Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Uživatelé na sítích diskutují nad tím, že Pražák randí s šestnáctiletou dívkou. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Fregamer na Facebooku odtajnil svoji přítelkyni. Podle uživatelů jí je maximálně šestnáct let

Milostná trojice Shopaholic Adel, Kulas a Fregamer se nadále škádlí. Pražák tvrdí, že se přes rozchod s influencerkou přenesl a má přítelkyni, která s ním prý dokonce čeká dítě. Podle mnoha uživatelů na sítích ale lže. Někteří diskutují o tom, že je jí pouhých šestnáct let. Mluví se také o tom, že nemá peníze a je zadlužený.
  17:30

Podle mnoha uživatelů na sítích je až překvapivé, že se stále mluví o Shopaholic Adel. Takovou pozornost si nezaslouží, tvrdí někteří. Veliké kauzy se také často dějí kolem ní a jejích partnerů. Dříve milovaný David Pražák alias Fregamer je už nepřítel a jejím miláčkem se stal Jan Kulas. Ten se společně s Adel snaží sebevíc pošpinit Pražáka a udělat z něj zřejmě špatného člověka. Ačkoliv jejich pomluvám většina moc nevěří, nové informace, které o Pražákovi šíří, jsou podle mnohých už k zamyšlení. Před pár dny Pražák slavil narozeniny a rozhodl se, že na jeho velikou oslavu pozve své fanoušky. Mnoho uživatelů na sítích tvrdí, že se žádná oslava nekonala a Pražák své fanoušky pouze okradl. Jaká je pravda?

tejpy před zápasem

12. června 2023 v 11:11, příspěvek archivován: 21. července 2023 v 12:19

Je tomu pár dnů, co Fregamer oslavil své narozeniny. Zřejmě se rozhodl, že nechce mít jen tak ledajakou oslavu, a tak na svém Instagramu oznámil, že dává možnost svým fanouškům se této velkolepé párty zúčastnit. Podle videí, které zveřejnil na svůj Instagram se zdálo, že se bude jednat o pořádnou párty, na kterou může jít téměř kdokoliv. Mělo se na ní vyskytovat spoustu zajímavých lidí, hudba, jídlo i alkohol, a to vše zdarma. Jediné, co musel fanoušek udělat, bylo poslat Fregamerovi dobrovolný příspěvek na jeho bankovní účet a čekat na zprávu. V té se zřejmě měla nacházet lokace akce.

Uživatelé na sítích ale diskutují nad tím, že se žádná oslava nekonala. Obviňují tak Fregamera z toho, že chtěl jen ze sledujících vytáhnout peníze, ale žádnou párty v plánu pořádat neměl. Z diskuzí na sítích je zřejmé, že těm kteří Fregamerovi peníze poslali, přišla pouze zpráva s informací, že je již kapacita plná. Za podivné mnozí označují to, že se nikde na sítích nevyskytují žádné fotografie ani videa z párty. „Proč tedy, když byla tak hojná účast, nikde nejsou fotky, ani videa. Proč nikde na Instagramu David není označený? Každý by se chtěl pochlubit fotkou s Fregamerem na jeho oslavě narozenin,“ říká na TikToku tiktoker Kopačka.

@kopackazidana Je Davida Pražáka alias Fregamercz podvod na lidi nebo ne ? Co si o tom myslíte vy ? Váš názor pište do komentářů, protože mě zajímá. #fregamercz #davidprazak #podvod #oslavanarozenin #penize #nazor #pravda #nebo #lež ? #fyp #foryou #czech #czechtiktok #fregamer #repost #kdejepravda #4u #repost #tiktok #podraz #legit #bizar #cringe #bezohlednost #reakce ♬ původní zvuk - ⚽️ Κοραčκα_JαΚφβy ⚽️

Nedlouho poté, co se Fregamer rozešel s Adel, začal tvrdit, že má novou partnerku. Do teď se mu dařilo jejich vztah držet poměrně pod pokličkou. Tvrdil, že si prý ona nepřeje, aby lidé věděli, jak vypadá. Tvrdil i dokonce, že společně čekají miminko. Momentálně na svůj TikTok zveřejnil fotografii, na které je on držící v náručí slečnu se zakrytým obličejem, která má být jeho přítelkyně. Tato fotografie vyvolala vlnu diskuzí o tom, že se jedná o starou fotku s Adel, či že je dívce na fotografii pouhých šestnáct let.

Zajímavé je to, že ačkoliv si Fregamer zřejmě nepřeje, aby lidé věděli, kdo je jeho partnerka, tak má na svém Facebooku jistou slečnu označenou jako svojí přítelkyni. Podle uživatelů a jejích fotek se zdá, že bude dívce říkající si „Nikolííta Jacob Black“ zhruba šestnáct let. „Další Adéla,“ píše jedna uživatelka pod příspěvek o jejich vztahu na Facebooku. „Rozhodně ne. Adéla je svině a Nikolka anděl,“ odpovídá Fregamer na komentář. „Hlavně mu nepůjčuj peníze, protože už je neuvidíš. David prý normálně smrdí, jak to bude asi s hygienou, když spí v autě? No, holka, být tebou, tak od něj co nejrychleji utíkám,“ vtipkuje jiný uživatel.

Kolem Fregamera se na sítích postupně stahují mračna. K jeho finanční situaci se vyjádřila jedna uživatelka u které měl Fregamer tři měsíce bydlet. „Kolem tří měsíců a zadarmo s tím, že vše měl vrátit a teď to odmítá. Místo toho raději žebrá na sociálních sítích peníze na nějakou oslavu,“ píše uživatelka na svém Instagramu. Mnoho uživatelů se na sítích ptá, kde vlastně Fregamer momentálně bydlí. Někteří tvrdí, že už tři dny přespává v autě. Jedna uživatelka na svém TikToku dokonce tvrdí, že si své auto ani nekoupil, ale dostal ho darem od Vojtěcha Hlaváčka.

@fregamercz.ofc Se svou pravou a jedinou pritelkyní #fregamerfamily #CapCut ♬ Dokud nás smrt nerozdělí (feat. Sofian Medjmedj) - ATMO Music

Ta stejná uživatelka se poměrně velice rozpovídala o všech možných věcech ohledně Fregamera. Podle ní je na tom finančně velice zle. „Cokoliv měl tak okamžitě utratil za cigarety, naftu, fastfoody a jiné blbosti. Z Clashe dostal třicet tisíc, které už nemá a je bez koruny,“ píše. Vyjádřila se i dokonce k jeho přítelkyni. O té tvrdí, že je to prý pouze jeho kamarádka.