Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

David Pražák | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák

Jak se vede Davčovi od Adel? Má novou přítelkyni, práci a bude prodávat i merch

Už je to pár týdnů od rozchodu bizarního páru Shopaholic Adel a Davida alias Fregamera. Adel si nového přítele našla prakticky ihned. David nezaostává a nyní řekl redakci antiyoutuber.cz, že nový vztah má už i on. Jakožto známý influencer má merch a dělá spolupráce. Má prý i dokonce novou práci.
  18:00,  aktualizováno  28. března 12:05

Rozchod zamilovaného páru Adély Pulcové alias Shopaholic Adel a Davida Pražáka alias Fregamera otřásl internetem. Ačkoliv se k tomu už delší dobu schylovalo, na sítích se snažili tvářit jako zamilovaný pár. To se snažili dokázat také hojným počtem zásnub. Nedávno se však rozešli a jak Adel, tak i Pražák se snaží posunout dál. Adel si v mžiku hned po rozchodu našla nový vztah. Ten měl začít už 10. března, což je náhodou i ten den, kdy vyhodila Pražáka z bytu. Ten se však ze všeho oklepal, nastěhoval se ke kamarádce na byt a má prý i novou přítelkyni.

Co tedy teď Pražák dělá? Jeho největší denní naplní jsou zřejmě streamy na TikToku, kde je vcelku aktivní. Pražák je známý tím, že po většinu času, kdy bydlel u Adel, neměl práci. To se však mělo změnit po rozchodu. Zatím však nikde nepracuje, živí ho zřejmě kamarádi u kterých bydlí a peníze z TikTok streamů. Redakci antiyoutuber.cz však sdělil, že do práce nastoupí již brzy. „Třetího dubna nastupuji do práce, jako operátor výroby. Firmu nebudu říkat. Chci si udržet soukromí,“ řekl Pražák.

Celé je to však zvláštní. Youtuber FatDad se nechal slyšet, že dle slov Pražáka má do nové práce nastoupit už prvního dubna. „Nakonec má tedy pracovat v Mladé Boleslavi ve Škodovce. Tvrdil mi, že nejspíše od příští středy a pokud to nevyjde, tak od prvního dubna,“ říká FatDad ve videu.

Vypadá to, že se Pražák podobně jak Adel z rozchodu rychle oklepal a na světě je nová láska. „Mám i přítelkyni. S tou jsem od šestnáctého. Jméno ale nebudu říkat a ani fotky nebudu ukazovat. Bylo to domluvené společně, protože se snažíme vyhnout nátlaku. Ten by na ní byl až moc velký,“ svěřil se Pražák, že má nový vztah.

Kde však bydlí a jak to bude až nastoupí do práce sdělit nechtěl. „Kde teď bydlím říkat nebudu. Je to soukromá věc. Mám se velmi dobře,“ říká Pražák. Na internetu se však diskutuje o tom, že od té doby, co ho Adel vyhodila z bytu, vystřídal už přes tři domácnosti. První byt ve kterém bydlel měl být od dvou slečen, které se ho hrdě ujaly, hned jak zjistily, že nemá kde bydlet. Dlouho tam však nevydržel a šel o dům dál. Jedna z nich se poté nechala slyšet, že je Pražák podrazil. Prý měl tvrdit, že ho okradly o peníze vydělané ze streamů.

Jsem sám sebou, pokud se někomu má tvorba nelíbí nebo Muj vzhled tak mě nesleduj, mě baví co dělám a makám na své tvorbě a na sobě, díky všem…

6. června 2022 v 18:49, příspěvek archivován: 27. března 2023 v 15:05

Nyní se má nacházet u slečny, která si říká Junykorn. Ta se zřejmě rozhodla, že Pražákovi slávy využije a rozjela s ním TikTok streamy ve velkém. Pražák dle youtuberky Cynickaa utrácí vydělané peníze ze streamů za alkohol. Opilý pak dlouhé hodiny streamuje společně s jeho paní domácí a dělá různé blbosti. Rozjel dokonce i vlastní merch, který je dle veřejnosti otřesný. Prodává trika a hrnky, na kterých je, jak kdyby propiskou, napsáno #Fregamer.

Pražák se tak zřejmě rozhodl, že se vydá cestou influencera. Má merch a chce začít více streamovat. Nedávno také na svém Instagramu sdělil, že by rád získal nějaké spolupráce. To se mu také povedlo. Začal propagovat převážně gamblingové stránky a jiné pofidérní podniky.

Témata: Shopaholic adel