Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Sedlák a Dostálová | foto: instagram.com

Dvojice neznámých zápasníků v Clash of the Stars. Nejsou bizarní, ale mají zkušenost z Oktagonu

V Clash of the Stars jsou dva zápasníci, kteří mají velmi blízko k Oktagonu. Michaela Dostálová dříve zápasila, Martin „Pagy“ Sedlák zase trénuje hvězdy MMA. Dostálová nyní trénuje stejně jako Sedlák, ten zase slaví úspěchy svého syna.
  15:57

Organizace Clash of the Stars, která pořádá zápasy influencerů a bizarních osob z celého Česka, občas nabídne i seriózní zápasníky. Těmi jsou na čtvrtém turnaji Michaela Dostálová a Martin „Pagy“ Sedlák. Před odhalením jejich účasti v Clash of the Stars o nich však mnoho lidí příliš nevědělo. Oba dva si však diváci mohou pamatovat ze čtvrté řady MMA show Oktagon výzva. Tam se totiž Dostálová poprvé měla možnost ukázat před obrovským množství diváků, kteří ji mohli lépe poznat. Předtím se objevila pouze jednou na turnaji Oktagonu, kde soupeřku porazila, i díky jejímu ovládání brazilského jiu-jitsu.

V show Oktagon výzva se však neukázala v příliš dobrém světle. Její společnice ji neměly rády a stranili se jí. „Míša by možná mohla zkusit hrát to, že prostě není taková p*ča“ nechala se tehdy slyšet jedna ze zápasnic. Dostálová tehdy měla také spor s Karlosem Vémolou. Právě na ten často a rád upozorňuje Matouš Kaluba, který se s Dostálovou při rozhovoru před nadcházejícím Clash of the Stars ostře pohádal. Tehdy totiž Dostálová měla problém se stylem toho, jak ji Vémola trénoval. Během tréninku se s ním hádala a neustále mu oponovala.

V zápase potom dělala přesný opak toho, co jí radil i když měla slušnou šanci svoji soupeřku porazit. Nakonec i prohrála. „Všechno co jsem jí říkal, tak ona dělala pravý opak. Jak říkám, já si to nedokážu vysvětlit. Buď je ta holka úplně mimo, nebo to udělala schválně. Nevím, proč dělala pravý opak toho, co jsem jí řekl,“ zlobil se po zápase Vémola. Právě tehdy vznikla její přezdívka „Miss Problem“. Dostálová si také před časem spolu se svou kamarádkou založila OnlyFans a věnuje se mu dodnes. Také je jednou z trenérek bojových sportů, převážně brazilského jiu-jitsu v pražském Lanna Gymu. Na Instagramu měla desítky tisíc sledujících, ovšem před nedávnem jí účet zablokovali. Nyní jí sleduje přes 2 tisíce lidí.

Martin „Pagy“ Sedlák oproti Dostálové nikdy nezápasil jako profesionál. I přesto má velké jméno mezi profesionálními zápasníky. Všichni ho totiž považují za jednoho z nejlepších trenérů bojových sportů v Česku i na Slovensku. Velmi často trénuje slovenské zápasníky, kteří zápasí v Oktagonu. Jedním z nich je například Gábor Boráros, který patří mezi nejznámější slovenské zápasníky. Také se objevuje v Octagon Fighting Academy která má zkratku „OFA“. OFA je legendární zápasnická tělocvična, ve které trénují ty největší slovenské hvězdy. Sedlák zde trénuje se spoustou z nich. V OFA se zrodily hvězdy jako Ronald Paradeiser, Robo Pukač, Igor Daniš, nebo také Lucie Pudilová.

I když Sedlák sám nezápasí, neustále se snaží udržovat se v kondici. Díky přístupu do všemožných tělocvičen a také několikaletou prací s bojovníky MMA, neměla by pro něj být příprava na jeho zápas s Filipem Grznárem nic nového. Sedlák také v již zmiňované Oktagon výzvě trénoval soupeřku Dostálové Lucii Szabovou. Sedlák také kromě MMA hvězd trénuje svého syna. Toho už od čtyř let vedl k trénování wrestlingu. Sedlákův syn je díky tomu velmi úspěšný nadějný sportovec. V červenci loňského roku zvítězil v mezinárodním wrestlingovém turnaji po té, co vyhrál všechny zápasy. „Synku můj, děláš mi v mém životě obrovskou radost a dodáváš mi ohromnou sílu, děkuji,“ komentoval synovo vítězství na Instagramu Sedlák.