Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Alagia a další drama: Má její kamarádka něco s jejím ex? Rozhodně ne, nevím o co jde, reaguje Lyuba

Je to už přes pět měsíců, co se Dominique Alagia rozešla s Honzou Michálkem. Z bývalého vztahu se však pravděpodobně ještě neoklepala. Nyní na svůj TikTok zveřejnila zvláštní video. Podle sledujících se kvůli Michálkovi rozhádala se svojí nejlepší kamarádkou Lyubov Tupikovou alias Lyubou. Ta nyní redakci Antiyoutuber.cz vysvětlila, že s Michálkem nic nemá a má vlastní vztah.
  16:04

Natáčely spolu videa, fotily fotky a byly blízké kamarádky. Teď se zdá, že se influencerky Dominique Alagia a Lyubov Tupikova rozkmotřily. To si alespoň myslí jejich sledující. Alagia totiž na TikTok nahrála video, které je podle mnohých lidí právě o Lyubě a bývalém partnerovi Alagii Honzi Michálkovi.

@youronlygod

💔”besties”

♬ original sound - unhaving ;

„Když vidíš, jak se ta holka chová po tvém posledním rozchodu,“ píše se ve videu. Nejedná se o žádné vyjádření, či více propracované video. Alagia v něm pouze otevírá pusu na text znějící v pozadí s melancholickou hudbou. „Jsi za*raný zbabělec. Jsi za*raný zbabělec a já bych ti tohle nikdy neudělala. Nikdy bych ti to neudělala,“ říká Alagia naprázdno ve videu. Do popisku dala jen slovo „besties“ (pozn. red.: besties v angličtině používá pro nejlepší kamarádky) a emoji zlomeného srdce. Dalo by se tak uvažovat, že videem naráží na svou dobrou kamarádku Lyubu, nad čímž se shodla i většina lidí v komentářích pod videem.

Podle mnoha lidí měla Lyuba vyrazit nebo se přinejmenším chystat na společnou dovolenou s Michálkem. „Asi Lyuba, myslím, že se nějak baví s Michálkem a nevím, ale někdo říkal, že spolu byli v USA, ale nevím,“ komentuje jedna slečna její video na TikToku. To je však podle influencerky holý nesmysl. „Ne! Já absolutně s ním nikam neletím,“ řekla Lyuba redakci Antiyoutuber.cz. Fámy o tom, že měla jet na dovolenou do Dubaje s Michálkem vznikly podle ní z nesmyslné maličkosti. Na svém TikTok profilu totiž repostovala videa svého kamaráda Matyáše Vališe, který měl právě být s Michálkem v Dubaji. „Já tomu Matyášovi pomáhám s TikTok videi, aby to fungovalo i na českém TikToku. Takže já jeho tiktoky repostuju,“ říká Lyuba, že za tím nic jiného není.

Jestli bylo video Alagii mířené na ni, ona sama netuší. „Napsala tam ‚besties‘ ale absolutně fakt nevím, protože my se už delší dobu vůbec nebavíme. Nebo jako trošku nějak, potkáváme se na akcích a normálně se bavíme, ale ne úplně nějak mega moc,“ vysvětluje, že se už nebaví tolik jako dříve. Není to tak, že by se rozhádaly. Společně s dalšími influencery měli prý skupinu, se kterou se scházeli často. Každý si však šel vlastní cestou, a tak se přirozeně už nevídají tak jako dřív. „Já teď řeším svoje věci a nějaké moje projekty, takže nemám úplně čas na tu Prahu. Já jsem furt v Brně a Domča je furt v Praze a řeší svoje věci. Já mám taky vztah, ona má taky teď nějaký vztah,“ říká Lyuba.

anything you can do, we can do better
@lyubov103
@mord.olga

30. září 2023 v 2:14, příspěvek archivován: 26. března 2024 v 14:40

Celá situace přijde Lyubě směšná a nechápe, proč lidi na sítích takové věci řeší. S Michálkem se ani nijak zvlášť nevídá, naposledy prý na galavečeru bojové organizace Clash of the Stars. Tam vždy chodili společně i s Alagiou, ta však na poslední dorazit podle jejích slov nemohla. Ještě předtím se jí tak měla Lyuba zeptat, jestli jí to nevadí. „A ona, že jí to nevadí a potom nakonec jí to vadilo, já nevím. Asi jo, ale já fakt netuším, jestli je ten TikTok na mě nebo není,“ doplňuje.

Témata: Dominique Alagia