Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením o svého soupeře rozbil plato vajec. | foto: Clash of the Stars

Létající vajíčka a polštářová bitva, Clash of the Stars zaujalo i starší publikum

Druhý ročník bizarního turnaje Clash of the Stars má své vítěze. V kleci se utkalo několik známých osobností a večer přinesl žádaný bizár. Outsider Koleso vyhrál nejočekávanější polštářovou bitvu, sestru Silvie Dellai musela vyvést ochranka z haly a Kluk s kamením házel vajíčka.
  14:10

V sobotu 25. června se konal už druhý ročník turnaje Clash of the Stars. Kontroverze nepřinesl jen samotný turnajový večer, ale i veřejné vážení v pražském klubu Duplex, které mu předcházelo. Moderátor Jakub Jíra na úvod řekl, že se atmosféra v klubu dá krájet a staredowny budou zajímavé. Největší překvapení přinesl Kluk s kamením, který přinesl na vážení plato vajec a zeleninu. Na svého soupeře Leoše Svobodu, známého pod přezdívkou Rošťák Svobík, všechno hodil a trefil ho do obličeje.

Kluk s kamením a Svobík se utkali v zápase, který byl třetí v pořadí. Druhý účastník byl od začátku jasným favoritem, což v souboji potvrdil. Při oznamování jeho výhry měl Kluk s kamením v očích slzy.

Nejočekávanějším zápasem byla bez pochyb polštářová bitva Patrika „Kolesa“ Pešavy a Lukáše „Anakondy“ Krila. Koleso byl od začátku podle sázkových kanceláří jasným outsiderem, polštářovou bitvu však vyhrál. Kril se polšářem do Kolesa nedokázal ani trefit. Koleso dobře zvolil taktiku a v prvních dvou kolech získával jeden bod za druhým. Ve třetím kole Krilovi došly síly a rozhodl se bitvu vzdát. Koleso po zápase dojatý k slzám děkoval všem svým fanouškům.

Reakce na Twitteru na sebe nenechaly dlouho čekat. „Kolesova výhra je víc než zápas procházky. Toto se zapíše do historie“ komentuje jeden z uživatelů. „Koleso nebude sedět v koutě“ paroduje známou scénu z Hříšného tance druhý. 

Kontroverzní bylo také utkání pornoherečky a účastnice Like House Silvie Dellai, která se utkala s influencerkou Habibi, která jí v zápase nedala sebemenší šanci. Je možné, že i velký výškový rozdíl udělal své. Zvítězila ve třetím kole, kdy Dellai vytáhla chránič na zuby z úst, hodila ho po soupeřce a odešla z klece. Celý souboj byl doprovázen pokřiky sesty Silvie, která nebyla s výsledky spokojena. Habibi věnovala spoustu urážek a během zápasu se dobývala do klece. Nakonec musela být vyvedena z haly. 

Dalším dlouho očekávaným zápasem byl duel Marka „Datla“ Valáška a Jakuba „Freescoota“ Smreka. Datel zvítězil po třetím kole. „Nedal jsem to v prvním kole, tak jsem ko*ot no.“ Komentoval zápas později.

V zápase Filipa Grznára a Dynamica jasně zvítězil po prvním kole Grznár. Nejzajímavější utkání však přišlo až po něm. Když to Grznár nejméně čekal, přiběhl do klece youtuber Aleš „Psychopat“ Bejr a napadl ho. S Grznárem mají dlouhodobé spory. Grznár pohotově zareagoval, uzemnil ho a věnoval mu několik úderů. Ochranka Bejra musela za použití násilí vyvést ven. 

V dalších zápasech jsme mohli vidět například vítězství rappera Senseye nad Faynem, odhalené prso influencerky Angie nebo porážku juniorského mistra světa v kickboxu Filipa Roubíčka kulturistou Karlosem Bendou.