Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Datel se nakonec v Clash of the Stars utká s Čonnym. Lidé si myslí, že se předem domluví na výsledku zápasu

Dlouho se o tom mluvilo a konečně je to tu. Bojová organizace Clash of the Stars potvrdila zápas dvou rivalů z TikToku, Marka „Datla“ Valáška a Čonnyho. Už na tiskové konferenci se k tomu schylovalo a nyní je to oficiální. Někteří fanoušci organizace se však svěřují se svými obavami. Myslí si, že budou bojovníci na výsledku zápasu předem domluveni.
  12:32

Nadcházející galavečer Clash of the Stars je za dveřmi a fanoušci se už nemohou dočkat, jak většina zápasů dopadne. Jak je tomu u bojové organizace zvykem, opět přichází s nějakou novinkou. Nevšedně byl nyní až po tiskové konferenci oznámen další velmi očekávaný souboj, a to mezi youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem a jeho rivalem z platformy TikTok, Čonnym. Začátek jejich sporu se datuje už mnoho měsíců nazpět, kdy se Čonny účelně navážel do Datlova bratra. Šlo mu čistě o vyprovokování přezdívaného insolvencera a získání společného zápasu v Clashi. To se mu také povedlo.

„Ten zápas chci. Jestli tady organizátoři Clashe mi to prostě nějak zařídí, aby to bylo v osmičce, tak to okamžitě beru. Říkal jsi, že umíš počítat. Věř mi, že ti to spočítám v kleci. Dostaneš jak pes!“ řekl Čonny na úvodní tiskovce Clashe. Ten přišel na pódium, aby vysvětlil, proč se do Duplexu nedostavil další zápasník z organizace a jeho kamarád přezdívaný Snejks. Na jazyku měl však něco zdaleka jiného. Datel na tiskovku nedorazil, a tak se s ním produkce později spojila přes videohovor. „Asi pětkrát jsi řekl, že tu smlouvu nepodepíšeš a pak přijdeš na tiskovku dělat frajera ty zm*de,“ říká Datel.

Slib, který následovně všem dal, zarazil bezpochyby většinu sledujících. „Řeknu jednu věc. Jestli Čonnyho neporazím v prvním kole, tak žádný zápas v Clashi už nikdy mít nebudu, protože to by byla pro mě taková ostuda,“ vysvětluje. Dá se říct, že většina sledujících však jejich sporu nevěří. Je to podle nich jen zinscenované divadlo pro získání zápasu v organizaci. „Oba jsou to šašci. Domluvený jak s Krokou. Kámoš zná Kroku i Čonnyho. Oni byli kámoši odjakživa. Jen divadlo,“ komentuje jeden z lidí na YouTube záznam z tiskové konference.

Divadlo ne divadlo, organizace momentálně oznámila, že se proti sobě oba postaví v kleci, a to již na nadcházejícím osmém galavečeru v Ostravě. „Po dlouhém tichu to vypadalo, že o zápas ani jeden nestojí, ale na tiskové konferenci to přišlo. Čonny přišel konfrontovat a vyzvat Marka, který živě po videohovoru výzvu přijal,“ píše Clash ve svém novém příspěvku na Instagramu. „A protože vy, naši fanoušci jste o tento zápas stáli, tak vám ho přinášíme už na Clash osm v Ostravě před vyprodanou Ostravar Arénu,“ pokračují.

Je to tedy oficiální, obrovští rivalové z TikToku se utkají v kleci. Reakce fanoušků organizace na jejich souboj je poměrně smíšená. Někteří se na zápas těší, jiní dokonce pochybují nad jeho férovostí. Mnoho pochybovačů mluví o tom, že se podle nich zápasníci předem domluví na výsledku zápasu. „Domluvený zápas jako Kroka a Čonny. Ty jejich falešné hroty jsou tak průhledné. Vůbec mě tento zápas nezajímá,“ komentuje příspěvek organizace jeden z lidí na Instagramu. „Už mají napsaný scénář toho naprosto reálného a uvěřitelného sporu?“ píše další.

Delší dobu se na sítích řeší Datlovo údajně užívání steroidů. Ten se takovým nařčením brání. Pravdou ale je, že za poměrně krátkou dobu prošel obrovskou proměnou, co se týče nárůstu svalů. To by mu tak mohlo podle lidí na sítích momentálně dát pořádnou výhodu do zápasu s Čonnym, který je výrazně menší. „Padesát kilo versus sto deset kilo,“ komentuje jeden z lidí na Instagramu.