Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

David Dobrik | foto: Instagram

Kritika Davida Dobrika zesiluje. Jeho pizzerie nestíhá, podle fanoušků je pokrytec

David Dobrik nedávno otevřel vlastní nový pizza podnik. Zájem o pizzu byl tak veliký, že někteří fanoušci čekali v dlouhých frontách i desítky hodin. Za to se na něj později snesla kritika. Není to jediná věc, kvůli které Dobrik čelí negativním reakcím. Nedodržel, co slíbil, a dokonce na něj jeho bývalý kamarád podává žalobu.
  12:24

David Dobrik, americký youtuber a influencer původně ze Slovenska, se potýká s velikou kritikou od veřejnosti. Nedávno v Los Angeles otevřel novou pizzerii. Už jen tím schytává první velikou část kritiky. Peníze, za které otevřel tento podnik, měly být totiž původně použity na léčbu jeho již bývalého kamaráda Jeffa Witteka. Toho dle jeho slov Dobrik zmrzačil při natáčení jednoho videa.

Nepočítaje několik kilometrů dlouhé fronty, sami fanoušci říkají, že organizace byla na místě hlavně ze strany security špatná. Dobrikův nový podnik byl dokonce posprejován, což se Dobrik snažil zakrýt plachtou.

@jrstuber

I reviewed the pizza 🍕👀 wait till the end… #fyp #daviddobrik #foryoupage

♬ original sound - jr stuber

Další část kritiky osočuje Dobrika za to, jak pokrytecký, pomstychtivý a zlý člověk je. Tím odkazují primárně na to, jak byl při natáčení videa vážně zraněn jeho kamarád Wittek, který poté musel strávit dlouhý čas v nemocnici. Wittek na Dobrika dokonce podal i žalobu a momentálně se soudí.

Jeff Wittek je americký youtuber, který se dříve přátelil s Dobrikem a společně natáčeli různá videa. Momentálně se však díky již zmíněné situaci soudí. Witteka kromě Dobrika prý zklamala i influencerka a Wittekova dobrá kamarádka Tana Mongeau, která se často objevuje v jeho podcastu. Ač o situaci mezi oběma youtubery věděla, na slavnostní otevření pizzerie i přesto šla. „Tano, ty jsi toxická, ne Jeff. Jeff má plné právo být naštvaný, když je to tvůj nejlepší přítel. Co všechno Dobrik udělal Jeffovi, jako například ta „nehoda“ dokazuje, že Dobrik není dobrý přítel ani člověk,“ vyjádřila se v komentářích na YouTube jedna Wittekova fanynka.

Mnoho fanoušků navíc spekuluje o tom, že Dobrik Tanu Mongeau pozval jen proto, aby se s ní mohl vyfoti, čímž by Witteka naštval. To se zřejmě povedlo.

Díky tomu, co se mezi Wittekem a Dobrikem stalo, prý přišel Wittek o spoustu přátel.

Dobrik se snažil své fanoušky do jeho podniku nalákat jakýmsi tokenem ke každé pizze, či zmrzlině zadarmo. Zlatý token měl sloužit k puštění hudby v obchodě. Díky tomu také přišlo mnoho fanoušků, kteří museli být následně zklamáni, když zjistili, že se už nic takového nerozdává. Dobrik se očividně z určitých důvodů rozhodl, že své fanoušky zklame a nic rozdávat nebude.

Dobrikův podnik je pravděpodobně špatně zorganizován a má málo zaměstnanců. To zřejmě odůvodňuje zvláštní otevírací dobu podniku, která je od čtyř odpoledne do desíti, či dvanácti hodin do večera.