Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Víme nějaké zápasníky na další galavečer Clashe? | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Další Clash je za rohem. Kluk s kamením se prořekl, že bude zápasit, v kleci by měl být i Soukup

Další galavečer Clash of the Stars se blíží. V pondělí se fanoušci mohou těšit na úvodní tiskovku, kde organizace představí všechny bojovníky. Už nyní ale zřejmě nějaké zápasnické dvojice známe. Například Kluk s kamením se v jednom rozhovoru svěřil, že si to rozdá s Kukismanem. Jaromír Soukup se zas dohodl, že zničí Aleše Bejra.
  14:05

Nejsou to ani dva měsíce od posledního galavečera bojové organizace Clash of the Stars a už se můžeme těšit na další. Úvodní tisková konference na již sedmé klání se koná v pražském Duplexu v pondělí 11. prosince. Ačkoliv všechny zápasníky organizace odhalí až tam, už nyní některé zřejmě známe. Bojovníci logicky bez domluvy nemohou před tiskovkou sdělit, že se na galavečeru objeví. Někteří si však zřejmě pustili pusu na špacír a zpívali.

JSME ZPĚT!

Před 2 lety jsme měli naši první úvodní tiskovku, pamatujete si jak vypadala? A co na ně říkáte teď?

To co jsme pro Vás připravili nikdo nečeká.. Jak je již zvykem, bude to extrémní!

Kdo chce ulovit lístky do haly, doporučujeme být u vysílání ihned od začátku, protože na začátku vysílání spustíme prodej. Takže nakupujte rychle a vidíme se v hale. A jaký? To můžete tipovat v komentářích

Koho byste chtěli na #CLASH7 ?

PONDĚLÍ, 11.12.2023
⏰ 18:00
ŽIVĚ NA YOUTUBE @clashofthestars
@duplexprague

‼️ Vstup na tiskovou konferenci POUZE osobám starším 18+. Při vstupu budou kontrolovány občanské průkazy a každý návštěvník se bude muset podrobit kontrole.

6. prosince 2023 v 20:31, příspěvek archivován: 7. prosince 2023 v 11:16

Dá se říct, že veliká součást galavečerů je nenávist. Společná nenávist většiny fanoušků k jednomu zápasníkovi, kterého chtějí vidět jít k zemi. Ačkoliv si většinou mnoho z nich stěžuje na to, že jejich neoblíbeným influencerům dává organizace prostor, nakonec rádi vidí, jak se pobijí. Jeden z nejvíce nenáviděných zápasníků organizace je bezpochyby Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý. Ten na posledním galavečeru chyběl.

Podle jeho působení na sítích se dá však spekulovat, že by se na nadcházejícím galavečeru objevit mohl. Na jednom instagramovém story například sdílel video, kde lišácky říká, že na dalším Clashi nebude a jak kdyby s nějakým úmyslem naklání kameru na logo organizace na dresu, který má na sobě. Podle uživatelů se zdá, že na sobě začal pracovat. „Nevím, jak je to stará fotka, ale vypadá to, že tam zhubl v obličeji,“ komentuje jednu jeho poslední fotku uživatel na Instagramu. Dá se tak uvažovat, že se připravuje na další galavečer, aby všechny překvapil svým pokrokem.

I see red❤️

25. listopadu 2023 v 11:35, příspěvek archivován: 7. prosince 2023 v 11:16

V jednom rozhovoru se už známý zápasník z organizace Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením prořekl, že na dalším galavečeru zápasit bude. „Jo, tak je něco naplánované,“ říká Untermüller. Na otázku s kým to bude, odpovídá, že s Kukismanem. Není to jediný zápas, který zřejmě odhalil. Když se ho moderátor zeptal, na jaký zápas se těší nejvíc, Untermüller měl hned jasnou odpověď. „Co vím, co bude v Clashi, tak se těším asi na Mínu s Laduškou. To bude zajímavý zápas,“ odpovídá Untermüller.

Zápas, na který se bezpochyby těší každý fanoušek organizace, je ten mezi hlavním promotérem Tomášem Linh Le Sym a youtuberem Alešem Bejrem. Ten se však zdá se na dalším galavečeru neuskuteční. Místo Le Syho se zřejmě totiž spíše rýsuje jako jeho protivník známý moderátor Jaromír Soukup. „Já navrhuji, že ho trefím za to,“ říká Soukup v jeho show „Reakce Jaromíra Soukupa“, kde se odkazuje na scénu z minulého galavečera, kde Bejr napadl Le Syho. „Budeme rádi. Já ti to dovolím a rádi to domluvíme,“ reaguje Le Sy.

@tohle.nebo.tohle #clashofthestars ♬ original sound - tohle nebo tohle?

Souboj, který je už na sto procent jasný, je ten mezi Diegem Kotlárem a tiktokerem, který si říká Gappa. Že budou mít společný zápas se vědělo už poměrně dlouho, jen ještě ne kdy. Na předchozím galavečeru si však organizátoři pozvali oba influencery do klece, kde v rámci show předvedli humorný tanec v řádném sumo obleku. Nyní je už tak jasné, že se na jejich společný zápas podle pravidel sumo mohou fanoušci těšit na nacházejícím sedmém galavečeru.