Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Laduška proti Míně | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Po prohře přišly na řadu slzy. Bayer a Laduška brečí na Instagramu, Datel se chce utkat se Žralokem

Lada Kašparová prohrála zápas s Dominikou Elisherovou a rozbrečela se na Instagramu. Za její prohru prý může to, že se nechala pohltit tlakem a vůbec nevnímala. Na Instagramu také brečel Daniel Bayer, kterého ale lidé za jeho výkon velmi chválí. Patrik Hübler alias Žralok dostal výprask od Václava Mikuláška, bojovat by s ním chtěl Datel. Podle reakcí na internetu by měl bojovat spíše s exekucemi.
  13:07

Je za námi další galavečer organizace Clash od the Stars, kde své dovednosti předvedlo také několik nových zápasníků z influencerského prostředí. Ne všichni ale ze zápasu odešli vítězně a ne všichni se s prohrou dokázali vyrovnat. Někteří z nich sice předvedli obdivuhodný výkon, o kterém se jistě bude ještě dlouho mluvit, i tak ale několik zápasníků zažilo velké zklamání, které kolikrát doprovázely slzy.

Daniel Bayer

Daniel Bayer nastoupil proti Alexi Zachovi, který už před časem vyzkoušel, jaké to je zápasit v MMA. Bayer měl ale zkušenosti s judem a mnoho lidí zajímalo, jak si v tomto zápasu povede. Mladý tiktoker ale všechny překvapil, když se do Zacha tvrdě pustil a oba zápasníci předvedli obdivuhodný výkon. Bayer ale nakonec zápas prohrál a i když se rozhodně neměl za co stydět, bylo vidět, že je z prohry velmi zklamaný. Po zápase přidal na svůj Instagram video, ve kterém se ke svému výkonu vyjádřil. „Zkusil jsem si něco nového a i když to nevyšlo tak, jak jsem chtěl, já se z toho nehroutím, příště to bude lepší. Děkuji všem,“ řekl Bayer, který byl opravdu zklamaný a po tváři mu tekly slzy.

Jeho soupeř Zach mu ale hned po zápasu projevil veliký respekt. Nečekal prý, že bude Bayer tak dobrý v boxu a zároveň pocítil, jakou sílu má v zápasení na zemi. Na sociálních sítích se šíří záznamy z jejich zápasu a navzdory tomu, že je Bayer často kritizovaný, se tentokrát od spousty lidí dočkal chvály. „Byl to nejlepší zápas večera. Bayera fakt nemusím, ale zápasil dost dobře. Teploušek na internetu a tvrďák v kleci. Celkem čumím. Bayer celkem překvapil, respekt,“ reagují na Bayerův výkon lidé na sociálních sítích. Bayer je prý za takové zprávy rád a nejspíš se v Clash of the Stars ještě někdy objeví.

Lada Kašparová

Mladá influencerka Lada Kašparová se utkala s influencerkou Dominikou Elisherovou alias Mínou. Kašparová se vždycky tvářila sebevědomě, ale když došlo na zápas, byla velmi nervozní. Elisherová svou soupeřku naprosto převálcovala a vypadalo to, že Kašparová vůbec netuší, co se kolem ní děje. Také ona se rozhodla po zápasu ke svému výkonu vyjádřit a vysvětlit, proč to celé dopadlo úplně jinak, než jak si celou dobu představovala.

„V momentě, co jsem nastoupila do klece a stoupla jsem si do toho rohu, tak jsem se rozhlédla kolem a najednou jsem nevěděla, jak se jmenuji. Chtěla bych se omluvit vám, že jsem vás zklamala a ani nevíte, jak jsem zklamaná já,“ řekla Kašparová ve videu na svém Instagramu.

Mnoho lidí se jí na sítích směje a často také Kašparovou uráží. „Dostala hrozně na budku. Ta arogantní p*ča by měla konečně zmlknout. Trénuješ 9 měsíců a po půl minutě tě Mína málem vypnula. Závidím Míně, taky bych ti nejradši rozbila držku. Snad už nebudeš tak namyšlená kráva,“ reagují na Kašparovou lidé na sociálních sítích. Kašparová se ale nechala slyšet, že si lidé mají podobné názory ušetřit, protože většina z nich nikdy nezkoušela trénovat a stát před tolika lidmi. Ke konci svého vzkazu děkovala především rodině a byla tak zklamaná, že začala brečet a video musela ukončit.

Patrik „Žralok“ Hübler

Patrik Hübler se odvážně postavil profesionálnímu zápasníkovi Václavovi Mikuláškovi, který si s ním po dobu tří kol v kleci pohrával. Hübler dostal od Mikuláška takovou nakládačku, že se druhý den probudil s naprosto rozbitým obličej. Ačkoliv Hübler spoustě lidem vadí, jen velmi málo jeho hejtrů by si dokázalo proti Mikuláškovi stoupnout a vydržet s ním v kleci až do konce zápasu. Právě tímto výkonem si Hübler vysloužil respekt u spousty lidí a dokonce také u samotného Mikuláška, který se mu vždycky vysmíval. „Velký respekt za to, co jsi vydržel. To jsem ještě nikdy v životě neviděl. Jsi velký bojovník,“ napsal Hüblerovi jeden z jeho fanoušků.

Po jeho zápasu se ale v kleci objevil kontroverzní youtuber Marek „Datel“ Valášek, který se rozhodl Hüblera vyzvat na zápas. Podle něj je Hübler ideální soupeř a Valášek chce hlavně všem dokázat, že je dobrý zápasník. Hübler v zápasu s Mikuláškem ukázal, že opravdu není lehkým soupeřem a Valášek si ho proto vyhlédl.

„Ty budeš teď zápasit s exekutory, chlapečku. Lidem něco dokážeš, když splatíš dluhy. Nechceš ten zápas spíš proto, že ti docházejí prachy? I kdyby si porazil Vémolu, tak pořád budeš kus k*kota, kterého nikdo nemá rád,“ smějí se Valáškovi lidé na Instagramu. Hübler ale jeho výzvu s nadšením přijal. Bude si ale nyní muset dát pauzu, aby mohl v klidu vyléčit všechna zranění, která mu Mikulášek způsobil.

Témata: Laduška