Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Karolína Urbanová láká fanoušky do džungle | foto: Instagram Karolína Urbanová

Daisy Lee žila snový život v džungli s novým partnerem. Teď ale nemá vízum a v Ekvádoru je načerno

Karolína Urbanová, dříve známá jako Daisy Lee, se nedávno přestěhovala do Ekvádoru. Od ledna pořádá výpravy za ayahuascou. V džungli si našla partnera a plánuje s ním nejen společné bydlení, ale i rodinu. S pobytem v Ekvádoru má teď ale problém. Už totiž vyčerpala devadesát dní, kdy k pobytu vízum nepotřebovala a v současné době je tam bez povolení.
  18:00

Karolína Urbanová ještě nedávno vystupovala jako Daisy Lee, herečka z filmů pro dospělé. To se však minulý rok změnilo. Drogy, večírky, alkohol a skandály vyměnila za seberozvoj a klidné večery doma. Jak se to stalo? Do života jí totiž vstoupil psychotropní nápoj ayahuasca a její život se od základu změnil.

Urbanová jednoduše celý minulý rok věnovala ayahuasce. V březnu odletěla poprvé do Ekvádoru, aby podstoupila ceremoniál s psychotropním nápojem a od té doby je jako vyměněná. Od té doby se vydala do jižní Ameriky za obřady s ayahuascou vydala ještě několikrát. Život v džungli si zamilovala natolik, že se rozhodla do Ekvádoru přestěhovat. V létě skončila s kariérou herečky z filmů pro dospělé a začala pracovat na novém projektu. Začala totiž pořádat výpravy za ayahuascou, aby dopomohla i ostatním k takové změně, kterou zažívá ona.

Její zájezdy s ayahuascou pojmenovala Amayas a zdá se, že se novému projektu daří. Na konci ledna se konala první a trvala deset dní.

„Karolína ten program měla našlapaný. Nejsem člověk, který se rád nudí, takže musím mít program od rána do večera a to Karolína absolutně splnila, byla nám nápomocná u ceremonií i veškerého programu od začátku do konce,“ vysvětluje účastnice Tereza Lisa na Instagramu. Vzkázala také ostatním sledujícím na Instagramu, že pokud s účastí váhají, ať se na zájezd s Urbanovou určitě vydají. Deset dní v džungli s ní a s šamany stojí zhruba 42 tisíc korun.

O přesunutí do džungle natrvalo snila Urbanová několik měsíců. Při ceremoniálu s ayahuascou měla totiž jednou vizi, že se přestěhuje do džungle a najde si tam i životního partnera. To se jí, zdá se, splnilo. Na začátku ledna se totiž na Instagramu fanouškům pochlubila, že má novou lásku. „Nikdy v životě jsem nebyla tak šťastná jako s tebou,“ napsala k jednomu z příspěvků.

1st group of Amayas program in january❤️ Thanks for your coming.

30. ledna 2024 v 22:08, příspěvek archivován: 6. února 2024 v 12:06

Zdá se, že si život v Ekvádoru opravdu užívá a konečně našla sebe samu. Chodí cvičit, jezdí na kajaku a pořídila si i nové auto. Když byla v Česku, prý si uměla představit celý její život opustit. Teď v Ekvádoru by už nic podobného nezvládla. „Mám tady život a našla jsem lásku,“ vysvětlila na Instagramu. „Já jsem se trochu změnila v tom, že už nemám potřebu vám pořád o sobě něco říkat. Tak jsem si říkala, že bych vám mohla říct, že plánujeme společné bydlení a rodinu,“ dodává. Prý byli o společné budoucnosti rozhodnutí už po dvou týdnech od toho, co se seznámili.

Teď se ale zdá, že by Urbanová mohla mít s pobytem v Ekvádoru problém. Nemá totiž vízum, což umožňuje pobyt jen do devadesáti dnů a ona část z nich měla už vyčerpaných. „Zbývalo mi jich asi čtyřiasedmdesát, jenže to už uběhlo. Teď jsem tu vlastně načerno,“ vysvětlila. S prodloužením pobytu má však problémy, musela si najít i právní zástupkyni. „Budu muset jet do Kolumbie autem a vyřešit tam nějaké papíry a něco zaplatit,“ dodává. V současné době žádá také o vízum, které jí umožní v Ekvádoru zůstat nepřetržitě půl roku.

Témata: Daisy Lee