Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Tiskovka Clash of the stars | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Vémola trénoval šest zápasníků z Clash of the Stars. Fyzicky je na tom nejlépe Nathan

Karlos Vémola si vzal na starost dvě trojice zápasníků z Clash of the Stars. Ve svém Vémolandu jim dal pořádně do těla a málem došlo i ke zvracení. Zápasníci také obdivovali Vémolova zvířata.
  20:00

Galavečer Clash of the Stars se nezadržitelně blíží a velká část zápasníků trénuje, co se dá. Šestice z nich trénovala v závěrečné části u Karlose Vémoly. Ten si pro ně přichystal velmi náročný trénink MMA. Protože zápasníci nejčastěji ztrácejí dech, Vémola si řekl, že se zaměří právě na to. „Dobrej, vítám vás ve Vémolandu. Sem se jezdí makat! Jdeme na to,“ řekl Vémola na uvítanou a pustil první trojici do svého domu. První skupina zápasníků byla Kristal Shine, Denisa Ryndová a Kryštof Novák. Vémola si zápasníky vzal pod svá křídla a začalo se trénovat. Ze začátku si pro ně nachystal cvičení, které jim způsobí ztrátu prvního dechu. Obě slečny první cvičení zvládaly, ovšem Novák, který dostal naloženo daleko víc, měl velké problémy.

Vémola se snažil své svěřence co nejvíc motivovat a hecovat. Komentoval proto jejich výkony a pokřikoval na ně. „Zase, soupeř tě knockoutoval. Ty můžeš zpomalit, ale nesmíš to vzdát. Ty v*le Denisa jich udělala o patnáct víc než ty, co ti je? Práce se svojí vlastní váhou ti dělá problém. Tohle není dřep, tohle je nějaký paskvil. V posledním kole tě Denisa porazila,“ hecoval Vémola Nováka. Bylo vidět, že Novák má náročného tréninku plné zuby. Vémola také zmínil, že by měli co nejvíce trénovat nejen kvůli sobě, ale především kvůli svým fanouškům, kteří si zaplatí lístky na galavečer. Prý si nikdo nemůže dovolit říct po minutě zápasu, že se mu nechce a vzdává se.

Novák se po konci tréninku naložil do ledového bazénu. Dvojici zápasnic se však do bazénu nechtělo a tak spíš obdivovaly zvířata, které má Vémola doma. Kristal Shine nejvíce zaujal mýval. Vémola ho prý koupil kvůli tomu, že byl se svými dětmi v zoo, kde je krmili piškoty, a proto si jednoho pořídili. „Já jsem taky jednou krmila žirafu a úplně jsem si jí nepořídila domů,“ vtipkovala Kristal Shine. Vémola jí na to však seriózně odpověděl, že právě žirafu si domů pořídit chce. Musí kvůli tomu sice zmlátit pár lidí, možná vzít jeden zápas v Clash of the Stars, koupit větší dům a hned potom si jí koupí.

Po skončení tréninku Vémola hodnotil výkony prvních tří zápasníků. Udělal si tabulku, do které psal, kolik kdo spálil kalorií a také hodnotil jejich fyzickou připravenost na zápas. „Takže mám tady časy, který měl českej tým. Na rovinu říkám, že jsou dost porazitelní. Když se kousnete, tak tohle je dost porazitelný. Není to úplně špatný, ale není to žádnej zázrak. Kryštofa třeba v posledním kole porazila Denisa,“ oznámil Vémola, když přišla druhá trojice.

Druhou trojici zápasníků tvořil Christian Nathan, Innked Dory a Karina Pedro. Ze začátku všichni tři vtipkovali, ale to se během chvíle změnilo. Když totiž Vémola zahájil trénink, dal jim pořádně do těla. Nejvíce jim dal zabrat přístroj „climber“, na kterém musí střídavě zvedat nohy a zároveň rukama stlačovat madla. Po první fázi tréninku se Pedro svalila na lavičku naprosto vyřízená. „Na climberu moje paní ještě nebyla, byla jenom v ložnici. Říkala, že tři minuty nejsou nic moc. Přijď na climber a uvidíš, jak i tři minuty jsou dlouhá doba,“ komentoval to nadšený Vémola.

Innked Dory byla tak vyřízená, že se jí chtělo zvracet. Vémola jí na to odpověděl, ať se klidně vyzvrací, že je to tam běžné, hlavně ať pokračuje dál. Pedro, která byla na pokraji sil během konce tréninku, si musela se slzami v očích pomáhat křikem. „Hodně jsem cítila, jak to bolí, ten trénink od Karlose. On asi rád zabíjí lidi a hází je krokodýlům,“ oddychovala Pedro, která se bezvládně válela na zemi. Jediný z trojice, který trénink v podstatě zvládl, byl Nathan.

Na závěr se objevil i promotér celé organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, aby zjistil, jak na tom zápasníci jsou. Fyzicky je na tom prý lépe druhý tým, ale rozdíl není zase tolik veliký. Nejlépe ze všech je na tom Nathan, který má velmi vysoké výsledky. Vémola však zdůraznil, že výkon na jednom tréninku neznamená vyhraný zápas. To se především týká zápasu Shine a Ryndové proti Pedro a Dory. První dvojice slečen jsou totiž velkými outsidery zápasu, navíc pokud bude jedna z nich ukončena, bude muset druhá pokračovat sama proti oběma soupeřkám. Na závěr se i druhá skupina podívala na zvířata, které má Vémola doma, mezitím se i Nathan odvážil do ledového bazénu. Vémola popřál všem hodně štěstí a všichni se rozešli domů.