Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Kdo vyhraje v Clash of the Stars? Kurzový outsider Veselý má podle redaktorů větší šanci na výhru

Další galavečer Clash of the Stars je tu. Sázky se uzavírají a fanoušci se nemohou dočkat soubojů svých oblíbených zápasníků. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz předpovídají jejich výsledky. Podaří se Patriku Hüblerovi, alias Žralokovi, provést stejný manévr jako v jeho minulém zápase?
  19:00

Převálcuje Aleš Bejr Jaromíra Soukupa? Zaskočí všechny Tadeáš Veselý a přijde si pro vytouženou výhru nad Miroslavem Lonerem alias Faynem? Redaktoři a autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz, Matěj Čech a Jakub Šorm, přicházejí s jejich predikcemi na již sedmý galavečer bojové organizace Clash of the Stars. Překvapí někteří outsideři ze zápasnické karty? Autoři favorizují hned několik z nich.

Jak je tomu zvykem, i na tomto galavečeru se objeví hned několik kontroverzních a mnoha diváky nenáviděných influencerů. Mezi ně bezpochyby patří například bývalý partner youtuberky Carrie Kirsten, Daniel Bayer. Sledující české influencerské scény si znepřátelil svým namyšleným a sebestředným vyjadřováním, když do klece vyzýval svého soka Nikose Macholaose. Ačkoliv se za své výroky omluvil, moc si to u většiny sledujících nenapravil. V kleci se postaví Danielu Zachovi. Přesto, že je podle kurzů od sázkové kanceláře Fortuna jasným outsiderem, Čech a Šorm mu dávají větší šanci na výhru. Podle nich mu jeho síla a zkušenosti z juda v zápase pomohou k vítězství.

Očekávaný je také například zápas youtubera Aleše „Psychopata“ Bejra a televizního moderátora Jaromíra Soukupa. Bejr je známý pro své agresivní a výbušné chování, kterým však baví většinu fanoušků organizace, a za jeho výlevy ho oceňují. „Bejr to nejvíc rozsekal,“ píše na Instagramu jedna slečna. „Po dnešku si u mě Aleš velice šplhnul,“ komentuje další. Momentálně je na něj vypsán kurz 1.70 a na Soukupa 2.10. Kurzově a i podle Čecha a Šorma je tak považován za favorita. Někteří fanoušci však mluví o vyrovnaném zápasu. „Bejr není tak jasný,“ píše na Instagramu známý fotograf a influencer Jan Valečka. „Já bych Soukupa tak nepodceňoval,“ píše jiný sledující na TikToku.

Kontroverzní youtuber Aleš Bejr se chystá na zápas s Jaromírem Soukupem. Zdá se ale, že mu v žaludku leží spíše moderátor Jakub Jíra

17. ledna 2024 v 15:46, příspěvek archivován: 24. ledna 2024 v 14:35

Provede Patrik Hübler alias Žralok stejný manévr, jak v jeho prvním a zatím posledním zápase na minulém galavečeru? Šance na tzv. lucky punch (pozn. red.: šťastný úder) je v zápase téměř vždy, avšak s Mikuláškem je podle mnoha fanoušků organizace téměř nemožná. Jeho protivník je profesionální zápasník, dříve působící ve známé organizaci Oktagon. Má za sebou mnoho zápasů s těžkými soupeři a souboj se Žralokem bere jako lehčí sparing. Momentálně má Žralok kurz 6.83, což ho činí největším outsiderem na celé zápasnické kartě.

Na pozici největšího outsidera není sám. S momentálně totožným kurzem je jím i pornoherečka Nikol Lauberová, která se postaví hvězdě filmů pro dospělé Drahomíře Jůzové alias Lady Dee. Prohra Lauberové je podle většiny fanoušků nevyhnutelná. Sama se svěřila, že přípravě moc nedává, což redakci Antiyoutuber.cz potvrdil i Žralok. „Ona tam nejde jako pro zápas. Ona tam jde pro bizár. Ona tam jde pro čísla a pro prachy. To je jediné, co ji zajímá. Ona nebyla reálně ani na jednom tréninku,“ sdělil. Názor autorů podcastu Anticast na tento zápas se neliší. Lady Dee podle nich Lauberovou v kleci nekompromisně rozdrtí.

Diskutovaný je také souboj mezi známým potížistou Tadeášem Veselým a youtuberem Miroslavem Lonerem alias Faynem. Veselý byl do tohoto galavečera většinou největším outsiderem na celé kartě. Ačkoliv se této role v rámci mezí ani tentokrát nezbavil, kurz si rozhodně vylepšil. Na svých sítích totiž ukázal, že přípravu nepodcenil, zhubl a pravděpodobně velmi často trénoval. Podle Čecha a Šorma si Fayne drží roli favorita zřejmě jen kvůli jeho předešlé výhře v jejich společném zápase a špatným výkonům Veselého po celou jeho zápasnickou historii. Tentokrát však podle nich influencer přezdívaný „Gangstaboy“ překvapí a známého youtubera v kleci porazí.

1) Chvilka před sprškou.
2) Výraz, když na tebe mluví Tadeáš Veselý.
3) Vystrašená žena s pepřákem.

19. ledna 2024 v 19:51, příspěvek archivován: 24. ledna 2024 v 14:38

Galavečer se odehraje 27. ledna, tuto sobotu, ve sportovní hale Fortuna. Redakce Antiyoutuber.cz už tradičně bude, jak na svém webu, tak na sociálních sítích, čtenáře aktuálně informovat ohledně dění jak v kleci, tak mimo ní.