Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

David Fregamer Pražák si koupil nové auto díky hazardu | foto: instagram.com

Nové auto údajně díky hazardu. Skrze podivné sázky si ex Shopaholic Adel chce prý koupit i nové zuby

Jak bývalý partner Shopaholic Adel David Pražák alias Fregamer sliboval, tak i udělal. Z peněz, které údajně vyhrál díky hazardu, si koupil nové auto. Pořád se ale spekuluje o tom, zda si na něj opravdu vydělal díky sázkovému servisu AIBET, nebo jestli se pouze jedná o dobrou reklamu. Takové auto se totiž dá sehnat i za pár tisíc.
  19:00

David „Fregamer“ Pražák, bývalý přítel kontroverzní influencerky Shopaholic Adel, se poslední dobou na sociálních sítích neustále chlubí tím, že si vydělává peníze díky pochybnému sázkovému servisu AIBET. Spolu s ním servis propaguje také youtuber Marek Valášek alias Datel, který Pražákovi údajně AIBET doporučil. Pražák se nedávno nechal slyšet, že pokud vyhraje ještě o něco více peněz, koupí si nové auto. Na svém Instagramu teď prohlásil, že si auto opravdu koupil a dokonce ho ukázal ve videu.

Pražák tvrdí, že si díky hazardu už dříve vydělal spoustu peněz a teď dokonce i na nové auto o kterém tvrdí, že je naprosto skvělé. Jedná se o Škodu Octavii, která se začala prodávat na přelomu tisíciletí. Pražák se ve videu pochlubil technickým průkazem, který potvrzuje, že je opravdu novým majitelem auta. „Kluci, díky vám a díky tomu investování, mám už konečně svoji vysněnou jedničkovou oktávku, která je v topu. Mám konečně svoje první auto, který je v topu, za který jsem fakt strašně rád. Je to neuvěřitelný a úžasný. Kluci, na vaši počest jsem si jsem si na auto nechal nalepit vaši nálepku AIBET,“ chválil si své nové auto, které získal díky hazardu, Pražák.

Že auto rozhodně není tolik skvělé, jak Pražák s nadšením tvrdí, dokazuje několik fotek, které později přidal na svůj instagramový profil. Zatímco ve videu, ve kterém Pražák oznamuje koupi nového auta, je vidět pouze zadní část auta, na fotkách Pražák stojí u přední kapoty. Podle odlupujícího se laku na přední masce auta byl jeho vysněný vůz bouraný a opravě jeho předchozí majitel očividně příliš nedal. Další věcí, která dokazuje podivný stav auta, je fotka z jízdy, která je focena z interiéru. Pražákovi na ní totiž oranžově svítí kontrolka motoru, což nikdy nevěstí nic dobrého. Hodnotu auta také snižuje fakt, že datum výroby, které je uvedené na technickém průkazu, je z roku 2003. Auto je tedy už v podstatě dvacet let staré a rozhodně se s ním po celou dobu jezdilo.

Pražák také nedávno řekl, že musí vyhrát více peněz, aby si mohl auto dovolit, což znamená pouze dvě věci. Buď lhal, nebo se nechal předchozím majitelem pořádně napálit. Ceny takových typů Škody Octavia, které jsou navíc bourané, se pohybují mezi 10 až 15 tisíci korun, což je cena, kterou si, na základě Pražákových fotek výsledků sázek, mohl už dávno za auto dovolit zaplatit. Stále je tedy záhadou, jak to všechno ve skutečnosti bylo. Koluje totiž názor, že Pražák je pouze figurkou, skrze kterou majitelé AIBET manipulují své sledující. Díky své životní situaci může totiž být ideálním člověkem, kterému se zázračně změnil život a navíc se na něj soustředí obrovské množství lidí, díky jeho bývalé přítelkyni Shopaholic Adel.

Celá situace se zázračným objevením AIBET je navíc velmi podivná. Valášek totiž už před časem sdělil, že ho Pražák kontaktoval s tím, aby mu pomohl vydělat nějaké peníze, které v tu dobu neměl. Valášek mu tehdy údajně doporučil, aby zkusil hazard. To je jedno z nejhorších možných řešení, protože Pražákovi prakticky doporučil, aby buď získal nějaké peníze navíc, nebo o všechny peníze přišel. Pražák tehdy údajně souhlasil, ale riskovat naprostou chudobu kvůli sázení je skoro pro všechny naprosto nepochopitelná věc. Otázkou tedy je, jestli se nejedná o další reklamu pozoruhodně rychle se šířícího sázkového servisu. AIBET údajně používá umělou inteligenci k vypočítání nejlepších předpokladů, ale zdarma je možné podobné poradenství i na internetových stránkách sázkových společností.

Každopádně Pražák se nyní může pyšnit staronovým autem, které si údajně mohl koupit díky hazardu. Ve videu také tvrdí, že bude sázet dál a vydělá si tak na nové zuby. Ovšem i jeho projev, kterým o sázení mluví, je podivný. Navíc bere hazard jako investici a doporučuje ho ostatním. Instagramovému účtu AIBET, díky propagaci Pražáka a Valáška, neustále roste počet sledujících. Profil sleduje přes 20 tisíc lidí a další sledující přibývají. Počet možných tipů na sázky je ovšem omezený a stojí nemalé peníze.