Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Tisková konference Clash of the Stars | foto: Youtube.com, Instagram.comAntiyoutuber.cz

Alkoholik od Bejra proti králi Berouna. Bizarní bojovníci, kteří budou na dalším Clash of the Stars

Kdo s kým bude soupeřit na Clash of the Stars už víme. Zatímco některé dvojice proti sobě staví jména, která většina sledujících české a slovenské influencerské scény dobře zná, pár jmen bylo poměrně překvapivých a neznámých. Proti sobě se postaví například samozvaný král Berouna a muž, který je známý hlavně jako kamarád Aleše Bejra, který se rád napije. Neznámých, ale podivných jmen, bude na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars o něco víc.
  13:34

Tisková konference, která ohlašovala další galavečer Clash of the Stars, nepřinesla pouze to, kdo se s kým postaví do ringu, ale tradičně i dávku bizáru, kvůli kterému celou organizaci část sledujících miluje. A bizarní jsou právě i někteří bojovníci, kteří se proti sobě postaví.

Část z nich už je divákům známá, například od Kluka s kamením a MaxGreena se dá rozhodně čekat, že s blížícím se zápasem, ve kterém se v ringu utkají dokonce ve třech, nejeden bizarní kousek předvedou. Objevila se však i jména, která mohou být pro mnohé neznámá. Jejich tvorba a prezentace na internetu však nejednomu sledujícímu nadzdvihne obočí.

Takovou dvojicí jsou i Aleš Olejník a Václav Flachs, který je na internetu údajně známý spíše jako Král Berouna. Sice je nikdo moc nezná, ale už na tiskové konferenci to mezi oběma vřelo, musela mezi nimi dokonce stát ochranka. „To není žádná přezdívka, já jsem král Berouna,“ dušoval se Flachs na tiskové konferenci. Účast v Clash of the Stars si přitom prakticky vyprosil. Ve velké části svých videí organizátory galavečerů označoval a doufal, že si ho všimnou a zápas mu nabídnou.

Od začátku už měl i jasno o tom, s kým by rád bojoval, vyzýval další internetovou bizarní postavu Petra Kunštára. Nakonec se to tak zvanému králi Berouna povedlo, jen s jiným protivníkem. Musel si však kvůli tomu udělat odvážné tetování. Na pravou ruku si totiž nechal vytetovat velkým nápisem název organizace.

@vasekflachs #clashofthestars @Petr Kunštár ♬ Burning Heart (From "Rocky IV" Soundtrack) - Survivor

Bojovat bude s už zmíněným Alešem Olejníkem. Pokud toto jméno nikomu nic neříká, není se čemu divit. Olejník není žádná celebrita. Do povědomý části internetových uživatelů přišel hlavně proto, že se kamarádi s Alešem Bejrem. Sem tam se objevil v některých z jeho videí, ale do paměti sledujících se zapsal spíše jako alkoholik a podivná existence. To, že mu alkohol není cizí, ukázal i na tiskovce. Očividně byl pod vlivem, neustále vyskakoval ze židle a útočil na Flachse. K tomu lezl po stole, shazoval z něj věci a otravoval člena ochranky, který u něj po celou dobu stál.

@antiyoutuber.cz Aleš “René” Olejník neudržel své emoce na tiskovce Clash of the Stars😁😎 #antiyoutuber #antiyoutubercz ♬ Simon Says - Pharoahe Monch

Jejich zápas bude jistě zajímavý. Možná ne však tolik, jako ten ve kterém se utkají již známé tváře a to Kluk s kamením, Max Green a Matouš Kaluba. Zápasit budou všichni společně. Už ale nyní je zřejmé, kdo půjde proti komu. Jistá láska zřejmě vzkvétá mezi Kalubou a Klukem s kamením. Při odchodu z Duplexu si střihli romantickou chvilku v podobě dlouhého polibku. Jestli se poté vydali společně na hotel je samozřejmě záhadou.

Kluk s kamením a Matouš Kaluba se před výtahem v Duplexu vášnivě líbali.

Není to však jediný zápas ve kterém bude dohromady více účastníků. Do ringu se totiž společně vydají hned dvě dvojice žen. Tu první tvoří tiktokerky Kristal Shine a Denisa Ryndová. Proti nim nastoupí slovenské duo tvůrkyň z OnlyFans Inked Dory a Karina Pedro. Tyto čtyři dámy se společně utkají v ringu, přičemž ani jedna z nich nemá zkušenosti s bojovým sportem.

Diváky překvapila hlavně první zmíněná dvojice. Kristal Shine znají jako tu drobnou dámičku z Like Housu, zatímco tu druhou neznají vůbec. Ryndová však nějaká ta čísla na internetu má. Na Instagramu jí sleduje skoro třicet tisíc lidí a na TikToku přes 180 tisíc. Ryndová se živí hlavně modelingem. Fotila například pro známou oděvní značku Calvin Klein Jeans. Kristal se živí sociálními sítěmi.

Slovenské krasavice svojí kariéru soustředí primárně na OnlyFans. Aktivní jsou ale i jinde, obě mají účty na dalších sítích jako TikTok, Instagram, či Twitter. Společný zápas napadl prý tiktokovou dvojici. „Chtěla jsem někoho, koho neznám. Věděla jsem, že ze sféry OnlyFans, až na pár lidí nikoho neznám. Chtěla jsem, aby to bylo neosobní a šlo čistě jen o ten sport,“ vysvětluje Kristal Shine, proč se rozhodly jít do zápasu se slovenskou dvojicí. „My se vlastně také živíme tělem. Já konkrétně modelingem. Kiki zase influencingem. Teď máme proti sobě holky, které se také živí tělem, ale trochu jinak. Takže mi to přišlo fajn spojení,“ komentuje Ryndová výběr soupeřek.