Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Musím se poradit s právníkem, říká Bayer. Uhodil jsem ji jen při hrátkách, co jsi čekala od sedmnáctiletého kluka?

Veliká kauza s Danem Bayerem a Carrie Kirsten má své pokračování. Bývalý partner influencerky se vydal do rozhovoru, aby řekl svojí část příběhu. Přiznal se, že Kirsten udeřil, prý ale jen při společných hrátkách. Co jsi čekala od sedmnáctiletého kluka, vzkázal jí.
  11:52

Veliká kauza s Carrie Kirsten a Danem Bayerem, která nyní cloumá internetem, má své pokračování. Influencerka nedávno vydala video o tom, jak drsný, hrubý a toxický její bývalý partner podle ní byl. Většina sledujících se postavila na její stranu a Bayera odsoudila. Ten se k celé kauze jen lehce vyjádřil na svém Instagramu, čímž si ale moc nepomohl. Rozhodl se dát finální vyjádření v rozhovoru u ne přílíiš známého youtubera Olivera Georgie. Podle sledujících opakuje pořád dokola ty stejné nesmysly.

Jak to tedy podle Bayera začalo? „Spojila se s mojí ex přítelkyní, to mě dost zaskočilo. Spojily se a rozhodly, že mi ze života udělají peklo. Vytáhly na mě věci, o kterých já sám nevím, takže prostě si i něco vymyslely, neříkám ale, že všechno,“ vysvětluje Bayer. Ačkoliv většinu obvinění která vůči němu Kirsten vznesla, nechápe, uznává, že nebyl ideální partner. I tak však říká, že každá mince má dvě strany. „Ale moje chování byla vždycky jenom reakce na něco. Já bych se nezačal chovat jako idiot jen tak,“ říká.

Kirsten převážně označil za lhářku. Z celé situace je prý velice zaskočený, jelikož by nikdy nečekal, že se takhle zachová. K pár věcem se však okrajově přiznal. „Byl jsem líný, nechtěl jsem jít na nákup, pak třeba vypisování s holkami, což prostě nebylo asi úplně v pohodě. Já to vím, ale stalo se,“ říká. Že je líný a neuklízí však podle sledujících není ta zásadní věc, ke které by se měl vyjádřit. To, že si ve vztahu s Kirsten psal s jinými slečnami, ospravedlnil poněkud zvláštně. „Taky jako prostě co jsi čekala od sedmnáctiletého kluka? Tobě bylo pětadvacet, když jsme spolu začali a asi se od toho dalo čekat to, že to do budoucna nebude úplně v pohodě,“ říká.

Tak co si myslíte o kauze Carrie Kirsten, Dan Bayer a Nikos Mach? Kdo má pravdu? A čí vyjádření bylo lepší?

4. března 2024 v 15:56, příspěvek archivován: 5. března 2024 v 11:07

Na věk se v rozhovoru vymluvil ještě několikrát. To sledujícím přijde jako směšný argument. „Jeho argument je jako: ,co jsi jako čekala od sedmnáctiletého kluka?’,“ komentuje video jedna slečna. „Není jedno kolik ti je? Když nejsi připravený na vztah, tak do něj nelez,“ píše další. Celkově Bayerovo vyjádření lidé označují za směšné a nesmyslné. Je podle nich lhář, který se bojí přiznat pravdu, a tak kolem sebe jen kope a dělá ze sebe neviňátko. „Asi všichni tušíme pravdu, že to je prolhaný pacient, který lhal a podváděl svojí holku. Není to o věku, ale o charakteru,“ komentuje další.

Ačkoliv tedy lehce vinnu uznal, chyba je podle něj hlavně na straně Kirsten. Podle jeho slov si za to dokonce může sama. „Mě by taky nebavilo celý život někoho živit, ale vybrala si to sama prostě. Zamilovala se do mě a věděla, že v uvozovkách nemám nic,“ vysvětluje Bayer.

Jedna z těch závažnějších věcí, o kterých Kirsten mluvila, byla násilnická stránka Bayera. Řekla, že ji měl jednou uhodit poté, co zjistil, že lajkla příspěvek jejího bývalého partnera. To je podle Bayera lež. „Teď všichni, kteří to posloucháte, já v životě na holku nevztáhl ruku. Nikdy bych prostě holku nezmlátil, nejsem žádný násilník, ani nic podobného,“ vysvětluje. K tomu, že ji však někdy uhodil, se přiznal. „Hele, tak maximálně jen při nějakých hrátkách, když to chtěla,“ vysvětluje, že by holku udeřil jen v posteli.

s hezounkama v Itálii⛷️☃️
@_rudakubat_ @v_baudler

12. února 2024 v 18:24, příspěvek archivován: 5. března 2024 v 11:08

Vytáhl i pár příkladů, kdy se k němu podle něj Kirsten nezachovala hezky. Nechtěla jít prý například na jeho maturitní ples, protože to pro ni byla ztráta času. „Dál, když jsem s ní chtěl být třeba na štědrý den, tak mi řekla, že nemá čas, že bude celý den točit vlog s kočkami a že se prostě neuvidíme,“ popisuje. Tímto vyjádřením se zdá, že celá kauza nekončí. Podle Bayera to bude mít právní dohru. „Bude tam probíhat ještě nějaké právní řízení. Taky se budu muset poradit s právníkem a zjistit, co a jak,“ říká.

Témata: Carrie Kirsten