Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Fregamer | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Fregamer se svěřil, že se přestěhoval do Německa. Dělá kebab a plánuje velký návrat na sítě

Fregamer se kvůli hejtrům rozhodl odejít ze sítí. Tvrdí, že se odstěhoval do Německa. Pro redakci Antiyoutuber.cz poskytl exklusivní rozhovor, ve kterém se svěřil, jak si momentálně žije. Už zřejmě nezvládal ostrou kritiku ze strany veřejnosti na jeho partnerku. Ta má prý mozkovou obrnu a epilepsii.
  8:51

Bývalý partner Shopaholic Adel David Pražák alias Fregamer je zřejmě v krizi. V posledních dnech se na něj valí obrovská lavina kritiky ze všech různých směrů. Stávající přítel Adel Jan Kulas se na streamu svěřil, že má prý Fregamer jisté staré paní dlužit desítky tisíc korun. Uživatelé na sítích se zas ostře pustili do jeho nové přítelkyně. O té tvrdí, že je nezletilá a že ji Fregamer zřejmě využívá. Právě tyto věci a mnoho dalších se pokusil redakci Antiyoutuber.cz vysvětlit a objasnit. O své přítelkyni tvrdí, že má mozkovou obrnu a epilepsii.

@jayk_7777 Tady pár útržků z Dafčova dobrodružství, ze streamu a od kolemjdoucích. Pokračování příště ( možná ). #fregamercz #foryou #fyp #labe #dafčovacesta #kebab #hasan #uzjedu #plavba #moře ♬ původní zvuk - JayK_7777

Lavinu obrovské kritiky na adresu Fregamera odstartovala zřejmě jeho narozeninová oslava. Sledujícím na svém Instagramu řekl, že dává komukoliv možnost se na ni podívat. Jediné, co musel fanoušek udělat, bylo zaslat dobrovolnou částku na jeho účet a čekat na zprávu s místem konání akce. Podle mnohých uživatelů se však nakonec žádná oslava neudála. Fregamera tak obviňují z toho, že chtěl ze svých sledujících pouze vytáhnout co nejvíce peněz. „Narozeninová oslava se konala. Ano, lidi poslali peníze a bylo to dvě stě devadesát korun. Z toho nezaplatím ani catering, na ten jsem dával ze svého,“ řekl Fregamer pro Antiyoutuber.cz. Na akci mělo nakonec dorazit prý zhruba dvacet lidí. „Za mě oslava dopadla dobře. Lidi byli rádi,“ doplňuje.

Právě na této oslavě měl Fregamer poprvé na sítích ukázat svoji novou přítelkyni. Od té doby musel čelit ostré kritice a drsným komentářům mířeným převážně na její vzhled. Uživatelé se na sítích velice nevybíravě vyjadřovali k její tvorbě na sítích, stylu vyjadřování a podle nich velice zvláštní mimice. „Když se Nikolka ukázala na streamu, tak mě začali hned kritizovat za to, že jsem druhý Vlček a že je jí méně jak osmnáct let, i když jí je jednadvacet,“ říká Fregamer. Uživatelé často komentovali také to, že podle nich trpí určitým typem zdravotního postižení. „Ona má totiž dětskou mozkovou obrnu a epilepsii a oni to mají v rodině, že všichni vypadají mladě,“ pokoušel se vysvětlit Fregamer.

14. června 2023 v 16:00, příspěvek archivován: 25. července 2023 v 14:56

Několikrát se tak Fregamer pokoušel tyto pomluvy vyvrátit, avšak vcelku neúspěšně. Uživatelé ho nadále na sítích ostře kritizovali a drsně se pouštěli do vzhledu jeho partnerky. „Já jsem si řekl, že tohle nehodlám trpět, když ona za to nemůže. Tak jsem se rozhodl na dobu neurčitou odejít ze sítí,“ říká Fregamer. Jelikož měl v plánu na určitou dobu přestat působit na sítích, řekl si, že alespoň uspořádá velkolepý odchod, o kterém se bude ještě dlouhou dobu mluvit. Nasedl tak na matraci a vyplul na řeku Labe. „Vím, že to na československé scéně nikdo neudělal a chtěl jsem prostě nějak velkolepě odejít,“ říká.

Za cílovou destinaci, kam chtěl doplout, si dal Německo. Po několika kilometrech si však uvědomil, že se jedná o nesplnitelný úkol, připlul ke břehu a vydal se na cestu pěšky. „Celkově jsem ujel po řece dvacet kilometrů. Matrace to pak ale schytala. Někdo po mě asi vystřelil airsoftovou pistolí a začal jsem se potápět,“ říká Fregamer. Ztěžka tedy doplaval ke břehu a zbytek cesty prý došel pěšky. Ujít měl zřejmě velký kus cesty až přes hranice do Německa.

Momentálně tedy pobývá v Německu. Tam se vydal prý hlavně za prací. „Jelikož já jsem vyučený kuchař a číšník, tak jsem právě dostal nabídku, že můžu dělat v kebabu v Drážďanech,“ vysvětluje Fregamer. Zdá se, že má v plánu v Německu zůstat co nejdéle to půjde. Zajímavé je to, že jeho partnerka zůstala v Česku.

22. července 2023 v 20:46, příspěvek archivován: 25. července 2023 v 15:02

S tou se prý Fregamer zná už pět let. Už od té doby co jí bylo šestnáct let se prý kamarádí a rozumí si. Seznámit je měla společná kamarádka. „Dali jsme se dohromady docela vtipně. Bavili jsme se o tom, že jsme každý sám a o tom, kdo by byl pro ni ideální partner a pro mě ideální partnerka. No tak slovo dalo slovo a dali jsme se dohromady,“ vysvětluje Fregamer.

Témata: David Pražák