Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Deadpool bude mít pokračování | foto: instagram.com

Třetí Deadpool prý zachraňuje celý Marvel. Vedle Reynoldse se objeví i Hugh Jackman jako Wolverine

V červenci půjde do kin třetí díl oblíbeného filmu Deadpool a fanoušci Marcelu jsou z informace nadšení. V novém díle se dokonce objeví postava Wolverina, kterou herec Hugh Jackman už odmítal hrát. Spousta lidí kritizovala společnost Marvel, protože prý kvalita jejích filmů upadala. Deadpool 3 prý ale bude opravdu něco a pověst společnosti opět vylepší.
  10:01

Fanoušci Marvelu se mají letos opravdu na co těšit. Nedávno byl totiž zveřejněný trailer k třetímu dílu filmové série Deadpool. Lidé mají neuvěřitelnou radost, že se dočkají dalšího pokračování velmi diskutovaného filmu, který diváky zaujal speciálním humorem, o který se převážně postaral herec Ryan Reynolds v roli hlavního hrdiny Wadea Wilsona. Nový díl má být ale speciální a dokonce se v něm objeví také postava Wolverine, kterou ztvární herec Hugh Jackman.

Když byl oznámený druhý díl Deadpoola, lidé byli naprosto nadšení, protože první díl byl velice úspěšný. Také druhý díl diváci vyzdvihovali a to především díky skvělému hereckému výkonu Reynoldse. Od roku 2018, kdy mohli lidé sledovat druhý díl v kinech, se ale o pokračování vůbec nemluvilo. Až nyní se objevil trailer, který fanoušky Marvelu opravdu potěšil. „Už jsem ani nedoufal, že uděláte třetí díl, protože uplynulo mnoho let. A vy nám dáte takovýhle krásný dárek? Nemůžu se dočkat,“ napsal na Instagramu jeden z fanoušků filmové série. Jeho komentář podpořilo mnoho lidí, protože od vydání druhého dílu uplynulo šest let. Nyní se ale všichni mohou těšit na pokračování, které očividně opravdu bude stát za to. Ve filmu se totiž objeví herec Hugh Jackman, který opět ztvární legendární postavu Wolverina. Pro mnohé fanoušky je kombinace Deadpoola a Wolverina něco naprosto dokonalého.

I když mnoho lidí poslední dobou společnost Marvel kritizuje proto, že jim přijde, že kvalita jejich filmů upadá, trailer ke třetímu dílu Deadpoola dokázal umlčet všechny kritiky. „Marvel poslední dobou vydával samé s*čky, ale už podle traileru je jasné, že tohle bude něco neskutečného. Konečně zase něco normálního od Marvelu. Všichni poděkujte Reynoldsovi, že vám opět udělá dobré jméno,“ reagují na nový trailer lidé na sociálních sítích. Reynolds je podle spousty lidí tou nejlepší možnou volbou pro ztvárnění role Wadea Wilsona. Herec je prý jasným důkazem toho, že film bude stát opravdu za to, protože by se podle lidí nikdy nepustil do něčeho, čemu by on sám nevěřil. I tak se ale najde několik pochybovačů, kteří se obávají toho, že třetí díl Deadpoola už nebude tolik záživný jako předchozí dva díly.

Hugh Jackman se v roce 2017 nechal slyšet, že už nechce hrát postavu Wolverina. Nyní se ale rozhodl roli opět ztvárnit a řekl, že v jeho věku není vůbec jednoduché dostat své tělo do takové formy, aby jeho svalstvo vypadalo dobře. Jackmanovi je pětapadesát let a některé lidi zajímalo, zda neužíval anabolické steroidy při přípravě na svou roli. Prý ale pouze jedl více kuřat, protože si nechce kvůli roli ničit zdraví. Věrným fanouškům, kteří jásají nad jeho návratem, by ale nejspíš vůbec nevadilo, kdyby herec neměl takové svaly jako kdysi. „V životě by mě nenapadlo, že ještě někdy uvidím Hugha v roli Wolverina. On a Ryan jsou za mě ta nejlepší možná kombinace herců stejně tak, jako kombinace dvou postav. Jackman je frajer, že si ve svém věku ještě troufne hrát Wolverina, aby potěšil fanoušky Marvelu. Respekt,“ chválí Jackmana lidé na sociálních sítích.

Třetí díl oblíbeného filmu tak nejspíš opravdu bude stát za to, protože Jackman by se jistě nerozhodl opět ztvárnit roli, kterou odmítal dále hrát, kdyby se nemělo jednat o něco naprosto skvělého. Film má být v USA uvedený do kin 26. července letošního roku a fanoušci se už očividně nemůžou dočkat. První díl Deadpoola se setkal s opravdu velkým úspěchem a může za to především humor, kterým se hlavní postava vyznačuje. Někteří lidé v komentářích diskutují také o tom, že pokračování podobných filmů často není tolik kvalitní, ale Deadpool je prý výjimka. Soudě podle komentářů je jen velmi málo lidí, kteří viděli první dva díly a netěší se na další pokračování. Fanoušci Marvelu si tak v červenci budou moci ověřit, zda se čekání na třetí díl opravdu vyplatilo.