Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Marek „Datel“ Valášek a Tomáš „Dynamo“ Križan | foto: youtube.com

Clash of the Stars chystá pátý galavečer. Pátá tisková konference byla plná bizáru

Na páté tiskové konferenci Clash of the Stars bylo představeno mnoho zajímavých zápasníků. Diváci byli z představených zápasů nadšení. Objevila se jména jako Fregamer, Kuběnka a Růžička. Vzduchem lítaly nadávky a dokonce i různé předměty. Někteří představenou kartu zápasníků hodnotí jako nejlepší ze všech.
  10:35

Atmosféra na tiskové konferenci pátého turnaje organizace Clash of the Stars byla velmi napjatá. Mezi fanoušky to opravdu vřelo a všichni napjatě očekávali představení zápasníků, kteří se postarají o show už pátého galavečera organizace. Už předem bylo jasno, že tento turnaj přinese jednu z nejzajímavějších karet zápasníků, kteří se na turnajích kdy objevili.

Vedení rozhodně nezklamalo, objevilo se opravdu velké množství neočekávaných a zároveň velmi zajímavých tváří. Moderování úvodní tiskové konference se samozřejmě ujali Tomáš Linh Le Sy a chybět nesměl ani Jakub Jíra, kteří s nadšením přivítali všechny diváky a pozvali si na pódium prvních šest zápasníků.

JEDEME ŽIVĚ NA YOUTUBE!

24. dubna 2023 v 18:19, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 9:29

První skupinu zápasníků tvořilo hned několik jmen, které jsme mohli vidět na předchozích galavečerech. Velmi hladovým zápasníkem, který se následně na pódiu objevil, byl Pavel Měsíček, který vystupuje pod přezdívkou „Snejks“. Ten se velmi těšil na svého soupeře, kterým není nikdo jiný, než Václav Flachsa alias Král Berouna. Také se představili dva zápasníci nové kategorie Dominik Radl a Petr Marek, kteří jako první v Česku předvedou zápas liliputů. Z první karty asi nejvíce zaujal Král Berouna a Snejks.

Ti se totiž hned od úvodu mezi sebou hádali a nadávali si. Snejks je přesvědčený o tom, že Krále Berouna sundá. Ten si však naopak myslí, že jediné co Snejks sundá, budou jeho zápasnické šortky. „A jsou alespoň Gucci, ty šl*pko,“ ptal se Snejks. Král Berouna po něm okamžitě vystartoval a oba zápasníky od sebe musela odtrhnout přítomná ochranka. Totéž se opakovalo i při jejich staredownu, kdy se do sebe oba dva bez váhání pustili. Přítomné publikum je za to obdařilo velikým potleskem.

Tak je tady další @clashofthestars

Ty jeho kecy mi akorát dodávají motivaci více makat, musím hubnout 13 kilo, aby se ten zápas uskutečnil, ale já makám a věřím, že to dotáhnu do vítězného konce !

Děkuji všem za podporu a @clashofthestars za příležitost ho potrestat !

24. dubna 2023 v 23:38, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 9:29

Promotér Le Sy se také vyjádřil k situaci s Alešem Bejrem, kterému byl dočasně odepřen přístup na veškeré akce organizace Clash of the Stars poté, co byl podezřelý z použití pepřového spreje při jedné z předchozích tiskových konferencí. „S těžkým srdcem musím oznámit, že se nám nepodařilo sehnat žádné důkazy vůči Aleši Bejrovi, té močce a musíme tímto odvolat stopku, kterou má na Clash, protože se snažíme ctít presumpci neviny,“ popsal Le Sy. Je si jistý, že pepřový sprej použil právě Bejr, nemá to však jak dokázat. Jediný způsob jak ho potrestat podle Le Syho je, že ho porazí v takzvané kleci strachu.

Poté přišla na řadu druhá sestava zápasníků, která byla ještě zajímavější, než ta první. Jako první se v ní představil Ondřej Untermüller, spíše známý jako Kluk s kamením. Tomu se, s velkým překvapením všech diváků, postaví bývalý přítel Shopaholic Adel David „Fregamer“ Pražák. Kluk s kamením si vzal později na staredown chránič na zuby, což se mu vyplatilo. Fregamer se ho totiž pokusil trefit hned několika údery.

Následovalo představení oblíbeného Matouše Kaluby, který změří síly s nováčkem organizace Ladislavem Galem. Ten při svém nástupu předvedl několik pohybů, které připomínaly legendární pohyby Snejkse. Gal chtěl na Kalubu při staredownu zaútočit, což se mu nepovedlo. Kaluba na něj vytáhl pepřový sprej který mu ovšem jeden z členů ochranky okamžitě zabavil.

Třetí dvojice zápasníků byla velmi zajímavá. Tvořili ji totiž slepý tiktoker Jan „Dragunov“ Podraný a youtuber z kanálu TvTwixx Daniel „Danny“ Sonnleitner.

CLASH JE ZPÁTKY! Na koho se těšíte?

24. dubna 2023 v 17:37, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 9:29

Předposlední kartu tvořily velmi výrazné tváře českého internetu. Jako první se představil Tadeáš Kuběnka, který se utká se svým „klonem“ Danielem Holomkem. Jako další se představil Daniel „Seaser“ Siruček, který si přišel vyřídit své spory s tiktokerem Honzou Michálkem. Poslední dvojicí a zároveň také jedinými ženskými zápasnicemi pátého galavečera, jsou Hana Gelnarová a Anastasija „Satnady“ Chomičová. Nejvýraznější dvojicí zápasníků třetí karty byl Michálek se Seaserem. Michálkovi se totiž nelíbil způsob, jakým o něm na sociálních sítích Seaser mluvil. Nejvíc mu vadilo to, že se také navážel do jeho přítelkyně a také do jeho sestry.

„Ku*va ty aby ses dostal nějak do zápasu, nebo abys vůbec získal nějaký čísla, protože regulérně nikoho nezajímáš, tak v*le ve fitku točíš nějakou silnější paní a děláš si p*del z mojí ségry, bereš si do huby moji rodinu, moji holku,“ naštval se Michálek. „Já se potom po zápase klidně seznámím s tvojí ségrou. Setkáme se spolu a já si s ní potom ťuknu randíčko, co říkáš broučku? Já se tomu, na rozdíl od tebe, po zápase věnoval. Ty si chodil kolem ledničky ty prase v*le, rozumíš mi tam? Bastarde, ty v*le,“ reagoval na Michálkova slova Seaser. Když došlo na jejich staredown, Seaser dal Michálkovi několik facek, ovšem ten mu je nevrátil.

CHCETE TO?! Sledujete ŽIVĚ?

24. dubna 2023 v 18:59, příspěvek archivován: 25. dubna 2023 v 9:30

Poslední karta byla velmi očekávaná a to především, díky prvnímu titulovému zápasu, který se má v organizaci Clash of the Stars konat. O titul šampiona se totiž utká český youtuber Marek „Datel“ Valášek se slovenským youtuberem Tomášem „Dynamem“ Križanem. Podle velkého množství českých fanoušků je právě Dynamo tím, kdo dokáže porazit Datla a stejně to vidí i sázková společnost Fortuna, která zápas odhaduje kurzy 1,18 a 3,98 ve prospěch Dynama. Oba ovšem celou situaci zvládali s klidem a snažili se vystupovat profesionálně. Pódium s nimi také sdílel profesionální zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička, který si do organizace přišel vyřídit účty. Jeho účast na pátém galavečeru diváky velmi těšila a bouřlivě mu vyjadřovali podporu.

Spory si také přišel vyřídit Jan „Diego“ Kotlár, který se pokusí porazit kulturistu Karlose Bendu. Mezi nimi vznikl spor tím, že Kotlár začal urážet Bendovu matku a celé to nakonec trvalo zhruba půl roku, až to Benda nevydržel a souhlasil se zápasem v Clash of the Stars. Výběr zápasníků na pátý turnaj se opravdu podařil. Bylo zřejmé, že diváci si celý večer užili a i při odchodu z klubu Duplex v Praze, kde se tisková konference konala, se zaujatě bavili o blížících se zápasech. Pátý galavečer organizace Clash of the Stars se bude konat 10. června v aréně O2 Universum.

Témata: David Pražák