Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Psychopat Bejr a Filip Grznár | foto: Clash of the Stars

Jak se vsází na Clash of the Stars: bookmaker věří Grznárovi a Bendovi

Třetí galavečer Clash of the Stars je na programu už v sobotu večer v pražské hale Královka. Kromě fanoušků se na souboje Psychopata Bejra, Snejkse či Kid Ajvna těší i sázkaři. Většina z nich věří, že hlavní zápas nad Psychopatem zvítězí Filip Grznár. Hlavní bookmaker Fortuny by se ale nebál ani riskovat.
  12:43

Po čtyřech měsících přichází pokračování kontroverzních a divácky atraktivních zápasů celebrit. Clash of the Stars řeší fanoušci na internetu, zájem o večer bojových sportů je ale i mezi sázkaři, což potvrzuje i sázková kancelář Fortuna.

V hlavním duelu sobotního galavečera se střetne Filip Grznár s „Psychopatem“ Bejrem. Jejich odvěká rivalita přešla v nenávist zejména poté, co Bejr známého bodybuildera napadnul během pozápasového rozhovoru. Favoritem tohoto souboje je v kursu 1,15:1 Grznár, který má se zápasením větší zkušenosti.

Galavečer nabídne ale také dalších deset neméně zajímavých klání. Účty si přijede vyřídit například rapper Neny (3,94:1) s influencerem a pořadatelem nedávného TikTok Summitu Ivanem Klocem alias Kidem Ajvnem (1,2:1), těžká váha Tadeáš „Gangsta boy“ Veselý (1,15:1) s Pavlem „Pomalu Snejksi“ Měsíčkem (4,6:1), či Karel Benda (1,4:1) s Jaroslavem „Kotlár Security“ Kotlárem (2,68:1). Diváci uvidí zcela poprvé i souboj dva na jednoho.

„Zápasy mezi celebritami jsou čím dál tím populárnější. Ačkoliv nemají s profesionálním zápasením většinou nic společného, jde o originální způsob, jak si vyříkat rozepře, a jako bonus navíc získat pozornost médií. I třetí ročník Clash of the Stars nabízí řadu zajímavých soubojů kontroverzních osobností, na které jsme vypsali sázky. Největším tahákem a vrcholem galavečeru bude duel mezi Filipem Grznárem a Alešem Bejrem. Grznár je divákům Clash of the Stars dobře známý a již mnohokrát prokázal, že se dovede prát. Jeho statistiky ze zápasů v MMA jsou dokonce na prestižních stránkách Sherdog,“ říká hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

„Oproti tomu „Psychopat“ nemá téměř žádné bojové zkušenosti, a přesto že se jedná o zápas pod pravidly thajského boxu, měl by mít kulturista i tentokrát jasnou převahu. Toho si je jistě vědom i Bejr, který nepochybně dostojí své přezdívce, a provede nějaký nedovolený zákrok. V kursu 1,37:1 by zápas mohl skončit diskvalifikací,“ dodává Hanák.

Atraktivní je dle něj i souboj těžkých vah mezi Karlem Bendou a Jaroslavem Kotlárem. „Nebál bych se zariskovat a v kursu 3:1 vsadit, že zápas skončí do 60 sekund od začátku kola. Jak oba borci avizovali, nejspíš rozhodne jeden přesný KO úder, navíc při své váze hraje čas jen v jejich neprospěch,“ dodává Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

V souboji Grznára s „Psychopatem“ věří většina sázkařů kontroverznímu kulturistovi. Na jeho vítězství jde 86 procent vkladů. Výhru Karla Bendy očekává 64 procent sázkařů. Na vítězství zakladatele legendární Kotlár Security jde 36 procent sázek.

Na poslední chvíli ze závažných zdravotních důvodů odstoupila Valérie „Xholakys“ Holáková, kterou v boji s Klárovou Havlíkovou (3,91:1) nahradí Angie Mangombe. Ta je v kursu 1,22:1 favoritkou.

Témata: Kotlár Security