Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Další galavečer Clash of the Stars se blíží. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Zatímco se ostatní bojovníci připravují na své zápasy, Kaluba kálí na balkóně. Clash je za rohem

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží. Na programu je už 10. června. Bojovníci se tak co to jen jde připravují na své zápasy. Většina si je svou výhrou jistá. Kalubova příprava je poněkud zvláštní. Kálí na svůj balkón a ejakuluje do pití jiných zápasníků. Zřejmě se jedná o zajímavou taktiku, kdy chce ostatní bojovníky vyřadit ještě před jejích zápasem. Holomek říká, že se v kleci jeho spor s Kuběnkou nevyřeší.
  8:30

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars je na spadnutí a zápasníci se svěřují, jak probíhá jejich příprava a jak se cítí. Pro Antiyoutuber.cz poskytlo několik bojovníků exkluzivní rozhovor o své přípravě. Většina se zřejmě bojí sdělit taktiku se kterou do zápasu nastoupí. Mají asi pocit, že by toho protivník mohl využít. Někteří zápas berou čistě sportovně, jiní do něj jdou se záští a emocemi.

Daniel Holomek se například svěřil, že by ani po zápase nebyl s Tadeášem Kuběnkou schopný podat si ruku a společný spor hodit za hlavu. V kleci se jejich problém tak zřejmě nevyřeší a spor bude pokračovat i po zápase nehledě na výsledek. S tím ale tak úplně nesouhlasí Tadeáš Kuběnka, pro kterého to prý zápasem celé končí.

Úspěšnost organizace je více než očividná. Na nadcházející galavečer se povedlo vyprodat všechny lístky do O2 Universum za pouhé dva dny. Na mnoho fanoušků se tak nedostalo a podívat se na zápasy mohou už jen skrze PPV. Uživatelé na sítích spekulovali o tom, jestli by nebylo možné přesunout akci do větší O2 arény. Vyprodat právě O2 arénu byl pro organizátory od začátku velký sen. Diskutuje se o tom, že s právě touto zápasnickou kartou by se jim to zřejmě i povedlo. Sám šéf Clashe Tomáš Linh Le Sy se redakci Antiyoutuber.cz svěřil, že by si přáli už do O2 arény přejít. Problém je však v termínech.

O2 aréna má zřejmě dosti nabitý program a tak je těžké najít datum, které by vyhovovalo oběma stranám. „My se o O2 arénu pokoušíme už delší dobu, hledáme termín na příští měsíce už dlouho, ale je jich tam málo a jsme pořád ve fázi jednání,“ říká Le Sy. O2 Universum je tedy jasné a přípravy jsou v plném proudu. Sám Le Sy řekl, že vše probíhá v naprostém pořádku a už se nemůže dočkat na samotný galavečer.

Nepřipravují se jen organizátoři, ale samozřejmě i samotní bojovníci. Dá se říct, že jeden z nejoblíbenějších zápasníků organizace byl slavný Maxgreen. Když v posledním zápase nastupoval do klece celá hala skandovala jeho jméno. Podporoval ho téměř každý včetně i mnoha influencerů. Toho se zdá se momentálně nahradil Ladislav Gal alias Kukis. Poté, co se svěřil, že má autismus, si získal místo v srdci mnoha fanoušků organizace. Ten říká, že přípravu rozhodně nepodcenil a že do zápasu dá maximum. Momentálně jeho trénink však lehce pokulhává. Nemá na něj totiž moc času. „Příprava u mně lehce polevila z důvodu, že mám teď toho v práci hodně, ale neflákám to, udržuji se shadow boxingem,“ svěřuje se Gal.

Zdá se však, že si Gal nevěří na sto procent. Ačkoliv se připravuje, co to jde, ze zápasu má lehké obavy. „Moje pocity ze zápasu jsou smíšené. Jsem odhodlaný dát maximum, ale bojuji stále s pocitem toho, že zklamu vyprodané O2 Universu a lidi, co se na to budou koukat skrz PPV,“ říká Gal. Veřejnost mu ale věří a podporu mu vyjadřuje pod jeho příspěvky na Instagramu. „Ty kopy má fakt dobrý. Stačilo by, aby mu jen kopal do nohy a Kaluba by to odklepal na sto procent,“ píše jeden uživatel na Instagramu. Jak se na zápas připravuje Kaluba moc zřejmé není. Svojí taktiku tají a nechce nic říct. Jediné co redakci sdělil je to, že chodí kálet na vlastní balkón a ejakuluje do pití Dannyho z TvTwixx.

Mezi další velice očekávané zápasy patří ten mezi Tadeášem Kuběnkou a jeho klonem Danielem Holomkem. Oba se redakci svěřili, že přípravu nepodceňují a trénují co to jde. „Moje příprava zatím probíhá podle plánu. Ještě doplňujeme nějaké údery a dá se říct že jsem připravený. Taktiku sdělovat určitě nebudu,“ říká Holomek. I Kuběnka uvedl, že jde vše podle plánu. „Cítím se vyčerpaně. Těším se na afterparty. Příprava probíhá v klidu. Moje speciální taktika bude taková, že mu prdnu do obličeje a bude klid,“ říká Kuběnka.

Mezi mnohými zápasníky panuje nemalý spor a tak tomu je i u těchto bojovníků. Možnost usmíření a urovnání sporu po zápase oba označili za nemožné. „Za ty dědky určitě ne,“ píše Holomek. Odkazuje se tak zřejmě na Kuběnkovi komentáře ohledně toho, že měl mít Holomek pohlavní styk se staršími muži. „Mně je ten týpek úplně jedno a na nějaké spory s*re pes. Zápas skončí a v ten moment on skončil v mém životě. Nějaké urovnávání nemám zapotřebí,“ říká Kuběnka. On tak tedy po tomto zápase udělá tlustou Čáru za Holomkem a nikdy se s ním už prý bavit nebude.