Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bizarní Before the Clash | foto: Instagram.com

Král Berouna byl kněz a Snejks ďábel. Další bizarní rozhovor zápasníků pobavil obecenstvo

Máme za sebou další rozhovor zápasníků v rámci Before the Clash. Tentokrát si do něj hlavní promotér Tomáš Linh Le Sy pozval Snejkse a Krále Berouna. Ačkoliv se zpočátku zdálo, že vše proběhne v poklidném duchu, záhy se vše změnilo. Z Krále Berouna se stal kněz a vymítal ze Snejkse ďábla. Takový bizár tu snad ještě nebyl, tvrdí někteří.
  11:30

Organizace Clash of the Stars je opravdu něco. Ačkoliv byla mnohým z počátku jen a pouze pro smích, nyní se jedná o jednu z největších bojových organizací u nás. Nejde však profesionální zápasníky, ale povětšinou hlavně o bizarní postavy českého internetu. Mnoho momentů ze všech jejich různých akcí se na dobro zapsalo do historie českého bizáru. Na minulém galavečeru se ukázala nová tvář Král Berouna, který překvapil svým humorným vystupováním a převážně nejrychlejším ukončením protivníka v historii Clashe. Teď se postaví proti legendárnímu krotiteli hadů Snejksovi. V posledním rozhovoru organizace dali zapravdu tomu, proč je Clash označován za bizár. To tady ještě nebylo, tvrdí někteří.

Oba zápasníci mají za sebou již jeden zápas. Král Berouna vyhrál po pouhých osmi sekundách nad svěřencem Aleše Bejra Alešem Olejníkem. Snejks měl tu smůlu a prohrál proti jednomu z největších outsiderů organizace Tadeáši Veselému. V rozhovoru se však nechal slyšet, že se na Krále připravuje tvrdě a jeho ukončení bere za samozřejmost. Nejen on, ale i Král Berouna se svěřil, že přípravu na zápas nebere na lehkou váhu. Jeho příprava se nese v duchu tak zvané vesnické silovky. „Mlátím kladivem do pneumatiky. Tahám pneumatiky a klády. Mlátím také do pytle s pískem,“ vysvětluje Král Berouna svoji přípravu.

Oba zápasníci jsou často označováni za feťáky organizace. Nejednou se uživatelé na sítích nechali slyšet, že byl dle nich jeden ze zápasníků zřejmě pod vlivem drog. Podle nich tomu vše nasvědčuje dle pohybu rtů, hlavy, stylu mluvení, vyjadřování a jiných mimik. Samotní zápasníci se do sebe na úvodní tiskové konferenci pustili s narážkami na to, že ten druhý je drogově závislý. Pokud je na tom něco pravdy a oba byli pod vlivem drog i při rozhovoru, mnoho věcí by to vysvětlovalo. Jak bylo již zmíněno, do určité chvíle se rozhovor vedl v poklidném duchu. Vše se však zvrtlo, když Snejks obvinil Krále Berouna z toho, že mu rozlil pití. Z kamery jde však ale jasně vidět, že se jeho skleničky ani nedotkl.

Král Berouna se rozhodl, že do rozhovoru přijde ve speciálním převleku. Vzal si na sebe kněžský hábit a označil se za exorcistu. Jeho cílem bylo prý ze Snejkse vymítat ďábla. Z počátku to Snejksovi přišlo humorné. Štvát ho to začalo až po incidentu s vylitou vodou. Celých deset minut se na sebe oba zápasníci snažili vrhnout a dle většiny to bylo k popukání. I hned poté, co si na sebe sám Snejks vylil vodu, na sebe oba zápasníci vystartovali a už to jelo. „Vymítám tě, vymítám tě, vymítám tě ty rakovino,“ konfrontuje Král Berouna Snejkse. „More drž p*ču, nebo dostaneš na držku,“ reaguje Snejks.

To, že by se zápasníci uklidnili, sedli si a pokračovali v rozhovoru v poklidném duchu, nebylo od jednoho momentu možné. Le Sy se tak rozhodl, že to povede netradičním způsobem. Oba zápasníci stáli naproti sobě, přičemž je zezadu držela ochranka. Chudák Le Sy, psali někteří. Zápasníci měli na mysli zřejmě daleko jinačí věci, než mu odpovídat na otázky. Za humorné tak veřejnost považuje to, jak se klidný Le Sy snaží vést rozhovor, zatímco na sebe zápasníci pokřikují, skáčou po sobě a vše ostatní naprosto ignorují.

Krále Berouna veřejnost nejednou označila za mistra útěků. Často je totiž schopný zmást ochranku a utéct jí. To se mu poměrně často povedlo i v tomto rozhovoru. Ačkoliv na sebe oba zápasníci zaútočili několikrát, ani jeden si z jejich konfrontací neodnesl zřejmě žádný šrám. Povětšinou se o sebe tak oťukávali bez nějakých zvlášť silných ran. Celý rozhovor byl netradičně ukončen dříve a hlavně bez stare downu. Dle slov Le Syho to ani nebylo zapotřebí.