Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

TVTwixx | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Danny z TvTwixx se opět dostal do sporu s policií. V Německu byl dva dny ve vězení

TvTwixx jsou známí svou kontroverzní tvorbou. Už několikrát se střetli s policií, přičemž nejedno setkání skončilo zatčením a výslechem na stanici. Nyní se dostali do křížku s policií v Německu. Ta jim zadržela veškerou techniku a zavřela na dva dny do vězení. Polonazí tam prý museli spát na zemi.
  20:00

Youtubery z TvTwix si většina zřejmě spojí s mnohými průšvihy. Nejednou je zatkla policie, hrozilo jim dokonce i vězení. Před několika lety se rozhodli, že na Silvestra hodí petardu do autobusu, kvůli které na něm následně způsobili velké škody. Často natáčí různá prozkoumávací videa, ve kterých se vydávají například do opuštěných budov. Nyní se jim takový výlet stal osudným. Chytla je policie, zadržela jim techniku a youtubeři museli prožít dva dny v německém vězení.

Za poslední týdny to není poprvé, co se kolem TvTwixx objevily informace o problémech s policií a zákonem. Údajně měli krást věci v Itálii a následně je přeprodávat na Facebook Marketplace. Kvůli jedné kradené motorce se dokonce dostali do sporu s italskou policií, za což jim hrozí i soud.

Až uslyšíte, co vše se nám při tomto výletě do Itálie přihodilo, tak si řeknete, jak je možný, že nás tu ještě nezavřeli Brzy očekávejte totálně nabombený videa

22. prosince 2022 v 2:07, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 14:46

Styl videí, který v poslední době TvTwixx natáčí, jsou prozkoumávačky. Nyní se vydali do opuštěné budovy v Německu. „Je to tam normálně přístupný, jsou tam otevřené dveře a okna. Prostě to není nějakým způsobem zabezpečený,“ říká pro antiyoutuber.cz Danny z TvTwixx. Youtubeři tak vstoupili do budovy a začali natáčet. Vše zřejmě probíhalo v pořádku až do té doby, kdy se začalo stmívat, kvůli čemuž si museli začít svítit baterkami. „Sousedům naproti se to jevilo tak, že tam chodí nějaký sprejeři. Ten týpek zavolal policii, ta ale nepřijela,“ říká Danny.

Když si při natáčení všimli zřejmě naštvaného souseda pobíhajícího na zahradě s rozsvícenou baterkou, tak se rozhodli, že raději odjedou. Ani ne po pěti kilometrech je však údajně zastavila policie. „Policie nás na výjezdu z toho maloměsta zastavila. Koukali nám do kufru. Prostě klasická kontrola, jestli u sebe nemáme spreje, zbraně, jestli něco nepašujeme,“ vysvětluje Danny. Problém byl, že jim prý nevěřili, že natáčecí technika, kterou měli u sebe, je jejich. Prý proto je odvezli na stanici a zavřeli do cely.

Na stanici je svlékli téměř donaha. „Vzali nám boty a hadry. Zabavili nám telefony a veškerou techniku v hodnotě asi sto padesát tisíc,“ vysvětluje Danny, co se dělo po příjezdu na stanici. „Vzali nám i věci jako hokejku na florbal, nebo startovací kabely. Všechno to mohlo být třeba z toho baráku, takže jsem tam pak ještě musel dokládat faktury,“ doplňuje Danny.

V cele byli celkově dva dny, které byly dle slov Dannyho zřejmě drsné. Až na spodní prádlo jim prý sebrali veškeré oblečení. „Šli jsme tam do cely, kde jsme pak byli dva dny. Leželi jsme tam na zemi ve spodním prádle. Sebrali nám kalhoty, abychom se tam neoběsili že jo,“ říká Danny, jak to údajně celé bylo.

Včera jsme s klukama byli na průzkumu opuštěného domova důchodců v Česku a neuvěříte co se nám stalo. Po 2h natáčení na nás naběhla security přičemž nás nemohl s jeho hlídacím psem najít. Po další hodině naběhla zásahovka i se psem a to už bylo trochu horší, protože ten jejich pes nás našel hned Každopádně výsledek je takový, že mi policajt sebral kameru, smazal všechny záběry a veselé si odkráčel, že máme po videu. Avšak po návratu domů jsem smazané záběry vytáhl a myslím, že teď se teprve pojedou bomby Máte se na co těšit a uvidíte i jak policie vypustila psa na Denise Fotka je jinak momentka z Itálie, z jednoho z nejzachovalejších domů plný starožitnosti a osobních cenností

13. září 2022 v 12:47, příspěvek archivován: 23. března 2023 v 14:46

Ačkoliv youtubery po dvou dnech z cely propustili, tak není všemu konec. Za nějakou dobu by se měl prý konat soud. Veškerá technika a vše co jim policie zabavila zůstalo v Německu. Budou se tam tak prý muset opět vrátit a doložit jim, že nic neukradli a že je vše jejich. „Bude k tomu ještě probíhat soud, kvůli tomu, co jsem v tom domě dělali,“ říká Danny. Ten by se však prý mohl odehrát klidně až za rok.

Policii přišel jejich pobyt v opuštěné budově podezřelý také z toho důvodu, že se v ní prý den předtím udála velká zlodějská akce. „Den před tím se tam stala nějaká velká vykrádačka. Posprejovali to tam prý ve velkým,“ vysvětluje Danny. Kvůli tomu si tak prý policie myslela, že jsou součásti stejné skupiny. „Policie nás tak zařadila mezi ně, protože ten soused řekl, že tam jsou zase nějaký sprejeři a že jsme prostě asi nějak od těch Poláků,“ doplňuje Danny.

Témata: TvTwixx