Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Daisy Lee spolupracuje na novém projektu s ekvádorskými šamany | foto: Instagram

Daisy Lee spustila nový projekt. Pořádá výlety za ayahuascou, chybí jí k tomu ale oprávnění

Daisy Lee, vlastním jménem Karolína Urbanová, po několika měsících příprav spustila dlouho očekávaný projekt. Pořádá zájezdy za ceremoniály s psychotropním nápojem ayahuasca. Stojí kolem 40 tisíc korun a první termín je už v lednu. Zdá se ale, že je pořádat nemůže.
  12:13

Karolínu Urbanovou zná většina lidí jako herečku z filmů pro dospělé, která vystupovala pod přezdívkou Daisy Lee. S kariérou pornoherečky i uměleckým jménem je ale konec. Za životní změnu vděčí psychotropnímu nápoji ayahuasca. Teď spustila nový projekt, který by měl pomoct se změnou i širokému okolí.

Je to teprve něco málo přes půl roku, co se Urbanová poprvé vydala do Ekvádoru, aby podstoupila ceremoniál s ayahuascou. Tehdy byl její život plný večírků, drog a alkoholu. Rozhodla se ale vyzkoušet něco nového, prý to byl totiž extrém, který potřebovala. Po návratu s někdejším životním stylem skoncovala a změnila se. Její sledující byli ze změny nadšení a tvrdili, že nikdy nevypadala lépe.

V červenci se Urbanová svěřila, že přestává natáčet filmy pro dospělé a bude pořádat zájezdy za ceremoniály s ayahuascou do Ekvádoru. Ve středu 20. září projekt s názvem Amayas po dlouhých měsících plánování spustila. „Díky tomuto projektu budete mít možnost podstoupit ceremonie s ayahuascou, ale také poznat krásy Ekvádoru,“ popisuje. Chce pomoct všem, kteří zrovna procházejí peklem, chtějí v životě něco změnit, najít lepší cestu nebo sami sebe. Jejím cílem je, aby všichni odjížděli z pobytu spokojení a šťastní.

@amayas.ecuador

https://amayas-ecuador.com

Zdravím vás.
S radostí vám představuji svůj projekt jménem Amayas.
Díky tomuto projektu máte možnost podstoupit ceremonie s ayahuascou,ale také poznat Ekvádor.
Rozhodla jsem se tímto projektem pomoci vám všem,kteří chcete něco změnit.
Všem,kteří si zrovna prochází peklem,jsou ztraceni a jednodušše chtějí nalézt novou a lepší cestu.
Program,který jsem vytvořila zahrnuje mnoho krásných výletů po Ekvádoru a také návštěvu 3 výborných šamanů,kteří vás budou provázet ceremoniemi s Ayahuascou.
Budete v rukou těch nejlepších.
Můj cíl je,aby jste odjížděli s 100% spokojeností a sťastní.
Pokud chcete vědět více informací,navštivte tento web a zde si také můžete zarezervovat termin.
Budu se na vás těšit!

20. září 2023 v 20:04, příspěvek archivován: 21. září 2023 v 11:58

Na webu projektu zveřejnila tři možné termíny zájezdu, první je už v lednu a stojí 1790 amerických dolarů, tedy něco málo přes 40 tisíc korun. Letenky nejsou v ceně dopravy. Program naplánovala na jedenáct dní a chystá několik výletů, například do Grand Canyonu nebo na různé vodopády. Na webu také představila tým, se kterým výpravy pořádá. Tři šamani, léčitel, překladatel, kuchařka a další.

Na pořádání zájezdů by měla mít Urbanová oprávnění, které na základě informací ze živnostenského rejstříku nemá ani jako fyzická osoba, ani jako právnická. Přinejmenším by měla mít živnost na provozování cestovní agentury a průvodcovskou činnost, která je sice volná a je tedy relativně jednoduché ji získat, ale na základě toho, jak projekt prezentuje, je nedostačující. Cestovní agentury totiž mohou pořádat zájezdy výhradně pro cestovní kanceláře a získání takového oprávnění je složitější. Je třeba dokázat odbornou způsobilost, tedy vzdělání zakončené maturitní zkouškou a minimálně čtyřletou praxi v oboru.

Jednou z možností, jak by mohla zájezdy pořádat, je, že by za projektem byl někdo jiný. Na webu však neuvádí žádné identifikační číslo a ani obchodní podmínky. Už dříve se však pro redakci Antiyoutuber.cz vyjádřila, že s žádnou cestovní agenturou na projektu nespolupracuje a pobyty pořádá jen za pomoci ekvádorských šamanů.

Témata: Daisy Lee