Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Co nás čeká na dalším Clash of the Stars? Ostrava čeká na Datla s Čonnym

Dlouhé čekání je u konce. Tisková konference k následujícímu galavečeru bojové organizace Clash of the Stars je konečně tu. Kdo se proti sobě postaví v kleci v ostravské aréně? Uskutečnit by se měl pravděpodobně odložený zápas Tadeáše Veselého a youtubera Fayneho. Na sítích se také diskutuje o velmi očekávaném zápase dvou rivalů, Datla a Čonnyho.
  12:35

Populární bojová organizace Clash of the Stars přichází s úvodní tiskovou konferencí k ostravskému klání. Oblíbenost často bizarních zápasů je viditelná například v tom, že lístky na galavečer byly vyprodané jen pár hodin po jejich uvedení do prodeje, když ještě ani nebyl známý téměř žádný zápas. Fanoušci bezpochyby věří organizátorům, že do klece opět postaví velice zajímavé, kontroverzní, či bizarní postavy české influencerské scény.

Oficiálně organizace oznámila zatím jediný zápas, který se na červnovém galavečeru uskuteční, a to ten mezi Hankou Gelnarovou a Michaelou Dostálovou. S nadsázkou šéf organizace Tomáš Linh Le Sy řekl, že právě tento souboj vyprodal celou halu. Nejedná se o žádné bizarní zápasnice, ale bojovnice s velkými zkušenostmi a dovednostmi v bojových sportech.

Na sítích se také velmi diskutuje o tom, že by se v kleci měli utkat i známý potížista Tadeáš „Gangstaboy“ Veselý s youtuberem, říkající si Fayne. K jejich společnému střetu v kleci na předchozím galavečeru nakonec nedošlo, jelikož byl Veselý přímo v hale napaden jedním z přítomných diváků. Lidé tak spekulují, že by k jejich střetu mělo dojít právě v Ostravě.

Hodně se také na sítích řešil spor mezi youtuberem a přezdívaným insolvencerem Markem „Datlem“ Valáškem a tiktokerem Čonnym. Ti v poslední době pořádali živá vysílání, na kterých si velice vulgárně nadávali a soupeřili o plnění různých velmi bizarních úkolů. Jejich střet v kleci je tak podle fanoušků organizace velmi očekávaný. Na předchozím galavečeru měl podle Datla Čonny otravovat jeho bratra, což se youtuberovi nelíbilo, a chtěl by ho tak zničit v kleci. „Já s tebou venku nebudu nic řešit. Jedině v kleci. Čau, ty b*zerante,“ řekl tehdy Datel.