Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Cris Travels | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Utíkal před thajskou policií a transvestitou. Cris Travels si zahrává se životem

Na streamech utíká před thajskou policí, opíjí se do bezvědomí a pořádně si užívá. Kolumbijský streamer Cris Rodriguez cestující po světě se momentálně usídlil v Thajsku. Za jeho krátkou dobu pobytu byl okraden, dostal se do křížku s policií i místními.
  9:35

Cristian Rodriguez, často fanoušky nazývaný šílený Cris, si koleduje o své zdraví. Na jeho divokých streamech chodí v ulicích Thajska a oslovuje jak místní, tak turisty. Ne všichni si s ním chtějí povídat a tak se často dostává do nepříjemných situací. Nejednou byl okraden a napaden.

Už přes rok cestuje po Asii a své zážitky sdílí na sociální sítě. Procestoval Indonésii, Vietnam, Kambodžu, Filipíny, Bali a nyní objevuje krásy Thajska. Proslavil se převážně na TikToku, kde jedno jeho video získalo přes třináct a půl milionů zhlédnutí.

@cristian_rodriguezz hari pertama saya belanja di Bali 🇮🇩 #seminyak #seminyakbali #seminyakbeach #balishopping #balishoppingcentre #cristianr ♬ original sound - CRIS TRAVELS

Rodriguez ve svých videích často ukazuje krásnou přírodu zemí, které navštěvuje. Pravda však je, že není zrovna na tůry založený a tak se převážně soustředí na zážitky z nočních opileckých toulek po barech a hospodách. Jak tomu tak bývá, při vypití určitého množství alkoholu se opíjíme a ne vždy děláme to, co bychom chtěli.

Nejednou se Rodriguezovi stalo, že byl při tahu po hospodách napaden a okraden. Jednoho večera se dokonce s jedním turistou nepohodl natolik, že mu zlomil nos. „Normálně jsme si povídali o streamování. V jednu chvíli, když jsem s ním v něčem nesouhlasil se zvedl a praštil mě hlavou do nosu,“ popisuje Rodriguez nemilé setkání s fanouškem snažící se stát youtuberem.

Rodriguezovy streamy a video jsou zajímavé v tom, že v nich ukazuje hlavně tu kontroverzní a drsnou stránku zemí, které navštěvuje. Někdy to však ve své opilosti přežene a řekne něco, čeho následně lituje. Na jednom streamu se svěřil, že se mu líbí čtrnáctileté dívky. „Mám rád takové ty holky, které vypadají jako kdyby jim bylo čtrnáct a vůbec netuší co se ve světě a životě děje. Naivní, mladé a krásné, takové holky mám rád,“ odpovídá Rodriguez na otázku, jaký je jeho typ žen.

Za tento výrok schytal jak od fanoušků, tak veřejnosti, která o něm doposud ani nevěděla, drsnou kritiku. „Odporný kus lidského odpadu. Nechápu, proč by někdo vydával video, kde přiznává, že nemůže mít vztah s dívkou stejného věku a že má malý penis,“ reaguje na Rodrigueze jeden fanoušek. „Hnusná hromada odpadků. Měl by být ve vězení,“ reaguje další.

Cris Travels

Není to jediná kontroverze ohledně Rodrigueze. V jednom nyní už smazaném videu řekl, že po Vietnamu cestuje přes turistická víza. Později se však nechal slyšet, že si tam přivydělává jako učitel, na což však potřebuje víza pracovní a tak to co tedy provádí je nelegální. Rodriguez je fanoušky obviňován za zneužívání zákona a nerespektování kultury země.

„Jsem Američan a Vietnam je můj druhý domov. Snažím se tam k lidem chovat co nejlépe, protože slušnost a zdvořilost jsou základním lidským právem. Miluji tuto zemi a nesnáším, když ostatní cizinci nevědí, jak se chovat,“ napsal do diskuze na Redditu jeden jeho fanoušek.

V jednom videu s názvem „Mám Covid,“ chodil ve Vietnamu po městě bez roušky, přičemž se nestyděl kýchat a smrkat mezi lidmi bez zakrytí úst.