Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Datel a štítná žláza. Je to důvod, proč hubne?

Influencer Datel nebyl na sociálních sítích po zápase v Clash of the Start příliš aktivní. Sledující měli obavy, co se s ním stalo. Teď se rozhodl svým fanouškům odpovědět. V poslední době ho trápí pokles váhy, podle něj by mohlo jít o problém se štítnou žlázou.
  14:10

Marek Valášek, na sociálních sítích už přes deset let známý jako Datel, byl jeden z rváčů turnaje Clash of the Stars. Svého soupeře Freescoota v něm porazil už více než před měsícem. Od té doby ale není na sociálních sítích příliš aktivní.

V červenci přidal pár příspěvků z dovolené v Egyptě, kde byl i se svou přítelkyní Bárou. Na instastories ale později aktivní nebyl. Fanoušci měli strach, co se s Markem děje a zda si je náhodou nezablokoval. Tak se rozhodl všem svým sledujícím hromadně odpovědět.

„Po zápase jsem si chtěl dát prostě chill a odpočinout si od sociálních sítí, i celkově, A vyřešit jeden problém, o kterém teď tady chci mluvit, abyste pochopili, proč mi není úplně stokrát do smíchu,“ vyprávěl Datel. 

Zmínil i to, že v zápase ze sebe nedal všechno. Později se sám sebe ptal, zda s ním není něco špatně. Kamarádi si z něj dělali legraci, že mu určitě nic není, protože Marek údajně často přehání. On si ale stále nebyl jistý. 

Teď se poprvé po zápase postavil na váhu. Číslo, které viděl, ho velmi překvapilo. Za poslední dva až tři roky běžně vážil okolo 91 až 95 kilogramů, teď najedený vážil přes 85 kilogramů. 

Z toho všeho Datel usuzuje, že by mohl mít problém se štítnou žlázou. Mohlo by to ovlivnit i to, že je v poslední době často unavený. S únavou je to ale proměnlivé, někdy je unavený příliš, jindy jen trochu. Proto teď neví, co si myslet. 

Marek na sociálních sítích působí už od roku 2012, kdy na YouTube začal natáčet herní videa, později pranky a challenge. Za dobu jeho působení s ním je spojeno mnoho kontroverzí. Účastnil se první řady Like Housu, kde například vyplulo napovrch, že je v insolvenci.