Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Daisy Lee | foto: Antiyoutuber.cz

Daisy Lee zase šíří dezinformace. Na Kyjev prý přiletěly jen tři bomby

Daisy Lee se zase jednou neudržela a sdílí své názory na Instagram. Poté, co před časem komentovala covid, se rozhodla okomentovat válku na Ukrajině. Věci prý podle ní nejsou takové, jak je prezentují média. Ukrajinci prý vlastně vůbec netrpí.
  13:00

Jedna z našich nejznámějších pornohereček Karolína Urbanová, známá pod přezdívkou Daisy Lee, se vyjádřila k situaci na Ukrajině. Prý už jí nebaví dělat si ze svých fanoušků srandu a chce mluvit ho důležitých věcech, mezi které patří i válka. Tvrdí, že na Ukrajině se děje něco naprosto odlišného, než píší média. Lidé podle ní věří všemu, co se řekne v televizi. Sama mluvila s několika Ukrajinci a dozvěděla se od nich, že v Kyjevě od února zničili pouze malé množství budov.

Ohledně války na Ukrajině byla Daisy Lee slyšet již v minulosti. Sdílela videa ukazující kruté zločiny ruských vojáků a brečela u toho. Útoky odsuzovala a ruská vojska nazývala psychopaty. Dokonce se snažila pomoct několika válečným uprchlíkům, kteří se na našem území snažili rozjet podnikání. Teď ale obrátila o 180 stupňů. Na svých sociálních sítích tvrdí, že byla zmanipulovaná svým ex přítelem, který doma připravoval zbraně a nahrával na Instagram, jak se připravit na válku.

„Za dobu války přiletěly na Kyjev tři bomby, které zničily tři budovy. Ukrajinci mají normální život a pracují. Jedině večer nemohou ven. Něco se tam určitě děje, ale není to tak, jak to oni všude dávají, tak, že si myslíme, že Kyjev je naprosto zničen,“ napsala na své Instagram story. Údajně jí to řekli lidé žijící v Kyjevě. Dodala ještě „vtipný“ příběh o tom, co údajně dělají ruští vojáci, když vám vtrhnou do domu: „Normálně jim doma začali brát štětku na záchod, spotřebiče a psí boudu. Fotky posílali svým rodičům. Oni jsou všichni z nějakých částí, kde tyhle věci vůbec neznají, proto to dělají.“

V následujícím příspěvku dodala, že na Ukrajině válka je, jen není tak hrozná, jak nám prezentují média. Přijde jí divně, že obyvatelé Ukrajiny předem nevěděli a nebyli varováni, že něco takového přijde. „I my jsme už věděli a říkalo se předtím, že se to chystá. I Rusko varovalo Ukrajince, ať opustí zem,“ zmínila. Příběhů sdílela mnoho, vyjadřuje se třeba i k množství katastrof v nedávné době. Je podle ní podezřelé, jak všechny přišly najednou a věří tomu, že lidé umí manipulovat s počasím. To je jeden z důvodů, proč nás v Česku zasáhlo tornádo a svět velké výbuchy.

Někteří lidé přidávají k jejím názorům zajímavé komentáře. Daisy Lee sdílí jen ty souhlasné. Tech je kupodivu docela dost. Jedním z nich je např. „Stejná komedie jako covid.“ Ani u něj herečka filmů pro dospělé nezapomněla na své vyjádření. Znevažuje zde očkování a tvrdí, že pandemie byla předem vymyšlená kvůli penězům. Ukončila to tím, že na gymplu propadala, ale nemá růžové brýle, dokáže vydělat peníze a vnímá realitu. Mnoho lidí je podle ní bez mozku a škola jim nic nedá.

Témata: Daisy Lee