Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Daisy Lee přestala brát drogy | foto: instagram.com/official_daisylee1

Daisy Lee na Tomorrowlandu: Jsem na sebe pyšná, drogy neberu a jsem úplně střízlivá

Daisy Lee vyrazila na festival Tomorrowland. V poslední době tvrdí, že přestala jak s pitím alkoholu, tak s užíváním drog. Někteří sledující jí nevěřili, že tvrzení na festivalu dodrží. Ona však tvrdí, že zažívá velkou životní změnu, střízlivost by proto porušit nemohla a je na sebe pyšná.
  15:20

Daisy Lee, vlastním jménem Karolína Urbanová, prochází velkou životní změnou. Už nehraje ve filmech pro dospělé, přestala brát drogy a začala experimentovat s psychotropním nápojem ayahuasca. Teď chce žít v pralese a pro fanoušky pořádat výlety za obřady s ayahuascou. Mezi tím se ale vydala na taneční festival Tomorrowland. Někteří sledující si proto myslí, že střízlivé období porušila.

Festival Tomorrowland se pořádá každoročně v Belgii a patří mezi největší taneční festivaly na světě. Mnoho návštěvníků se také netají tím, že na festivalu nejen pije alkohol, ale také užívá drogy. Urbanová na sociálních sítích sdílela mnoho záběrů z festivalu a proto jí někteří sledující nevěří, že zůstala střízlivá.

Hvězda z filmů pro dospělé to však popírá. „Hodně z vás se mě ptalo, jak to tady zvládám úplně střízlivá. Musí říct, že první den jsem si říkala, že bych si dala třeba nějaké víno. Ale říkám si, že prostě teď nepiju a musím to zvládnout. Tohle je ta zkouška kterou musím zvládnout,“ popisuje. Prý si nedala kapku alkoholu a už vůbec ne žádnou drogu.

Na druhou stranu však připouští, že měla strach z porušení střízlivosti. „Bála jsem se, že to nezvládnu, protože budu unavená, nezvládnu držet krok s ostatními a pořád tancovat. Není to jednoduché, každý tady je na drogách nebo přinejmenším opilý,“ popisuje. Tvrdí, že ona byla jediná střízlivá a je na sebe opravdu hrdá.

Urbanová tvrdí, že má k ayahuasce a všem ceremoniím velké pouto. Prý by nebyla schopná vzít si nějakou drogu nebo pít alkohol a následně se vrátit do džungle v Ekvádoru. Zažila prý velkou změnu a proto se nechce vracet k dřívějšímu životnímu stylu, kdy byla na užívání drog zvyklá.

Protože pro ni festival končí, tak se Urbanová bude vracet zpátky do Prahy. Tvrdí, že má velké plány ohledně výletů pro fanoušky za obřady s ayahuascou. Vše je prý na té nejlepší cestě a už se těší, až fanouškům prozradí víc.

Témata: Daisy Lee