Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Cool Girl | foto: IG: @_kristal_shineAntiyoutuber.cz

Z influencerek herečkami. Šulcová, Alagia a Shine lákají fanoušky do komparzu

Influenceři jsou už téměř všude, brzy nejspíš i ve filmu. Dominique Alagia, Anna Šulcová a Kristal Shine totiž sdílely na svých sociálních sítích nabídku na komparz ve filmu ve kterém pravděpodobně obsadí tři hlavní role. Film bude na námět knihy Cool Girl od Leny Valentové.
  12:38

Na hvězdy internetu jsme si zvykli už na téměř všechny internetových platformách, často se objevují i v televizi, časopisech a v nejrůznějších reklamních kampaních. Pár influencerů se už i mihlo v seriálech. Teď se nejspíš můžeme těšit i na influencerky ve filmu, a to dokonce po boku fanoušků. Konkrétně by se ve filmu Cool Girl měly objevit Dominique Alagia, Anna Šulcová a Kristal Shine.

Dominique Alagia je jedna z nejmladších a nejznámějších influencerek na české scéně. Její tvorba se zaměřuje na fashion módu a trendová videa. Je také známá jako zpěvačka, účastnice flyhouse, či jako soutěžící v české hudební show Superstar.

Anna Šulcová je jedna z nejdéle působících youtuberek a influencerek u nás na scéně. Má za sebou několik kontroverzních událostí, jako například když si na hlavu v jednom z jejích videí nasadila igelitový sáček, či její spolupráce s úřadem vlády. Nyní se převážně snaží dělat tvorbu orientovanou na zdravý životní styl. Má na svém kontě také několik ocenění, jako Blogerka roku, či jako vítězka v Czech Social Award v katergorií Inspiration & Influence.

Kristal Shine je influencerka a tiktokerka slovenského původu. Na české scéně ji proslavila zejména účast v reality show FTV Prima Like House. Převážně se na svých sociálních sítích soustředí na beauty a fashion.

Všechny tři na svých sociálních sítích sdílely informaci o tom, že se chystá nový projekt, kterého budou součástí. Nedlouho na to prohlásily, že si zahrají v novém filmu. K tomu připojily odkaz na formulář, kde se jejich fanoušci mohli přihlásit a popřípadě si s nimi ve filmu zahrát roli v komparzu.

Film bude na námět knihy Cool Girl od Leny Valentové. Kniha je o sdílení soukromého života na sociálních sítích. Má tři hlavní postavy Týnu, Martu a Anet, které se zúčastní jedné vysoce sledované soutěže. Jsou to středoškolačky a každá je něčím výjimečná.

Informací k novému projektu zatím není mnoho. Influencerky se ale svěřily, že si například kvůli tomu musely změnit barvu vlasů. Přípravy jsou pravděpodobně v plném proudu. Kristal sdílela na své story video s Annou Šulcovou kde trénují taneční choreografii, pravděpodobně pro nadcházející natáčení.