nemá s ní nic společného. „Takže si nic neobjednával, žádné drogy nemáš,“ zeptal se Ziamw Haliena. „Přísahám na smrt své mámy, že s Vice City nemám nic společného,“ odpověděl na otázku Halien.

To ovšem Ziamwa natolik vytočilo, že převrátil stůl, u kterého seděli a na Haliena zaútočil. Pokusil se mu zasadit pár úderů, ale ochranka ho odtáhla stranou. „Zemře ti máma ty zm*de. Dneska zveřejním video, jak sis objednával drogy. Teď sis zabil mámu,“ křičel Ziamw na Haliena. Ziamw ještě ten večer přidal na svůj příběh na Instagramu dvě fotky, kde je údajná konverzace na internetové stránce Vice City, na které si Halien objednává drogy. Nelze ovšem přesně určit, zda zveřejněné zprávy opravdu psal Halien.