Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

ilustrační snímek | foto: Antiyoutuber.cz

Kluk s kamením chce zápas s Fregamerem,Tary by se střízlivý nepral. Clash of the Stars s influencery

Třetího galavečera Clash of the Stars se zúčastnilo i mnoho influencerů. Simona Tvardek prozradila, kdo byl jejím největším favoritem a zda se můžeme těšit i na její zápas. Tary přiznal, že by do souboje bez alkoholu nešel. Kluk s kamením promluvil o chystaném zápase se snoubencem Shopaholic Adel, Fregamerem.
  20:00

V sobotu se v pražské hale Královka konal třetí galavečer Clash of the Stars. Celá kapacita byla zaplněná a fanoušci mohli mimo své oblíbené zápasníky potkat i mnoho influencerů, kteří si akci užívali podobně jako oni. Redakce antiyoutuber.cz vyzpovídala tři z nich. Simona Tvardek, Tary a Kluk s kamením prozradili, zda se jejich tipy na vítěze vyplnily a jestli se v budoucnu můžeme těšit i na jejich zápasy.

Simona Tvardek: Hezké holky si ruce nešpiní

Ahoj Simono, měla jsi dneska nějaké predikce na výhru?
Moje predikce na výhru se uskutečnily neskutečně a byl to Luktuma. Kvůli němu jsem i přišla. Taky jsem přišla dělat video na YouTube, ale hlavně abych podpořila Lukáše. Mám za něj fakt radost, nedal se a jsem na něj fakt pyšná.

Hodně lidí si na dnešek vsadilo, jak jsi na tom ty?
Já jsem plánovala, že si vsadím, ale pak jsem to neudělala. Teď jsem naštvaná, měla jsem si na toho Lukáše vsadit.

Co ty a zápas v kleci? Plánuješ?
Já jsem dostala několik nabídek a nemám zájem. Hezké holky si ruce nešpiní, dle mého. Asi bych do toho fakt nešla. (smích)

Tary: Střízlivý bych do souboje nešel

Ahoj Tary, měl jsi na dnešek nějaké favority? Vyplnily se svoje tipy?
Nevyplnily se moje tipy. Prostě jsem selhal, no.

Takže sis i vsadil?
Ne, já nesázím. Nikdy jsem si na nic nevsadil. Já to prostě neumím. Ani jeden můj tip nevyšel, jsem blbej sázkař. Proto nesázím.

Přemýšlel jsi někdy nad zápasem v kleci? Je něco v řešení?
Není nic v řešení. Zkouší to na mě samozřejmě, ale já nemám rád násilí. Rád se na to ale podívám. Opravdu když koukám na ty zápasy, tak mám strašný adrenalin v tom okamžiku a strašně se klepu za ty borce, kteří tam musejí zažívat šílené nervy.

Jasně, takže si to užíváš jako divák.
Určitě jako divák. Ale musím říct, že pár pouličních bitek za sebou mám. Vždycky v tom byl alkohol, střízlivý bych do souboje nešel.

Kluk s kamením: Chtěl bych zápas s Fregamerem

Ahoj Ondro, jak sis užil dnešní večer? Vyšly tvoje tipy na vítěze?
Já jsem si na nikoho úplně nesázel, ale jak jsem tipoval, tak to nějak vyšlo. Bejr prostě prohrál, to jsem nějak tušil. Jsem například rád, že vyhrála Hanka Gellnárová. Ten zápas měla fakt rychlej.

To byla skoro až škoda, nemyslíš?
To ne, já ho měl taky rychlej. Ale tehdy to bylo s prohrou. (smích)

Můžeme se těšit na nějaký tvůj další zápas?
No, já bych chtěl zápas s Fregamerem. (snoubenec Shopaholic Adel, vlastním jménem David Pražák, pozn. red.) Ale ještě uvidíme, jak to dopadne.