Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Influencer Luktuma vyzval Datla na souboj | foto: Antiyoutuber.cz

Další zápas v Clast of the Stars? Luktuma chce zápas s Datlem, ten prý nemá zájem

Galavečery Clash of the Stars jsou divácky velmi oblíbené a influenceři sami začali probírat, kdo z nich by se dalšího chtěl zúčastnit. Mezi nimi je i Luktuma, který se už dlouho chce utkat s Datlem. Ten ale údajně nemá zájem, protože má Luktuma na sociálních sítích menší dosah než on.
  20:00

Třetí galavečer Clash of the Stars byl teprve v sobotu a fanoušci už spekulují, kdo by mohl být v příštím turnaji. Spekulace také podporují samotní influenceři, kteří se veřejně ptají svých fanoušků, s kým by do souboje měli jít a koho vyzvat. Některé teoretické zápasy ale visí ve vzduchu už dlouho.

Influencer Lukáš Tůma, známý pod přezdívkou Luktuma, se účastnil už dvou galavečerů Clash of the Stars. V sobotu se utkal s Davidem Olchavou, který je na sociálních sítích známý jako Olchič. Jejich zápas byl jedním z kurzově nejvyrovnanějších a Tůma nakonec vyhrál.

Tůma se už dříve ale nechal slyšet, že by chtěl i další zápas. Jako soupeře by si představoval influencera Marka Valáška, známého jako Datla. Ten ale o zápas s ním údajně nemá zájem. Prý tvrdí, že nechce jít do souboje s někým, kdo má na sociálních sítích menší dosah než on.

„Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale Datel mě donutil. Kamaráde, ty meleš takový ho*na, až mi je z toho špatně. Vyzýval jsem tě minimálně třikrát a říkal jsem ti to do očí. Byli u toho svědci,“ říká Tůma ve videu na TikToku, které adresoval Valáškovi. Ten na výzvu reagoval jen tím, že je Tůma na to moc mladý a nemá to cenu. „Jediný argument, který máš, je ten, že si na tobě chci udělat čísla, i když mně je tohle úplně jedno. Já s tebou chci zápas od prvního galavečera a ty to moc dobře víš,“ pokračuje.

@luktuma

♬ původní zvuk - Lukáš Tuma

Valášek údajně tvrdí, že na příštím galavečeru bude mít lepšího soupeře, než je Tůma. To, že se ho pravděpodobně bude účastnit potvrzuje vyjádření Tomáše Hajíčka, jednatele společnosti, která Valáška zastupuje. Valášek je v insolvenci, proto se každý jeho příjem musí dokládat. Jeho zástupce insolvenčnímu správci potvrdil, že probíhá jednání o účasti na příštím turnaji.

Dalším zápasem, o kterém se diskutuje je souboj Kluka s kamením a Fregamera, tedy snoubence Shopaholic Adel Davida Pražáka. O něm se už mluvilo v souvislosti s předchozím galavečerem, zápas se ale neuskutečnil. Je otázkou, jestli se nakonec proti sobě utkají, Kluk s kamením však zájem o něj redakci antiyoutuber.cz potvrdil. O účasti také uvažuje Domi Alagia, Maru Rosecká a Xholakys. Ta musela zápas na předchozím galavečeru kvůli zdravotnímu stavu odvolat.