Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Daisy Lee promluvila o účasti v Clash of the Stars. | foto: instagram.com/official_daisylee1

Daisy Lee chce zápas v Clash of the Stars. Je s ní však těžká domluva

Daisy Lee svým fanouškům prozradila, že by měla zájem o zápas na některém z budoucích galavečeru Clash of the Stars. Tvrdí, že organizátoři o ní mají velký zájem už od prvního ročníku. To promotér organizace potvrdil. Popsal, že se s ní chtějí potkat už dlouho, ona však na žádnou z domluvených schůzek nedorazila.
  10:06

Influencerka a herečka z filmů pro dospělé Karolína Urbanová alias Daisy Lee patří mezi ty diskutovanější a kontroverznější postavy sociálních sítí. Jako mnoho dalších se rozhodla vyjádřit k potenciální budoucí účasti na galavečeru Clash of the Stars. Promotér organizace Tomáš Linh Le Sy poskytl redakci antiyoutuber.cz bližší informace o možném zápase.

Urbanová je na sociálních sítích velmi aktivní. Se svými fanoušky často sdílí zákulisní informace ze svého života a je k nim velmi otevřená. Nedávno se jim svěřila, že přišla o více než půl milionu korun. Údajně jí je měl ukrást její blízký přítel, který vše popírá a tvrdí, že mu je sama dala.

Na sociálních sítích mezi uživateli stále rezonuje třetí galavečer Clash of the Stars a spekulují, kdo by mohl být mezi dalšími účastníky. Myslí si, že by zajímavý zápas mohla mít i Urbanová, která se na jejich otázky rozhodla na Instagramu reagovat. „Do Clash mě tahají už od prvního roku, co to dělají. Upřímně nejsem typ, co se rád pere a ke všemu se mi prostě nechce riskovat, že přijdu o zuby, vlasy, prasknou mi prsa nebo mi zlomí nos, který se hodně těžko už po úpravě napravuje,“ píše Urbanová a uvědomuje si, že by byl zápas velmi sledovaný, zatím se na něj však necítí.

Zrušené schůzky

Prozradila i, za jakých podmínek by účast zvažovala. „Když bych do toho šla, tak za hodně dobrou a výhodou nabídku. Taky bych chtěla určitě půl roku až rok na nějakou přípravu, protože když bych šla, tak chci předvést nějaký výkon“ popisuje. Urbanová se v minulosti žádným bojovým sportům nevěnovala a tak by si k sobě teoreticky představovala soupeře, který je na tom podobně a byl by to jeho první zápas. „Takže tak rok tréninku a šla bych do toho, ale říkám vám, bylo by to pro mě překonání mého strachu,“ tvrdí. Myslí si, že by to pro ni byla velká osobní výzva.

Redakci antiyoutuber.cz promotér organizace Tomáš Linh Le Sy v rámci rozhovoru sdělil podrobnosti mimo jiné i o zápase Urbanové a potvrdil, že by o ni opravdu zájem měli. „Snažíme se s ní potkat a spojit, ale pokaždé, když měla dorazit, tak nedorazila. My už jsme seděli v kavárně, kde jsme se měli sejít a nepřišla. Byli jsme v kontaktu, psali jsme si. Ona schůzku ani nezrušila, prostě nepřišla,“ popisuje. O tom, s kým by mohla zápasit, už představu mají.

Někteří fanoušci spekulují, že by proti ní mohla nastoupit Drahomíra Jůzová alias Lady Dee, která se věnuje stejné profesi jako Urbanová. Před třemi lety totiž na sociálních sítích tvrdily, že se nesnášejí a několikrát se o sobě ostře vyjadřovaly. Vše mělo vyvrcholit zápasem v boxu na Erotickém veletrhu. Krátká strkanice se pak brzy změnila v erotickou show a nakonec obě přiznaly, že to bylo celou dobu v plánu. Proto si někteří sledující myslí, že by se spolu v budoucnu utkat mohly.

Témata: Daisy Lee