Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Další tisková konference Clash of the Stars. | foto: Youtube.com

Další Clash je za dveřmi. Zase bude bizár, Datel se bude bít s Kotlárem

Na tiskové konferenci Clash of the Stars organizace představila zápasníky, kteří si to mezi sebou na dalším galavečeru rozdají. Několik jmen už bylo známých, zbytkem však organizátoři překvapili. Zřejmě nejvíce výraznou postavou celé tiskovky byl influencer Žralok, který si pro tiktokera Luktumu připravil nevšední dárek.
  20:54

Bojová organizace Clash of the Stars přichází s další úvodní tiskovou konferencí. Každý galavečer má nějaké speciální téma, přičemž ani tentokrát organizátoři nezklamali. Minule se zápasilo o titul, nyní jde o pařbu v Bangkoku. Další galavečer se skutečně ponese v duchu populárního filmu Pařba v Bangkoku, což hned zprvu ukázal i promotér organizace Tomáš Linh Le Sy společně s moderátorem Jakubem Jírou, když se na jevišti zjevili v odlehčeném letním outfitu. Další galavečer se odehraje už 28. října, výběr zápasníků je vskutku pestrý.

Hned z počátku tiskovky na pódium přišel bývalý zápasník organizace Matouš Kaluba s jednoduchou prosbou. Poprosil o hlasy na Českého slavíka s tím, že mu nezáleží na rase, či vyznání těch co pro něj budou hlasovat. Hned jak skončil a lidé na něj v Duplexu začali bučet, začal rasisticky urážet zřejmě přítomné Romy. Chvilku poté si začali organizátoři zvát prvních osm zápasníků. Z valné většiny se až na už známou influencerku Satnady, jednalo spíše o takové mikro celebrity známé hlavně z TikToku. Nejvíce fanoušci v Duplexu vybučeli tiktokera Pablo, který je známý pro své neurvalé a ostré chování hlavně vůči ženám na streamech.

Jak je tomu u všech úvodních tiskovek zvykem, zápasníci, které organizátoři vítají a představují fanouškům, jsou postupně řazeni hlavně podle slávy a zajímavosti. Druhá část šesti zápasníků byla už známější, přičemž se mezi nimi objevilo i nemálo už známých tváří z organizace. Zápas na který se zřejmě nemálo fanoušků bude těšit, je ten mezi legendárním učitelem zvláštních a zakázaných bojových chvatů Sajmonosem a známým krotitelem hadů Snejksem. Další známá tvář z organizace Huhu si to v kleci rozdá s pro mnohé neznámým tiktokerem a fotbalovým fanouškem ze Slovenska říkající si Kobra, který bez pochyby pobavil svým zřejmě opilým stavem.

První ženský zápas! Co na něj říkáte?

11. září 2023 v 19:11, příspěvek archivován: 11. září 2023 v 20:40

V krátké pauze před vyhlášením dalších zápasů na pódium přišel zápasník známý z konkurenční organizace Red Face Marek Podnikatel. Ten přišel jen na zápas vyzvat zápasníka Diega Kotlára a zase odešel. Ihned poté si organizátoři na pódium pozvali známou tvář Karlose Bendu, který si to rozdá hned s třemi protivníky. Ti s Bendou však nebudou zápasit dohromady, ale rozděleně každý v jednom kole. Pokud se Bendovi nepovede protivníka v jednom kole porazit, pokračovat s ním bude do dalšího, až maximálně do třetího. Následně pokud neprohraje, do klece nastoupí další protivník.

Aby toho nebylo málo, co se týče výzev, na pódium přišel neznámý muž v masce říkající si Anonymous. Vyzval jeho rivala, kterého zřejmě nikdo nezná. Ten na pódium vběhl a chvilku do sebe strkali, dokud je nevyhodila ochranka. Následně opět Jíra společně s Le Sym oznámili posledních osm zápasníků, které zná téměř každý, kdo českou influencerskou scénu sleduje. Mnoho fanoušků jistě potěšilo, že se v zápase objeví zkušená a oblíbená tiktokerka Hanka Gelnarová, která si to v kleci rozdá proti profesionální zápasnici Michaele Dostálové.

Proběhne labutí úder nebo loketní vražda?!

11. září 2023 v 19:41, příspěvek archivován: 11. září 2023 v 20:40

Zápas který většina očekávala a rozhodně se na ně těší, je ten mezi Markem „Datlem“ Valáškem a Jaroslavem Kotlárem. Jejich souboj bude zřejmě velice ostrý a drsný. Zápasit by měli podle pravidel MMA, avšak bez rukavic. Mnohé však zřejmě velice zarazil hlavní zápas večera, ve kterém se mezi sebou utkají kamarádi Filip Grznár a tiktoker Lukáš Tůma, neboli Luktuma. Oba to berou velice profesionálně a na zápas se těší. Mnohé však bezpochyby zřejmě naštvalo, když na pódium z ničeho nic opět vběhl Žralok a s cílem na Luktumu, avšak i na spoustu dalších zápasníků vysypal protein v prášku.