Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influencerka Adéla | foto: instagram.com/dadelkad

Influencerka sdílela fotku z dopravní nehody. Prý se znovu narodila, pózuje na nabourané kapotě auta

Influencerka Adéla šokovala sledující fotkou z dopravní nehody. Ve dřepu pózuje na nabourané kapotě auta. K fotce napsala, že se po nehodě znovu narodila, navíc autu poděkovala. Jednalo se totiž o model s číslem sedm v názvu, které je zároveň jejím šťastným. Na kritické komentáře s největší pravděpodobností reaguje blokací.
  12:39

Většina influencerů sdílí s fanoušky na sociálních sítích téměř všechny informace z jejich životů. Nejen, že ukazují, kam zrovna vyrazili na dovolenou nebo na oběd, někteří se se sledujícími dělí i o to, co je zrovna trápí a jiné nepříjemné zážitky. Mezi ně patří i influencerka Adéla, která nedávno sdílela informace o tom, že nabourala auto. U nehody se pak i vyfotila.

Adéla, jejíž příjmení není známé, vystupuje na sociálních sítích pod přezdívkou @dadelkad a na Instagramu má více než 40 tisíc sledujících. Většinou s nimi sdílí poměrně bezduchý obsah, teď některé z nich navíc šokovala. Přidala totiž fotku, kde ve dřepu pózuje na kapotě jejího nabouraného auta. „Dnes v 10:30... V autě jsem jela sama a nikdo ze zúčastněných nebyl zraněn,“ napsala a vysvětlení navíc doplnila emotikonem anděla. Pravděpodobně kvůli tomu, že se prý znovu narodila.

„Tuhle fotku si tu odložím na památku, díky Audi,“ dodala. Proč děkuje autu? Protože se jednalo o model Audi A7 a sedmička je její šťastné číslo. Později si Adéla také na Instagramu stěžovala, že jí pořád po nárazu hučí v uších. „Není divu, ta rána celkově, potom airbagy. Hučí ti z airbagu v hlavě, nevíš, jestli jsi živá, v nebi nebo v pekle,“ dodala. Tvrzení však přidala k videu, ve kterém hučí kávovar, což sledující donutilo přinejmenším k pozvednutí obočí.

Dnes v 10:30 ... .. v autě jsem jela sama a nikdo ze zůčastněných nebyl zraněn. Ještě teď mi hučí v uších. ‍️ Tuhle si tu odložím na památku. Díky audi #7isMyLuckyNumber

___________________________________
#quattro #audi #a7 #bouracka #carcrash #7ismyluckynumber #7 #brno

25. ledna 2024 v 16:16, příspěvek archivován: 26. ledna 2024 v 12:02

Téměř okamžitě po zveřejnění fotek z nehody se začaly objevovat kritické komentáře. Interpretace zážitku je podle některých jejích sledujících přinejmenším nešťastná. „Nabourá auto a pak se na něm ještě takhle vyfotí. To je fakt bizár,“ myslí si jeden z nich. Je nutné upozornit na fakt, že všichni komentující upozornili na to, že jsou rádi, že je Adéla v pořádku.

Influencerka si negativních komentářů brzy všimla a podle dostupných informací se zdá, že všechny smazala. Později společně s manželem navíc na kritiku reagovala. „Pořád mi hučí v uších a poslední na co mám náladu je, aby mi někdo navíc hučel pod fotku,“ vysvětlila a ironicky dodala, že evidentně nemůže sdílet to, co by sama chtěla, ale to, co jí sledující dovolí.

Jejího bizarního příspěvku si brzy všimli i ti, kteří Adélu nesledují a případně ani vůbec neznají. Fotka se totiž dostala do jedné z facebookových skupin, ve kterých se přešlapy influencerů pravidelně řeší. Tam jedna z diskutujících popsala, že po tom, co jen zareagovala na jeden z kritických komentářů, ji Adéla zablokovala. Nikdo z diskutujících navíc nikdy netvrdil, že by influencerce přál cokoli špatného. Upozorňují jen na to, že je nevhodné podobné fotky na sociálních sítích sdílet.