Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Lístky na Clash se vyprodaly za dva dny. Pořadatelé to čekali, Bejr prý bude zápasit až příště

Clash of the Stars vyprodalo téměř všechny lístky na pátý galavečer během dvou dnů. Pokud si fanoušci ještě nezakoupili lístky, je už pozdě. Obrovský zájem pořadatelé prý čekali. Připravují se už i na další galavečer, kde by se měl konečně utkat Aleš Bejr s Tomášem Linh Le Sym.
  2:00

Clash of the Stars roste raketovým tempem a jejich úspěšnost je masivní. Minulý galavečer se jim povedlo vyprodat téměř celou halu O2 Universum. Obrovský skok v prodeji lístků k nacházejícímu galavečeru je až zarážející. Za necelé tři dny mají vyprodáno. Je to však úspěch, který prý čekali. Ačkoliv byl minulý galavečer zajímavý, nejednalo se z hlediska obsazení zápasníků o největší úspěch. I tak se jim však povedlo vyprodat téměř celou halu. Tentokrát je téměř celá zápasnická karta zaplněná různými bizarními a zajímavými zápasníky. Ti tak pomohli za pár dnů vyprodat všechny lístky.

TAK JAK SE VÁM LÍBÍ NABITÁ KARTA CLASH 5?

Kdo ještě nemá lístky do haly tak neváhejte! Zbývá jich opravdu málo, tak ať o to nepřijdete. Zájem je extrémnní!

Vstupenky zakoupíte v síti TICKETPORTAL a TICKETMASTER. Odkaz na vstupenky najdete v BIU. ✅

@adamkiraly_

#clashofthestars

25. dubna 2023 v 18:54, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 16:15

Další galavečer se blíží a sledující se na něj od nedávné tiskové konference nemohou dočkat. Organizátorům se povedlo zaplnit celou zápasnickou kartu bojovníky, jejichž jména se po dlouhou dobu objevovala na seznamu vysněných zápasníků zřejmě mnoha fanoušků akce. „To je ono. To je to, co jsme chtěli,“ říká veřejnost. Dlouhý zástup zajímavých bojovníků bezpochyby napomohl k rychlejšímu prodeji lístků. Vše naznačovalo tomu, že za několik hodin bude vyprodáno.

Na úvodní tiskovce k nadcházejícímu galavečeru organizátoři vyzvali fanoušky k urychlenému koupení lístků. Zdůraznili, že polovina lístků na předchozí galavečer se stihla vyprodat už během úvodní tiskovky. Jak je to tedy nyní? „Do pár hodin budeme mít vyprodáno,“ popsal pro redakci Antiyoutuber.cz hlavní moderátor akce Jakub Jíra druhý den po tiskovce. Momentálně už žádné lístky dostupné nejsou. Znamená to tedy, že se organizaci povedlo vyprodat celou halu v extrémně krátkém čase do pouhých dvou dnů. „Zbývá něco kolem dvě stě lístků. Na YouTube máme už skoro tři sta tisíc zhlédnutí,“ doplňuje Jíra.

Ačkoliv Jíra neskrýval své nadšení, přiznal, že to očekávali. „My jsme fakt rádi. Čekali jsme, že to bude mít úspěch, jelikož ta karta je fakt narvaná,“ říká. Sdělil také, jak jednoduše a rychle jim šlo dát dohromady celou kartu. „Složili jsme to i docela rychle. Hodně lidí jsme si schovali právě na pětku. Ta čtyřka byla taková menší,“ popisuje Jíra. Prozradil také, že šestý galavečer by měl pokračovat v trendu zajímavých a překvapivým zápasů. Měl by se na ní totiž konečně odehrát zápas mezi youtuberem Alešem Bejrem a hlavním promotérem organizace Tomášem Linh Le Sym.

Clash je spojený samozřejmě i se sázením a se sázkovou kanceláří Fortuna. Ta už vypsala své kurzy, ze kterých je největší favorit celého večera zcela jasný. Není jím nikdo jiný, než Tadeáš Mawar Růžička. Jelikož se jedná o jediného profesionálního zápasníka s několikaletou kariérou v oboru, důvod jeho nízkého kurzu je zřejmý. Tomu také rozhodně pomáhá i jeho soupeř Tadeáš Veselý, který je momentálně kurzově považován za největšího outsidera s jasnou prohrou. Momentální kurz na Růžičku je 1,04 a na Veselého 9. Stejný kurz jak na Růžičku, byl vypsán i na Karlose Bendu, který si to v kleci rozdá s Diego Kotlárem.

JAK TOHLE DOPADNE? Už máte lístky do haly?

25. dubna 2023 v 13:15, příspěvek archivován: 26. dubna 2023 v 16:15

Téměř většina zápasů má svého favorita. Co se týče ženského zastoupení, tak je největší favoritkou galavečera influencerka Hana Gelnarová. Ta si to v kleci rozdá se Satnady, na níž je momentálně vypsaný kurz 7,41. Gelnarová je na tom podobně jako Růžička s Bendou s kurzem 1,07. Uživatelé se na sítích svěřují na koho sází, či jaké tickety si poskládali. Nejvíce zatím dle komentářů uživatelé sází na Růžičku a Gelnarovou. „Já už mám vsazeno a nejvíc podle mě dostane Tadeáš od Mawara,“ píše jedna uživatelka v diskuzi na Facebooku.