Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Tomáš Lynh Le Sy Jakub Jíra Aleš Bejr | foto: instagram.com

Poslední tiskovka Clash of the Stars se vyhrotila. Rozruch způsobil Bejr převlečený za lékaře

Závěrečnou tiskovou konferenci organizace Clash of the Stars, přerušil pepřový sprej. Aleš Bejr si před tím domluvil zápas s Tomášem Linh Le Sym a Halien dostal od Ziamwa pytlík, ve kterém byly údajně drogy.
  12:57

Poslední tisková konference organizace Clash of the Stars před sobotním galavečerem byla plná několika velmi kontroverzních momentů. Hned v úvodu se mezi přítomnými diváky objevil Aleš Bejr, který vyvolal velký rozruch tím, že byl oblečený jako doktor. Po úvodním proslovu obou promotérů Tomáše Linh Le Syho a Jakuba Jíry nastoupila první skupina zápasníků. Když si promotéři zavolali Aleše Olejníka, spolu s ním přišel i Bejr, který si vzal mikrofon a začal se hádat s Le Sym.

„Tak nazdar vy močálové. Na začátku tady tý p*čoviny zach*aný, bych si tady chtěl pohovořit s panem Lesíčkem, jestli je možnost. Můžu říct, že ti tady nebudu nic dělat, žádný p*čoviny, s*ru ti na to. Nebudu ti dělat žádnou sledovanost, žádný ho*na. Nicméně co si udělal ty Alešosovi, tvůj rozhodčí zach*anej, ten močál, kterej mi zku*vil hnátu, rád bych ho vyléčil. Dneska jsem tady jako lékař. Ty jsi taky nemocný kamaráde,“ řekl Bejr směrem k Le Symu. Bejrovi totiž vadil přístup rozhodčího, který ho zpacifikoval před jeho zápasem. „Bylo to na p*ču, to neříkám, ale nemyslím si, že to je důvod proč si prohrál,“ komentoval celou situaci Le Sy.

Bejr se rozhodl, že celou situaci vyřeší tak, že Le Syho vyzve na zápas. Prý spolu nemusí zápasit v Clash of the Stars, protože Bejr nepotřebuje sledovanost a peníze. Také nechce mít v zápase žádného rozhodčího, protože nevěří tomu, že by ho nenapadl. Další z jeho požadavků bylo to, že se spolu utkají v malé kleci, kterou nově organizace představila. Původně také nechtěl, aby byl celý zápas zdokumentovaný, ovšem po velkém zájmů od přítomných diváků se rozhodl, že to celé natočí.

Bylo vidět, že Le Sy je velmi otrávený z Bejrovy přítomnosti. Snažil se však být co nejvíce v klidu i po tom, co mu Bejr řekl, že má na sobě na sobě masku Vietnamce. Po dohodnutí zápasu se Bejr rozhodl odejít z pódia a mikrofon si převzal jeho svěřenec Aleš Olejník. Ten byl také naštvaný na přístup organizace. „Mám ti vo*e teďka taky skočit na záda? Víš co to je,“ křikl na Le Syho Olejník, reakce se však nedočkal.

Olejník ale zdaleka neřekl své poslední slovo. V rozhovoru s jedním z přítomných zápasníků se totiž zvedl, zezadu přišel ke svému soupeři a začal ho škrtit. Ochranka je od sebe odtrhla a Olejníka odvedli z pódia. „Je nás tu čím dál tím míň a míň,“ komentoval situaci Jíra. Olejník se nakonec vrátil zpátky, ale sotva se stihl posadit, tak se na něj jeho soupeř „Král Berouna“ vrhl a udeřil ho do obličeje. Když se opět oba posadili, zdálo se, že už budou oba v klidu. Bejr se mezitím procházel ve svém doktorském obleku pod pódiem a neustále pokřikoval na promotéry urážky. Olejník se však znovu začal opakovaně vrhat na svého soupeře, stejně jako tomu bylo na první tiskové konferenci. Nakonec však napadl i Jakuba Jíru a to už bylo moc i pro Le Syho. Protože se Olejník odmítal uklidnit, nechal ho spolu s Bejrem vyvést.

Po skončení první části přišla na řadu druhá skupina bojovníků. V té se objevili také dva slovenští streameři Martin „Ziamw“ Hronec a Ján „Halien“ Šteca. Hronec si pro Štecu připravil překvapení. „Halinko, tohle jsem ti donesl, aby si vydržel alespoň do druhého kola, ty smažko košická,“ řekl Hronec a předal Štecovi pytlík, ve kterém byl bílý prášek. Hronec také nabídl, že Štecovi dá 500 euro, když si oba před zápasem udělají test na drogy.

„Počkat to je blbost, test na drogy, protože třeba marihuana je taky droga a máš ji v krvi půl roku ty vo*e. Tak to bychom tady byli všichni pozitivní,“ reagoval na Hroncův nápad s úsměvem Grznár. K tomu se také vyjádřil Martin „Pagy“ Sedlák. „Filipe můžu něco říct, když jsem nejstarší? Že se shodneme na tom, aby se kluci vy*ebali na testy na drogy a na všechno ostatní, ne? Tak se na to vy*eb,“ řekl Sedlák. Celý zbytek rozhovoru s druhou skupinou zápasníků už proběhl v klidu.

Problémy však nastaly během představování třetí skupiny. Když totiž moderátoři zavolali první dvojici zápasníků, začali všichni přítomní kašlat a slzet. Na základě toho se vyhlásila pauza, ovšem později se promotéři rozhodli ukončit celý zbytek večera. Někdo totiž použil pepřový sprej. V důsledku toho byli všichni nuceni opustit budovu. Velké podezření však padlo na Bejra, který se znovu objevil a to s nasazenou dýchací maskou na obličeji a procházel se po pódiu, mezitím co se všichni snažili dostat ven.

„Bylo to přes čáru, rezolutně se od toho distancujeme a odsuzujeme to. Ať to udělal kdokoliv tak to přehnal. A pokud to udělal Aleš Bejr, tak s ním ukončíme veškerou spolupráci a jednání. Zároveň tímto chci vyzvat všechny, kteří tady byli přítomni, jestli máte nějaké videa, nebo nějakou stopu, nějaký nápad, nebo jestli jste viděli někoho, kdo to udělal, tak nám dejte vědět a zkusíme ho najít,“ oznámil Le Sy ve videu na Instagramu.

Témata: Aleš Bejr