Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Influencerka Corinna Kopf | foto: IG: @corinnakopfAntiyoutuber.cz

Z youtuberky po úspěšnou tvůrkyní na OnlyFans. Jak to šlo s Corinnou Kopf?

Corinna Kopf je americká influencerka, která vystřelila rychlostí blesku mezi největší hvězdy internetu. Začínala s vlogy na YouTube a streamy na Twitchi. Přesunula se i na Instagram a OnlyFans. Na všech platformách má miliony sledujících a na OnlyFans patří mezi nejúspěšnější tvůrkyně na světě. Jak se vyvíjela její kariéra?
  9:51

Šestadvacetiletá influencerka Corinna Kopf se poprvé objevila na YouTube u Davida Dobrika, který ji v roce 2016 inspiroval k založení vlastního kanálu. Do února roku 2020, kdy natočila poslední video, na platformě stihla nasbírat téměř dva miliony odběratelů. Od té doby se věnuje spíše Instagramu, Twitteru a OnlyFans, ze kterých vydělává miliony dolarů měsíčně.

Kopf se narodila v americkém Illinois a od útlého věku toužila stát se slavnou. Přání se jí začalo plnit v šestnácti letech, kdy se stala součástí populárního Vlog Squadu, který založil David Dobrik s jeho přáteli a pravidelně spolu natáčeli videa na YouTube. Působení ve skupině Corinnu Kopf brzy omrzelo a rozhodla se založit si vlastní kanál.

Na YouTube byla aktivní čtyři roky a nasbírala miliony zhlédnutí. Rozhodla se ale pro další krok ve své kariéře a přesunula se do světa Gamingu. Povedlo se ji uzavřít kontrakt s komunitou Facebook Gaming, která ji platila za hraní hry Fortnite a následné sdílení videí na Facebook. Kontrakt s Facebookem ji za rok skončil a influencerka se rozhodla pro streamování na populárním Twitchi.

Na herní platformě dostávala mnoho kritiky, zejména kvůli jejímu oblečení. Lidé ji nadávali za to, že si nasbírala popularitu za vzhled a nikoliv za to, že by dobře hrála hry. Její oblékání zaznamenali i vývojáři Twitche a rozhodli se zabanovat ji účet. Podle nich se Corinna Kopf dopustila porušování pravidel a přidávala sexuální či nevhodný obsah.

Po zabanování účtu byla zoufalá a nevěděla, čemu se kromě Instagramu věnovat, a tak si založila účet na OnlyFans, kde přišlo obrovské neočekávané boom v její kariéře. První milion dolarů si podle svých slov vydělala již za necelé dva dny. Za měsíc ji to pak v průměru začalo vynášet okolo čtyř milionů dolarů (sto milionů korun).

Dnes tak patří k těm nejlepším a nejvýdělečnějším tvůrcům na OnlyFans. Kopf si díky popularitě na platformě plné obsahu pro dospělé zvýšila dosah i na svém Instagramu, kde má momentálně necelých sedm milionů sledujících. Nestrádá ani její Twitter, na kterém ji sledují necelé tři miliony lidí.

Lidé často spekulují, že influencerka má romantický vztah s Davidem Dobrikem. Nedávno na Instagram umístila screenshoty z chatu s ním, které ukazují, jak Dobrik bývalou kolegyni z Vlog Squadu zve k sobě domů. Ona ho ignoruje a odmítá. Podle Dobrika stories jsou ale i tak stále přátele, jelikož se Kopf objevila na slavnostním otevřením pizzerie, která nese youtuberovo jméno.