Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Veselý stále nekomunikuje, Riad se zranil. Některé zápasy Clashe jsou stále v ohrožení

Další galavečer Clash of the Stars klepe na dveře a zápasníci ukazují, jak vypadají jejich tréninky. Krále Berouna po městě nahání kamarád v autě, Snejks má tvrdou přípravu s Brichtou. Náročnou přípravu má i zřejmě v práci, v Německu totiž zvedá těžké panely. Víška trénuji samotný Mawar. Jestli mu to ale k něčemu bude, se uvidí. Jeho protivník do zápasu nenastoupí. Je však možné, že ho nahradí tajemný bojovník.
  12:38

Clash of the Stars by mohl rozjet vlastní seriál, píšou někteří. Kvalita videí ve kterých ukazují tréninky zápasníků, či trailer na připravovaný galavečer, se od minulých kol posunula na daleko vyšší level. Bizarní zápasníci, kteří mezi sebou mají spory, tomu dávají pořádný ráz a silný prvek humoru. Organizace momentálně ukázala, jak se přípravují Snejks, Král Berouna, Michálek, Seaser, Zmijozel, Obr a Víšek. Z výsledného videa se uživatelé v komentářích popadají smíchy za břicha. Král Berouna běhá po městě, zatímco ho kamarád nahání v dodávce. Snejskova příprava s Leo Brichtou ho dohnala až ke zvracení.

Ve videu se objevil i rapper Riad. Ten však kvůli zranění do zápasu nenastoupí. „Žádná škoda,“ píšou někteří. Dle mnohých se jednalo o nejméně zajímavého zápasníka a to, že nenastoupí, většinu spíše potěší. Jeho protivník Víšek je tak momentálně na holičkách a neví se, jestli se pro něj najde někdo jiný. Pro Antiyoutuber.cz se svěřil Matouš Kaluba, že ví, o kom organizace spekuluje, jako o možném náhradníkovi. Dle něj by se mohlo jednat o Vladimíra Malinu, jeho kamaráda a kickboxera. Dle vedení Clashe však není nic stoprocentní a prý o něm pouze uvažují.

Víšek není jediný, jehož zápas je v ohrožení. Do zápasu by totiž nemusel nastoupit ani známý potížista Tadeáš Veselý. „Bohužel s Tadeášem Veselým nejsme v kontaktu. Neodepisuje mi na zprávy, nezvedá telefony. Nevíme co s ním je. Uděláme ale vše co je v našich silách, abychom se s Tadeášem Veselým spojili a zápas našim fanouškům doručili,“ řekl pro Antiyoutuber.cz moderátor Clashe Jakub Jíra alias Speaker. Samotný Mawar se několikrát svěřil, že je to něco, co čekal. Zřejmě je na takovou situaci připravený a má za Veselého náhradníka.

Rány pěstí plný nenávisti
@spejbl_gym_prague

15. května 2023 v 16:12, příspěvek archivován: 7. června 2023 v 12:14

Veselého hrozící vycouvání ze zápasu není ale nic úplně nečekaného. Nemálo uživatelů na sítích se v komentářích svěřilo, že se dle nich Veselý zalekl, jelikož si uvědomil, že by zápas tvrdě prohrál. „Veselý ví, že udělal chybu a strašně toho lituje,“ napsal jeden uživatel na YouTube. Komentující diskutují i o tom, že na úvodní tiskové konferenci Clashe byla viděná přítelkyně Mawara po boku partnerky Veselého. Někteří tak přemýšlí nad tím, jestli se nejedná o show a zápasníci jsou předem domluvení, jak zápas dopadne.

Všechny ostatní zápasy by však v ohrožení být neměly a většina bojovníků se na ně tvrdě připravuje. Nejvíc se fanoušci zápasů influencerů těší na ten mezi Králem Berouna a Snejksem. Ačkoliv z videa od organizace to vypadá, že Král Berouna má spíše jednodušší přípravu, nic by se nemělo brát na lehkou váhu. Zdá se, jak kdyby se inspiroval boxerským filmem Creed. Stejně jako ve filmu běhá před autem, ze kterého na něj křičí kamarád a podporuje ho. I silový trénink se podobá tomu, který měl Adonis Creed. Mlátí kladivem do pneumatiky a využívá spíše venkovní a provizornější posilovnu.

OXS.. Nový video na nasem kanale #clashofthestars

6. června 2023 v 19:08, příspěvek archivován: 7. června 2023 v 12:15

Snejksova příprava se na druhou stranu dá považovat za více profesionálnější. V gymu se o něj stará legendární Leo Brichta, který si už sám zakusil, jaké to je mít zápas v Clashi. Zdá se však, že se Snejksem a celou jeho připravenosti není dvakrát nadšený. „Na to jak jsem mu fandil s Tadeášem Veselým, tak teď u mně velmi klesl. Na Krále Berouna tohle bude asi stačit, ale už tady čekám hodinu a deset minut, takže já na to s*eru a jedu domů,“ říká Brichta pravděpodobně ve chvíli, když Snejks zvrací na toaletě.