Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Clash of the Stars | foto: instagram.com

Kluk s kamením v paruce a šatech oznámil rozchod. Jeho bývalý přítel se následně popral se ženou

Organizace Clash of the Stars má za sebou další rozhovor se zápasníky. Tento díl byl ovšem speciální. Matouš Kaluba se totiž pustil do zápasnice Dostálové. Ta si to nenechala líbit a Kalubu dokonce udeřila. Ten se navíc rozešel s Klukem s kamením.
  17:47

Clash of the Stars má před dalším galavečerem za sebou další z rozhovorů, tentokrát šlo o pětici bojovníků. Zástupkyněmi ženského zápasu byly Michaela Dostálová a Aneta Adamusová. Dalšími ze zápasníků byli Kluk s kamením, Matouš Kaluba a Max Green. Celý večer se ale zapsal do historie jako nejvíce vyhrocený a předčil dokonce i ostrý rozhovor Tadeáše Veselého a Snejkse. O celou show se totiž postaral Matouš Kaluba, který se místy zdál být až nepříčetný.

Celý večer by zahájen klasickým představováním zápasníků. Kluk s kamením, který přišel v šatech a na hlavě měl dámskou paruku, rozdal slečnám bílé květiny. Greenovi poté omlátil o hlavu růži a to stejné následně provedl i Kalubovi, protože mu prý nedal nic k Valentýnu. Kluk s kamením a Matouš Kaluba spolu totiž měli vztah, ovšem definitivně se rozešli. Kaluba má prý také kvůli tomu pásový opar. Oba dva jejich vztahu zpětně litují. Následně se moderátor a promotér Tomáš Linh Le Sy ptal všech zápasníků, jak probíhá jejich příprava a vše se zdálo poklidné. Ovšem velmi brzy se to celé změnilo.

Dostálová má totiž s Kalubou spor, protože jí údajně urážel rodiče. Když se během rozhovoru k tématu dostali, Kaluba vybouchl a zdálo se, že přišel o rozum. Začal na Dostálovou křičet a mlátit do stolu deskami, které si přinesl a ve kterých měl údajně důkazy a zároveň také papíry, které dokazovaly, že je psychicky nemocný. „Ty jsi řekla, že ti chci vypálit rodinu a to už je trestný čin podle paragrafu 345 ty svině,“ rozkřikl se Kaluba.

Začal mlátit pěstí do stolu a sprostě nadávat. Dostálová si to ovšem nenechala líbit a začala se s ním hádat. V tu chvíli se do toho vložil i Kluk s kamením, který Kalubovi řekl, že by měl vyhasnout a vzápětí na něj vychrstl sklenici vody. Kaluba okamžitě polil Dostálovou a ta zase na oplátku jeho. Do incidentu se přidala i ochranka, aby zabránila dalšímu možnému konfliktu.

Moderátor se snažil odvést pozornost od celého konfliktu a začal se ptát na reakci zápasníků na kurzy, které jim byly připsány, mezitím co se vytočený Kaluba vztekle pohupoval na židli a zapíjel si své prášky. Pár minut byl sice klid, ovšem Dostálová si znovu do Kaluby rýpla. A to spustilo další vlnu Kalubova šílenství. „Ty máš na všechno koukám argument ty pi*do zku*vená. To, že si padělala vysokoškolskej diplom a někteří lidi na to mají důkaz, ty ku*vo,“ spustil Kaluba ovšem nestihl svou větu doříct. Dostálové už totiž ruply nervy a dala Kalubovi facku, přičemž mu spadly brýle. „Mě tady nikdo nebude nadávat do ku*ev ty de*ile,“ ohradila se naštvaná Dostálová. Vzápětí se ale musela krýt, protože vytočený Kaluba po ní hodil své desky a prázdnou plechovku.

Kaluba se při každém svém výbuchu oháněl tím, že je invalida a že by se s ním měli bavit slušně a s úctou. Ovšem Dostálová o tom nechtěla ani slyšet. Kaluba měl také údajně důkazy o tom, že Dostálová ukazovala svou tvorbu na platformě OnlyFans malým dětem. Podle ní je to však lež. Přála by si, aby mohla jít s Kalubou zápasit do klece, ovšem podle organizace tento střed není možný.

Po celý zbytek rozhovoru už byl Kaluba relativně klidný, možná i díky lékům, které si během večera vzal. K vyostření opět došlo až ve chvíli, kdy si zápasníci dávali staredown. Když totiž vedle sebe stála trojice hochů, Dostálová proběhla kolem Kaluby a udeřila ho zboku dortem, který dostala od své soupeřky. Kaluba opět vybouchl a začal na ní řvát, stejně jako předtím. Le Sy už jim však nedal více prostoru a rozhodl se celý večer ukončit.