Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Matouš Kaluba je prý v psychiatrické léčebně | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Agresivní Kaluba zaútočil na Dannyho z TvTwixx a je prý v léčebně. Ten na něj údajně zavolal policii

Další galavečer Clash of the Stars se blíží a přípravy se chýlí ke konci. Většina zápasníků jde do zápasu se speciální technikou, kterou však nechtějí prozradit. Benda žádnou nemá. Prý ji ani nepotřebuje. Kaluba se opět ukázal jako někdo, kdo je rád středem pozornosti. Nejdříve pokřikoval na Dannyho z TvTwixx různé nadávky a poté se ho pokusil napadnout. Policie ho údajně následně odvezla do psychiatrické léčebny.
  16:36

Clash of the Stars je jako magnet na bizarní a pikantní situace. Téměř každý zápasník je něčím výjimečný a je schopný vyvolat nějakou kauzu. Nejlepší je v tom zřejmě známý podivín Matouš Kaluba. Už několikrát na internetu vyznal lásku k youtuberovi Dannymu z TvTwixx, se kterým dříve spolupracoval. Momentálně to však dělá trochu zvláštním způsobem. Ejakuluje mu prý do pití, slovně ho napadá a útočí na něj. Poté, co ho na posledním rozhovoru se zápasníky v rámci Before the Clash napadl, ho prý odvezla policie na léčení. Udat ho měl prý právě zmíněný Danny.

Clash of the Stars je téměř za rohem a přípravy vrcholí. Několik zápasníků se svěřilo redakci Antiyoutuber.cz jak se cítí a jak jim jde příprava. Všichni se těší a jsou velice vděční samotné organizaci za možnost mít u nich zápas. Nejvíce v klidu je zdá se bojovník Karlos Benda. Ačkoliv ukázal už dříve pokoru a uznal, že prohrát může, v hlavě to má zřejmě srovnané a je si jistý, jak zápas dopadne. „Příprava jde skvěle a do zápasu nejdu s žádnou taktikou. Není potřeba,“ říká Benda. Je tedy jako zřejmě jediný, co nic netají a uznává, že v zápase s Kotlárem žádnou taktiku nemá.

Do posledního rozhovoru Before the Clash si šéf organizace Tomáš Linh Le Sy pozval hned čtyři zápasníky a to Dragunova, Dannyho z TvTwixx, Malého Zmijozela a Obra. Po delší dobu označovali sledují rozhovor za nezáživný a nudný. Danny už několikrát řekl, že nevěří Dragunovi to, že je slepý. Dle něj to nejspíše jen hraje a předstírá. To se mu Dragunov v rozhovoru pokusil vyvrátit tím, že mu ukázal, jak je schopný hrát videohry na konzoli Playstation i poslepu. I však tato fáze byla dle komentářů zdlouhavá a nudná.

Jako kdyby Le Sy řekl do sluchátka „pusťte ho“ a na scéně se znenadání objevil Kaluba. Před kameru přišel s mikrofónem a začal křičet na Dannyho. Povětšinou mu v agresi vyčítal různé věci z minulosti, nějaké finanční záležitosti a problémy. Když mu ale Danny řekl, že si koupil řidičák a neudělal ho oficiálně, Kalubovi přepnulo a na Dannyho zaútočil. „Zapálím ti barák! A je mi jedno kolik let za to dostanu ty kok*tí p*čo,“ křičí Kaluba na Dannyho, když ho z místa odvádí ochranka. Chvilku rozhovor pokračoval v klidu, než se Kaluba opět pokusil vtrhnout na pódium za Dannym. Tentokrát ho ochranka už odchytla mimo kamery a odvedla.

Vše se zdálo, že je zřejmě v pořádku, až do pozdějších hodin toho dne. To totiž Kalubovi prý zaklepala na dveře policie. Nemá to potvrzené, ale je si jistý, že ji na něj zavolal právě Danny. Sám nechápe, proč to udělal. Celý jeho výlev na Before the Clash bylo totiž prý jen divadlo. „Více méně to byla taková show, i když pravdivá, ale měla to být show. On si to asi nějak špatně vyložil a udělal tady se mnou tohle,“ říká pro Antiyoutuber.cz Kaluba. K celé situaci se Danny do vydání článku nevyjádřil.

Kaluba se tedy po rozhovoru vydal k sobě domů a až tam si pro něj přijela policie společně se záchrankou. Ta ho prý odvezla do psychiatrické léčebny v Dobřanech. „V pátek by mě měli prý pustit. Nevím ale jestli mě vůbec pustí a vlastně nevím, jak dlouho tady budu,“ svěřuje se Kaluba. Dál říká, že dle něj pobyt v léčebně zřejmě není nic příjemného, jelikož si není jistý, jak to tam zvládne. Kaluba to tedy bere zřejmě tak, že je to celé chyba Dannyho a chtěl by se mu za to pomstít v kleci. Už v rozhovoru, když ho odváděla ochranka křičel že Dannyho, že ho vyzývá na zápas. Nyní k tomu má ještě další a už zřejmě opodstatněný důvod.

Kaluba se také svěřil, že mu dali léky a momentálně je jimi silně utlumený. Vyjádřil své obavy a strach z toho, že neví, kdy ho pustí. Bojí se, že nestihne další tiskovou konferenci organizace, či dokonce svůj vlastní zápas, který se pomalu, ale jistě blíží.

Témata: TvTwixx