Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Další tisková konference Clash of the Stars. | foto: Youtube.com

Jak dopadnou zápasy Clash of the Stars? Grznár, Datel i Satnady vyhrají

Šestý galavečer Clash of the Stars je pomalu tady. Spousta fanoušků bojové organizace tak řeší jediné. Otázku, kdo vyhraje jednotlivé souboje. Sledovaný je hlavně titulový zápas mezi Filipem Grznárem a Luktumou a zápas Datla s Jaroslavem Kotlárem. Autoři redakčního podcastu Anticast pro vás mají tipy, jak to celé dopadne.
  12:34

Další galavečer Clash of the Stars je za rohem. Kromě bizáru fanoušky bojové organizace čekají i zápasy, které by měly přinést i určitou sportovní kvalitu. Redakce Antiyoutuber.cz, konkrétně autoři podcastu Anticast Jakub Šorm a Matěj Čech, se na zápasnické dvojice zaměřila a vybrala bojovníky a bojovnice s větší šancí na výhru.

Datel vs. Kotlár

Bezpochyby asi nejsledovanější dvojice nadcházejícího galavečera. Mají spolu spor, který se nezdá být uměle vytvořený, pravidelně se hrotí na sociálních sítích, i na tiskových konferencích. V hrotech zmiňují vše – peníze, rodinu, chování na sítích. Teď mají šanci si to vyřídit v MMA bez rukavic. Redakce na výhru tipuje Datla. Stejný názor má sázková kancelář Fortuna, tamní tipéři věří Datlovi v kurzu 1,42, na Kotlára je kurz 2,53.

Filip Grznár vs. Luktuma

Souboj, který se může zdát poměrně zvláštní, Luktuma a Grznár jsou totiž kamarádi, teď se však utkají v titulovém zápase organizace. Grznár se sportu věnuje prakticky celý život, ač se v minulosti hodně řešilo, jakým způsobem nabírá svalovou hmotu. Oproti tomu Luktuma nikdy moc výrazný ve sportu nebyl, avšak bojové sporty ho zřejmě baví. Trénoval s Leem Brichtou, zároveň i v Thajsku a určitě se bude snažit překvapit. I tak ale Anticast tipuje na vítěze Grznára. Stejně tomu je u Fortuny. Tam je na Grznárovu výhru kurz 1,50, u Luktumy to je 2,31.

Takhle podle nás dopadnou zápasy v Clash of the Stars⭐️ Souhlasíte s naším výběrem?

#anticast #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars

26. října 2023 v 18:35, příspěvek archivován: 27. října 2023 v 12:30

A co další souboje? Karlos Benda se postaví hned třem mužům, i tak je ale favoritem na výhru. Velkou favoritkou je pak Satnady, proti které bude stát Playstation princess. Satnady tipujeme jak my, tak sázkaři. U Fortuny je kurz na výhru Satnady dokonce pouhých 1,11, Playstation princess má kurz 5,05.

Pikantní bude dozajista i boj Snejkse se Sajmonosem. Tip na výhru z souboji podle pravidel MMA je však jasný – králem ringu by se měl stát Snejks.

Pro kompletní tipy toho, jak to v sobotu v pražském O2 Universu dopadne, se podívejte na náš Instagram.