Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Co na to Davča? | foto: Youtube.com

Myslí někdo na Davču? Nový virální song ukázal, jak si Davča žije s Adel

Celý internet řeší Shopaholic Adel. Její údajné týrání zvířat, propojení s Kazmou, či jiné kauzy. Co ale její přítel Davča? Myslí na něj někdo? V novém velmi virálním songu soustředí známý slovenský youtuber pozornost právě na něj. Ukazuje v něm co si asi David o Adel myslí.
  11:54

Veřejnost překvapuje, že je Shopaholic Adel stále relevantní. Bizáry přeci nevydrží věčně, tvrdí. Adel však zřejmě přišla na to, jak si slávu udržet. Čas od času totiž přijde s něčím, co doslova nezboří jen internet, ale někdy i úřady. Její nedávná kauza s úmrtím morčete zalarmovala dokonce i veterinární správu. I když se Adel většinou za své činy omluví, vždy však přijde s něčím novým.

Dlouho se řešil i její vztah s Davidem. Nedovolovala mu například použít doma záchod a tak musel jít vykonat svou potřebu do KFC. Svět se v jejich vztahu točí zřejmě jen kolem ní. Co ale Davča? Myslí na něj někdo? V novém populárním songu to řeší youtuber Duklock.

Hejtři a odpůrci Adel se v poslední době víc jak nikdy snaží zničit její kariéru. O letních prázdninách v minulém roce vzniklo hnutí „Srpen bez Adel“ a „ Konec Adel“. V jistém smyslu to zafungovalo. Adel kvůli tomu totiž přišla o tisíce sledujících. Většinu však po jisté době získala zpět a opět zas překvapovala svým chováním veřejnost. Pár dnů zpátky jí i jejímu příteli Davidovi byl však zablokován účet na TikToku. Vypadá to, že už nadobro. Adel si s tím však hlavu moc neláme. Založila si totiž nový, kde jí opět rychle stoupá počet sledujících.

Mezi její kritiky se staví tisíce lidí. Spadají mezi ně často i jisté „Hejt stránky“, které svůj obsah soustředí pouze na odhalení a zničení Adély. Je mezi nimi i spoustu reakčním kanálů. Jeden z nich je slovenský youtuber Duklock. Ten na Adel natočil už několik reakčních videí. Nyní vydal však nový song. Ten se nesoustředí až tak na Adel, ale spíše na jejího přítele Davida. Za den získal přes dvě stě tisíc zhlédnutí. I když je song dlouhý zhruba jen minutu, tak u sledujících sklidil veliký obdiv.

Adel je často kritizovaná za hnusné narážky vůči jejímu snoubenci Davidovi, který si říká Fregamercz. Známá se stala hlavně kauza, ve které Adel nedovolovala Davidovi chodit doma na záchod a vykonat potřebu ho posílala do vedlejšího fast foodu. Nespočetně krát ho osočovala z různých maličkostí a hází na něj i vinu za smrt jejího morčete. Chudák David, říká si veřejnost. To, jak se k němu chová a jak on to vidí, ukazuje Duklock ve svém songu. „Co mám dělat? Mám se bát? Holka nenechá mě s*át. Její videa jsou důvod, proč v noci nemůžu spát,“ odkazuje Duklock v textu na kauzu se záchodem.

Duklock se v refrénu songu pustil nejen do Adély, ale i do jedné firmy, která na sociálních sítích vytváří otravné reklamy. „Je to choré. Je to děs. Mám fakt život jako pes. Moje holka je otravná, jak reklamy Dedoles,“ odkazuje Duklock na reklamy šířící se na TikToku od společností Dedoles.

Fanoušci song milují. „Tak tohle je zas a znovu perfektní! Žádný parody song. Viktor a Calin mají teď silnou konkurenci.“ napsal do komentářů pod video jeden uživatel. „Tohle je banger! Včera po práci jsme si to pustili s manželem a od té doby si to pouštím už minimálně po patnácté. Okamžitě jak přijedu z práce, tak to pustím dětem! Díky,“ napsala jiná uživatelka.