Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením | foto: Clash of the Stars

Odmítnutý test na drogy a smyšlený vztah. Clash of the Stars protkal bizár

Druhý ročník Clash of the Stars nepřinesl jen bizarní zápasy, celý galavečer se nesl v duchu kontroverze. Přišel Kazma, přítel Shopaholic Adel vyzval Kluka s kamením na zápas a Silvie Dellai v předvečer zápasu odmítla test na drogy.
  13:03

Kromě polštářových bitev a vyhrocených zápasů přinesl druhý ročník Clash of the Stars i další pozoruhodné momenty. 

Staredown pornoherečky Silvie Dellai a influencerky Habibi proběhl bez komplikací. Vyostřilo se to mezi nimi až později. Sestra Silvie Eveline dělala během vážení rozhovory se zápasníky. „Staredown byl úplně v pohodě, si myslím, nic vyhrocenýho, v pohodě,“ uvedla Habibi. Později v rozhovoru řekla „Myslím si, že ty ani tvoje sestra, se absolutně neumíte chovat.“ Eveline okamžitě přešla do protiútoku: „To se ty neumíš chovat, holčičko,“ vmetla Habibi do tváře, která jí odpověděla, že se nechová profesionálně a z rozhovoru odešla.

Eveline vs Habibi #clashofthestars#fight#mma#box#fyp#foryoupage#foryou#protebe

29. června 2022 v 15:16, příspěvek archivován: 29. června 2022 v 15:16

Spekuluje se, že Silvie Dellai do minulého utkání v Clash of the Stars nastoupila pod vlivem kokainu. Obvinila ji její soupeřka z prvního ročníku Xholakys. Proto aby toho nebylo málo, Habibi po ní požadovala test na drogy, který Silvie odmítla. „Nejsem tvůj pokusný králík,“ bránila se.

Kazma a líbající se soupeři

Samotného galavečera se účastnila řada influencerů a známých osobností. Z první řady jednotlivé zápasy sledoval bavič Kamil Bartošek, na internetu známý pod přezdívkou Kazma. Spekuluje se, že by se i on v budoucnu mohl stát jedním z účastníků turnaje. Není tajemstvím, že Kazma má bojové sporty v oblibě a na Instagramu nedávno zveřejnil fotku s popiskem „Zpátky na značkách. Hádejte na koho trénuju?“ Jestli mu však účast v Clash of the Stars zachrání kariéru je ve hvězdách. 

Šéf organizace Tomáš Linh Le Sy na druhou stranu uvedl, že s Kazmou zatím nejednají. Podle webu Expres.cz by si přál účast Leoše Mareše nebo Ektora. Na otázku, zda od něj dostal Kazma nabídku, odpověděl „Co se týče Kazmy, s ním zatím oficiálně nejednáme, ale tak nějak cítím, že by mohl mít zájem. Vypadá, že na to má.“

Naopak staredown Kluka s kamením a jeho soka Rošťáka Svobíka byl zajímavý. Kluk s kamením si s sebou přinesl plato vajec a zeleninu a obojí po Svobíkovi hodil. Svobík zápas suverénně vyhrál, během zápasu si zlomil ruku a tak musel do nemocnice. 

Kluk s kamením se však rozpovídal o jejich údajném vztahu. „Já ho mám rád a on mě taky. Kdyby mě neměl rád, nedal by mi po zápase pusu v kabině,“ uvedl redaktorům webu Expres.cz. Později sdílel jeho fotku na Instagramu s popisem „Řeknu vám pravdu, miluji ho“. Na to už Rošťák reagoval a ohradil se proti tomu. „Jelikož jsem měl zlomenou ruku, tak jsem nemohl dávat rozhovory a všechny za mě dával Kluk s kamením, protože tam byl,“ uvedl na svém Instagramu. „Kluk s kamením řekl, že jsme se po zápase líbali. Týpek udělá pro pozornost všechno,“ pokračoval. 

Mezi hosty patřili také Shopaholic Adel a její snoubenec David. Adéla mimojiné po zápase věnovala Svobíkovi korunu za vítězství. Nejzajímavější však bylo vstoupení Davida do klece. Rozhodl se, že vyzve na zápas Kluka s kamením. „Jelikož kluk s kamením jednou prohrál a furt se pouští do Shopaholic Adel, takže ho vyzývám na zápas v MMA“, zastal se své snoubenky David. Zápas by se měl odehrát v příštím ročníku Clash of the Stars.